Glad

Det är helt otroligt.
När jag och Mathias flyttade ihop så betalade han radio/tv avgift, men eftersom han är skriven i graninge och inte här i stan där vi bo så har det blivit dubbel betalad avgift i graning, så vi hörde av oss till radiotjänst igår för att säga upp Mathias radio/tv avgift och vi hoppades ju på att det skulle bli återbetalning, men det kan man ju alldrig hoppas på.
Jag räknade ut summan igår på hur mycket han betalat in på 7 år och det blev 14532kr, det är mycket pengar.
 
Och nu gick jag nyss in på min mail för att se om vi fått svar från radiotjänst och det hade vi fått, och han kommer nu att få återbetalning. Hur bra är inte det, jag vart så glad när jag såg svaret.
Så nu kanske det blir en ny soffa eller kanske ett nytt kylskåp eller en utlandsresa, hur som hellst så är det en mindre sak att spara till utav det 3 saker som vi/jag vill ha/göra.
 

2012-08-31

Härliga underbara lediga fredag. Okej jag kanske tog i lite, ledig är jag, men jag är som lite smått uttråkad.
Städa har jag iaf gjort och tvätten håller jag på med, så till veckan ska jag inte behöva städa och tvätta så mycket.
Jag hade ju inte alls hoppats på en grå och regnig fredag :(
Jag hoppas att kvällen har något bra att bjuda på och att resten av helgen oxå har något bra att bjuda på, jag känner inte för att bara vara hemma och göra inget alls nu när jag är ledig.



 
Jag gjorde en liten jakt korg till Mathias igår med lite smått och gott i så han ska överleva jakt veckan :)

Den innehåller triss, bullens, ölkorv, buljong, kex, godis & en dosa grov lös.
 
Och jag äv väl medveten om att jag glömde k:et i lycka, som sagt jag hade lite bråttomt att få den klar innan han skulle komma hem :P
Jag vet att jag inte är världsbest på stavning men nå fan vet jag att det ska vara ett k i lycka, haha.
Jag är ganska så kass ibland, med det är en del av min charm ;)
 


2012-08-29

En arbetsdag kvar sen få jag vara ledig, det ska bli så skont med ledig helg.
Tro vad man ska hitta på i helgen då?
 
 

Utkast: Aug. 27, 2012


2012-08-27

Tallinn resan.

2012-08-25

Jag gjorde det igen!!! Jag tog fel på tiden då jag skulle börja jobba, jag trodde att jag började 07.30 och så trodde jag att det var den helt vanlig dag, men det va ju lördag idag och då börja jag ju halv 9 eftersom vi öppna kl 9 och inte 8 som alla andra dagar. Fatta inte hur jag lyckas?
 
Idag var det en lite händelserik dag på jobbet, vi blev tvungen att stänga igen affären på grund av att telias nät hade problem så spel och kassor funkade inte, halv 12 kunde vi öppna affären igen.
 
Efter jobbet så for jag och mamma till bollsta och tittade på då Graninge spöa skiten ur bollsta, 5-0 till graninge och världens bästa lillebror gjorde två mål, det firade vi med middag på Orren.
 
Nu ligger jag i sängen och ska strax ta och hä ut mig på en liten promenad, och så blir det ett stop efter vägen för lite fika, det kalla jag bra promenad, vad som blir sen ha jag ingen aning om?
 
Igår hade jag mig en härlig dag, på dagen så kom Louise med barn och hälsa på och antonia kom oxå på besök, så vi tog oss en fika på stan sen hängde vi mest i lägenheten och surra en massa.
Sen på kvällen så for jag, Mathias och Jimmy ut i skogen till något vindskydd och hade kräftskiva. :)
 
 
Ha en bra kväll gott folk nu ska jag ta och hä ut mig ;)

2012-08-21

En upp och nervänd morgon!

Telefonen ringde 05.30 som den alltid gör när jag jobba förmiddag.
Jag är alltid morgontrött men idag var det riktigt svårt att ta sig ur sängen, så efter 30min snoozning tog jag mig ur sängen med tunga steg, hoppade i jobb kläderna och gjode iordning frukosten, det tog mig ca 30min att tugga i mig gröten, jag va alderles för trött för att orka tugga och hålla i skeden, men till slut så va den slut och då var det som dax att åka, så jag hoppade i mina skor och tog fram allt jag skulle ha med mig, på väg ut gemom dörren blev jag nyfiken på vilka som jobbade idag så jag vände om och gick in i köket och tittade på schemat och då såg jag det som INTE FICK HÄNDA!!!!! JAG KLEV UPP I ONÖDAN, JAG BÖRJA JU JOBBA 14.30 IADG INTE 07.30 LAGOMT LESS OCH IRRITERAD JAG BLEV PÅ MIG SJÄLV DÅ!!!
Jag var så besviken på mig själv, jag kunde inte lägga mig och sova igen för jag kände mig så korkad, så för att lugna ner mig själv och för att få känna att jag gjort något bra och inte klev upp förgäves så tog jag och städa lägenheten och så har jag börja tvätta.
Så nu sitter jag i en ren och mysig lägenhet och tänker nu ta och sova en stund för nu känner jag att jag är värd en liten sovstund.

Och jag ska aldrig mer ta för givet att jag jobba si eller så, utan nu komma jag alltid att vara extra noga med att kolla schemat, för jag tänker aldrig mer förlora så här många timmasr sömn igen.
Och ni som känner mig vet att jag är otroligt mån om min sömn.

2012-08-13

Sommaren i bilder.







































2012-08-13

En rolig helg har det varit.

I fredags blev det bärplockning, fika och fiske. Men det va snålt på hallon i skogen, så de lilla vi plockde åt jag upp lika fort som det hamnade i hinken.





I lördags kidnappade vi Emil som nu fyllt 30 år.
Vi tog med honom till Sundsvall och åkte ribbåt, sen for vi till Grössjön och åt middag, surrade en massa och hade riktigt roligt.






Söndagen var lugn.

Idag ha jag baka och så har jag städa Mathias bil.








Imorgon är det dax för jobb igen, känner mig inte så jätte taggad för det just nu, men det går nog bra.

2012-08-09

4 veckor semester och vad har jag gjort ???

Började semestern med 5 härliga dagar i Övik, golf, god mat, trevligt sällskap ( Mathias,Jimmy, Anna & Joel ), vattenskidor, härliga promenader, ulvön och shopping.

Sen blev det två halvlugna dagar hemma för tvättning och ompackning.
Det blev även en härlig dag på sandudden tillsammans med Sofie, även Mathias och Jimmy kom förbi med båten och fikade med oss.

Sen blev det en helg i Lycksele tillsammans med hjärtat och hans syster & Janne och två vänner till dom.

Sen blev det en lugn vecka i Helgum, hund & kattvakt, massa cykelturer, båtutflyker, for in till stan en dag med och hade picknick i parken med Lisa och lille Erik.

Laxfestivalen var en rolig helg tillsammans med våra underbara vänner <3

Jag och Mathias hade två dagar då vi bara for runt på massa loppisar, det var riktigt roligt och mysigt i det tråkiga väder som va dom dagarna.

Sen ha vi varit på inflyttningsfest.

Knytkalas med jaktfolket.

Vi har varit i skogen och plocka hjortron.

umgåtts med familj och vänner.

Och mest lallat på och tagit dagarna som dom komma.

Så trotts det dåliga vädret så har vi haft en bra semester.

Jag har nu 4 dagar kvar av min semester, M har började jobba i måndags.
Så nu är det dax att gå tillbaka till de dagliga rutinerna.
Idag ha jag inte gjort många knop men jag har iaf tvättat 3 maskiner.
Imorgon ska jag kliva upp tidigt och städa undan all tvätt och städa resten av lägenheten, kanske baka.
Sen har vi en rolig och förväntansfull lördag framför oss :)

Nä nu ska jag fortsätta och titta på McLeod´s Daughters jag ha sett 10 avsnitt idag börja på nr11 nu ;)

RSS 2.0