30/12-08 snart nytt år

Ja imorn är de sista dagen på detta år, ska bli spännande och se hur de sluta som och hur de nya året börja.
Jag ska iaf fira nyår hos Jonas och Emma i långsele.
De va meningen att jag skulle vara hos Patrik och Linda med de blev inte så, dom ställde in allt, i sista seckund kan man säga, de va inte förns några timmarsen de blev bestämt att jag ska vara hos Jonas och Emma på nyår, så de ha varit lite stressigt.
Jag tycker verkligen om nyår, så jag ha verkligen längtat, men när de inte blev som de va tänkt ifrån börja så blev allt bara skit, de känndes som om att de skulle bli de tråkigaset nyår jag varit med om, men då ringde söta Jennie och fråga om jag skulle följa till Jonas och Emma, då blev jag glad. även Kim ringde efter Jennie och frågade om jag skulle med till dom på nyår, hihi. Så jag kommer  få riktigt trevligt imorn.
I natt så va de till och med funderingar på att dra till umeå, men så blev de inte.

Idag så ha jag och Antonia vare på stan, vi fika och gick på stan, de va riktigt trevligt, jag kom hem med ett par nya skor, en ny tröjja och en klänning, inte helt fel, hihi.

just nu är de hockey på tv.n HV71 - MODO 1-1 stå de.
hoppas Modo vinner dom ha vare så kass den sista tiden.

Nu orka jag inte skriva något mer.
Hoppas att alla få trevligt imorgon, Gott Nytt år!

Kramar

29/12-08 Skoter åkning och grillning

Igår så jobbade jag till kl 16.00 de gick bra de va rätt lugnt inge mycke folk alls.

På kvällen så va de skoteråking, jag, Antonia, Hasse och Nicklas tog skotrarna och for till Mathias och grilla.
De va jätte roligt, körde fast lite och körde lite fel men vi hittade tillslut. De va lite kallt ut så man blev ganska frusen, jag stog och värmde mig vid älden men mina skor började smällta. Men de va en mysig kväll, himlen va så klar och de va mång stjäronor på himlen, riktigt fint. Mathias bror hade med sig pinnbröd, de är ju så grymt gott, så jag tro att jag nästan måste göra upp en äld här hemma på gården och grilla lite pinnbröd. Jonas och Emma kom förbi med skotern med allderles innan vi skulle börja åka hemmåt.
De är ett måste att de bli fler mysiga kvällar med skotern, och då måste man börja när de är ljust och va ute tills de bli mörkt, då kan man åka nån stans där man kan åka pulka och bobb på dan,och sen när de bli mörkt så åker man iväg och basta nån stans och dricker nån öl. Norlandslivet på vintern är bra härligt.

Jag och lillebror ha varit ut en del på skotern med, när de va så grymt mycket snö som hade kommit så for vi ut och tänkte leka på läggdorna, de slutade med att jag ramlade av skotern, men roligt va de.
våran skoter är lite jobbig att köra, man så så grymt on i armarna efteråt, vi ha ingen styrståk så de är mycket svårt att svänga, många gånger på man kliva av skotern och vrida till den så man kommer på rätt spår.
Men de va inga problem igår, för då åkte Nicklas med mig och han är stor och stark, så han fick dra till skotern varje gång, hihi.

Idag så ha jag bara en lugn hemma dag, få se vad som händer ikväll, men nu ska jag gå ner och äta iaf.

skriver snart igen hoppas jag, hihi.

29/12-08 Allt som ha hänt.

Ja vart ska jag börja?

11/12-08 VOLBEAT.

Kl 9.00 så for vi iväg mot stockholm, jag, Hasse och Mathias. Vi skulle ner och se VOLBEAT.
Bilresan ner gick bra, de va dåligt väglag så de va väl inte så roligt för Hasse att köra, men de gick bra.
När vi kom till sundsvall så gjorde vi ett stopp på MAX, vi åt lite "frukost", när vi satte oss i bilen igen så öppnade Mathias sin första öl, och efter de blev de kiss stopp på flera ställen ;)
När vi kom ner till stockholm skulle vi försöka hitta oss till Kricko, vi skulle få sova hos hon, efter några extra betalda tullavgifter så hittade vi dit :)
När vi kom in i lägenheten så tog vi de bara lugnt och surrade en stund, sen va de bara för oss tre att göra oss iordning för de roliga.
Kl 19.00 skulle insläppet börja så vi stog där i kön och väntade, när vi väl kom in så satte vi oss ner vid nå bord och drack nån öl i väntan på att förbandet skulle börja och själklart väntan på att förbandet skulle vara över så vi kunde så se VOLBEAT. Förbandet började spela och vi stog framme vid senen, förbandet va inte så bra. Men efter två låtar av förbandet så kom de en kvinlig vakt och knackade på Hasses axel, hon bad Hasse följa med, Hasse ville inte först, men hon sa att de skulle gå fort så han följde med snällt. Efter en stund kom hon tillbaka utan Hasse, hon talade om för mig och Mathias att dom slängde ut Hasse för att han va för full. Skitsnack, Hasse va inte alls full han hade druck typ 4-5 öl, jag och Mathias va fullare än han, men hase kom aldrig mer in och fick inte se på VOLBEAT, så jävla tråkigt. Han fick till och med ringa polisen för att kunna få ut sin jacka.
Men iaf jag och Mathias fick se dom, oj oj oj så grym dom va, de va de bästa jag sett och varit med om länge, grymt roligt.
När vi kom hem till Kricko på natten så va Hasse riktigt arg vilket man kan förstå, han hade dragit i sen några öl när han kom tillbaka för att dränka sorgen lite.
Morgonen efter så va de bara resan hem kvar, de va meningen att vi skulle komma iväg tidigt så vi kunde julhandla lite i sundsvall, men så blev de inte, ingen sundsvall iaf, men hem kom vi. runt 19.00 kom vi hem på fredag kväll, när jag kom hem så va de bara till att byta om för jag skulle till Christer och Jennie och se på idol. Efter idol gick jag men, då va de sovdax för jag skulle upp och jobba på lördagen.

13/12-08

Dagen började med att jag for på jobbet, jobbade mellan 8.30-14.18
En mycket lättsam dag på jobbet.
Denna dag så firade Linda och Tobbe ett år, så grattis till er.
och även grattis till Svenna som fyllde år.

Efter jobbet så blev de prat om att gå ut på krogen, och så blev de. runt 7 på kvällen for jag ner till Micka i stan, då satt jag hos hon och drack och surrade tills de va dax att gå in på krogen, jag fick även träffa Sandra, en klasskompis till Micka och Louise som håller på att vidareutbilda sig i övik.
kvällen va grymt rolig, jag ha aldrig haft så kul på länge när jag varit ut. Jag tro att jag aldrig dansat så mycket som jag gjorde då heller nån gång då jag varit ut, så grymt roligt. Efter krogen så va de mat dax, vi gick på maggis och åt, de va även roligt de, skrattade som bara den, sen drog kvällen mot sitt slut och de va dax att sova ;) hihi.

17/12-07 Julklappar.

Jag och Linda for till stan för att handla klart alla julklappar, eller de va jag som inte va klar, Linda va bara snäll och följde med:) de är tur att jag ha dig. Jag blev klar med alla julklappar och vi hade mycket trevligt. jag vet inte vad mer jag ska skriva om den dagen. Men de va en trevlig dag.

23/12-08 sundsvall.

Jobbade till 12.00 och sen for jag till sundsvall med kim, han hade inte köpt en ända julklapp.
De va ganska så mycket folk i sundsvall, mycke trafik.
Men Kim hittade allt han skulle ha, och jag hittade allt jag skulle ha, så de va ju bra. vi kom hem nöjda.
på kvällen så va jag bara hemma och längtade till julafton som ett lite barn. jag gick och la mig ganska tidigt, jag skulle ju jobba på julafton med.

24/12-08 Julafton.

Härliga julafton, Jag jobbade mellan 8.30-14.18 alla va glada som kom och handlade de allra sista som fattades till julbordet, men jag hade en kund som inte alls va så glad, en riktig suris, men de va ju bara en person, så de överlevde jag ;)
När jag kom hem så gick jag iväg på en gång, jag skulle möta Sofie så skulle hon få sin och Svennas julklapp. När jag kom hem igen så va hela familjen samlad, så mysig, några lagade mat andra såg på tv, riktigt mysigt. när de va dax att äta så satt vi alla ner runt bordet, jag däremot stog vid spisen och lagade min egen mat, jag äter inte julmat så jag gjorde pasta, men när min mat va klar så va allt de goda tunnbrödet slut som Linda hade tagit med, då blev jag lite bitte, men de kännder bättre då Linda sa att hon skulle baka och då skulle jag få min egen påse, hehe dom va ju tvungen att trösta mig på något vis, inte nog med de så blev pastan som jag gjorde till mig själv inte så god=/ men men, de gick bra iaf.
Efter maten så tog vi alla de bara lugnt, dukade undan och tog fram en massa go saker, vi han aldrig börja fika, vi fick besör, av tomten och hans nisse (tomte Jörgen och nisse Tobbe) haha de va roligt, vi hade grymy mycke julklappar och tomten delade ut alla, de va riktigt varmt för tomten och han blev riktigt törstig, men tomten gav inte upp och han gjorde de riktigt bra, vi skrattade så vi trodde va skulle dö, pappa han va på väg att tuppa av så mycket som han skrattade, och mormor hon blev bästakompis med tomten =) de va helt otroligt, så jävla tråkigt bara att kamern dog tidigt på dan de va nån som glömt ladda den så de blev inga bilder tagna. Sen hade jag en liten tjuv brevid mig, min farmor snodde alla mina julklappar, hon trodde att de va henner, hon är lite glömsk. jag mick så mycket bra och roliga saker, jag är riktigt nöjd med allt, så tack för allt jag fick.  När tomten och nissen for så öppnade vi alla julklappar, och efter de blev de fika och tv tittande ingen jul utan svensson svensson. när klockan började bli 11 på kvällen så va alla så trötta, så då började alla göra sig klar för att åka hem och gå och sova, jag kom i säng kring 12, och jag somnade med att stort leende =)

25/12-08 Juldagen

Juldagen, de va de fest, vi skulle ut och ha roligt, på morgonen tog jag de bara lugnt, gjorde mig iordning, kl 16.00 skulle familjen äta hos Patrik och Linda, så när vi kom dit ner så såg vi på tv i väntan på maten och sen samlades alla runt bordet och va drack och åt, Jennifer lärde mig och mamma äta gurka med citronpeppar, fy så grymt gott de va. efter maten så gick vi in i tvrummet och fickade och drack lite till, sen gick jag hem före dom andara för jag skulle göra mig klar inför kvällen och sen skulle jag gå tillbaka ner till Patrik och Linad, för vi skulle vara där några först innan vi åkte ner till stan. Antonia va nyckter på juldagen så hon va den underbara som körde oss, när vi kom ner till stan så gick vi in på hulsta och de första jag gör är att tappa bort alla, de va så grymt mycket folk, men sen hittade jag dom igen, sen dansade jag och Jennie mest hela kvällen, vi hade jätte trevligt.
Men även denna kväll hade ju ett slut, så nästa dag kunde komma, jag va väl hemma runt 3 på morgonen tro jag?

26/12-08 annandagen, nu är jag där jag skrev sist, middag hos mormor.

-------------------------------------
Jag hade en hel del att skriva hehe.
Jag ska lägga upp lite bilder med, men jag ta en sak i taget ;)

26/12-08 Nu va de länge sen jag skrev något

Ja nu va de verkligen längesedan jag skrev, men jag har haft så fullt upp, och sen dom få stunderna jag haft lite tid över har jag valt tv:n framför datorn, men i alla fall, Jag sitter hos min mormor nu, vi ska äta hos hon idag.
Men när jag kommer hem ska jag försöka att ta mig tid att sätta mig framför datorn och skriva massor, de har hänt lite roliga saker,
Jag va ner till stockholm med Hasse och Mathias, vi såg på Volbeat, kanon bra.
När jag kom hem från stockholm va jag ut på krogen i sollefteå med Micka, Sandra och Louise.
Julhandlat med Linda.
Julhandlat med Louise.
Sundsvall med Kim.
Idol kväll hos Christer och Jennie.
Skoteråkning, mycke snö, kört fast och ramlat av.
Planerat nyår.
Julafton.
Och massor av jobb.
Några saker som hänt sen jag skrev sist.

Nu ska jag återgå till min kära familj och min störande lillebror, han gå mig verkligen på nerverna nu, han ha aldrig någonsin varit så jobbig som han är nu.
Vi ska äta kring 16-17 iadag hos mormor, men micka hade tråkigt hemma så skulle åka ner till två, nu sitter vi hos mormor och han ha även tråkigt här, och han gör mig galen. skit unge, tycker om dig men just idag tycker jag inte om dig alls...........
Man ska inte bråka med mig när jag är bakis!! de borde han ha lärt sig.!
JaJa.

skriver snart igen jag lovar!


10/12-08

Idag så ha jag och Linda varit på gymmet, de gick riktigt bra men vi va riktigt slut när vi gick där ifrån, men de är ju så de ska vara. Resten av dagen ha varit lugn.

Igår så hade jag avsluting på barngympan, vi lekte, fika och öppnade lite tidiga julklappar, de va en mysig kväll med barnen.



söta små barn

Imorn bitti så åker jag, Hasse och Mathias ner stoo stockholm, vi ska gå och se på VOLBEAT
De ska bli så grymt roligt, vi ska sova hos Kricko, och på vägen hem ska vi stanna till i sundsvall och julhandla lite. kommer bli så grymt kul.

Skyltsöndag 7/12-08

I söndags så va de skyltsöndag i långsele, jag jobbade och jag va Lucia. jag va så grymt nervös hela dagen jag kunde inte konsentrera mig på att jobba, jag gick bara omkring som nå får och åt hela tiden, (jag äter då jag bli nervös)
När klockan va halv 4 så stod vi alla i fikafummet och bytte om och övade på sångerna, kl 4 så gick vi ut och körde vårat rejs, de gick mycket bra, bättre än förväntat, jag kände mig riktigt nöjd. De va så grymt mycket folk, de va mer folk som tittade på konsums eget Lucia-tåg än vad de va när långseles Lucia som va och sjöng, de va riktigt uppskattat av alla som va och titta.
De tråkiga är ju att skyltsöndagen är inte som den va när man va minder, de har verkligen förändrats. När jag va minder så va de en dag man såg farm emot, att få gå ner på byn och se Lucia komma på häst och vagn, och så va de alltid lite försäljning av olika saker, de va som en mini julmarknad, jätte mysigt, de började alltid på kvällen så de va mörkt och de lystes upp av en stor julgran och machaller.
Jag kommer inte ihåg sista skyltsöndagen som va i Helgum men jag saknar de verkligen, tråkigt nog så är inte helgum som de en gång varit.
Vi har ingen affär längre. Och för enu fler år sedan när mina föräldarar va små och innan dom fanns då fanns de mycket här i helgum, (affär, bank, tobaks affär, bio, tågstation, och lite annat) tråkigt att de dö ut, men de kanske kommer tillbaka???
Men vi ha iaf vår underbara idrottförening, de är iaf något som håller Helgum vid liv.






Måndag 1/12-08

Idag så började dagen med att dom ringde från dagis i långsele och ville att jag skulle komma och jobba.
Jag for iväg på dagis och gjorde några timmar där. Jag ha lärt mig några fler nanm på barnen, och jag ha bytt min tredje blöja, (små barn skiter mycket) tur att de är vanligt för små barn.

Efter blöjbytandet så bar de iväg till gymmet. Jag och Linda ska ju se till att bli i toppform, hihi
Vi ska träna så mycket vi bara kan, jag ska då se till att träna ryggen ordentligt, jag ha ju problem med min rygg, så de skulle ju vara bra om man kunde träna upp musklerna i den så kanske de bli lite bättre.
Efter träning, så va vi på en promenad och sen va vi bara hor Linda och skummade igenom sångerna till Luciatåget, och sen så gjorde vi absolut inget alls.
När jag kom hem så fick jag vidrig mat, (kul för mig) sen så hamnade jag i foffan ett tag, fälde några tårar och nu sitter jag här.
och nu ropar sängen på mig.

God natt.

Party 29/11-08

I lördags så va jag, Linda, Louise och Sofie ut på krogen, riktigt skoj va de.

Men i alla fall, dagen började med att jag och Louise va ute på prmenad med Kevin, vi kämpade oss fram genon all snö, men härligt va de. Efter promenaden så va vi hem till Louise, vi tog de bara lugnt, tills vi for ner på mammas jobb och mämtade en massagebänk, men efter de så for jag hem och började med maten och sen va de bara till att göra sig iordning inför kvällen.
Kring 19:30 så kom Johanna och hämtade upp oss, sen for vi ner till stan. Vi va på förfest hon en som heter Erik, de va inge folk som jag kännde så väl, viste vilka dom va, men trevligt va de, lite senare kom en "kändis" hehe, Mathias kom, jag spöade han i kortspel, eller ja vi fuskade väl båda två gansa så bra, men hallå vem bry sig.?
I alla fall så de va riktigt trevligt, krogen va helt okej, lite dålig musik, men de är man ju van vid att de är.
När vi skulle hem så va de lite värre, Louise hade åkt hem tidigare för hon va less, så hon bad mig ta hem Gustav. Ho hej hopp, lilla drull pella han är då, han är värre än barnen :P nej de är han inte, men ett tag vari jag lite less, han va så seg, en sköldpadda hade tagit sig fram fortare än han, sen hade vi ju Lindas lillebror Nicklas med, han va oxå lite rund under fötterna, men så fort vi kom in i bilen så somnade pojkarna.
När vi skulle släppa av Gustav hemma hos Louise så ville inte Johanna köra ner dör deras väg för när hon hämtade oss så höll on inte på att ta sig upp för vägen med bilen, iaf så gick jag ner med Gustav, han blev lite dålig så jag gick in och hämtade Louise, hon där enot låg och som, hon flög upp ur sängen när jag kom in, de gjorde även lilla Kevin, tro mig stackars Louise hon verkade vara så grymt trött, men de va lite roligt:P hihi
Sen kom jag själv hem och då va kvällen slut och jag fick sova :)


Linte trångt i bilen.



Lucia 27/11-08

Ja jag blev vald till konsum långseles lucia.
När jag kom på jobbet i torsdags så ropade Nisse grattis, jag sa tack, men jag hade ingen aning om vad jag sa tack till? Jag fyllde ju inte år och jag hade inte namnsdag och inget annat hade hänt, som nån skulle ha gratta mig för,
men sen ropade Chefen grattis och sen va de några andra som sa grattis med, så jag blev ju tvången att fråga varför dom sa grattis.
Till svar fick jag du är lucia, och dom log. haha nänkte jag först, men sen sa dom, ha du inte läst tidningen? Ee nej de hade jag inte, jag sprang iväg ut till kiosken och tänkte raffa åt mig en tidning, när jag kom till kiosken så ropa Marina, Hej Karro har du läst tidningen, och så flinade hon lite.
Jag tog mig en tidning öppnade den såg vad som va i den, de va den fulaste bild jag sätt på mig själv, jag vet att jag sällan bli bra på bild, men de där va något som Chefen själv klippt ihop och den va gräslig, jag skämdes hela dagen.
Men jag få ju tänka på folket, dom fick väl sig ett gott skratt i alla fall, och de kan jag väl bjuda på.

Dagen gick i alla fall bra, tiden gick fort, och jag fick sällskap av Sander på lunchen, han kom in och handla precis då jag skulle gå på lunch, så då stannade han kvar och höll mig sällskap, mest troligt va grabben rastlös och lite surrsjuk :P heheh, men trevligt va de. Tack för sällskapet vännen.


Hoppas att jag duger som Lucia, jag ha ju långt mårkt hår nu, precis som Lucia hade, men de är ju mer vanligt med blonda Lucier, men jag orka inte färga håret så kära konsum folk, ni få nöjja er med en brunett :P hihi
Ni kommer nog få er ett gott skratt för livet.
Själv så vet jag inte om jag är redo för att skämma ut mig, eller jag gör väl de var varannan dag mer eller mindre, hehe de beror väll lite på.
men roligt kommer de att bli, efteråt så kommer jag och resten av gänget nog vara riktigt nöjd med oss själva, vi får ju ett minne för liver.

Kom ihåg den 7/12-08 kl16:00 på konsum i långsele.

RSS 2.0