Underbara vänner

Jag är så otroligt lyckligt lottad, så underbara vänner som jag ha, man kan inte önska sig bättre.

Ni har alla en otroligt stor platts i mitt hjärta. De känns så bra att veta att ni alla ställer upp och finns där för mig, Och jag hoppas att ni vet att jag alltid finns för er.

När man känner sig lite nere och inte mår så bra så behöver jag bara tänka på hur många underbara vänner jag har så må jag genast mycket bättre.

Jag bli full av hopp och glädje då jag tänker på alla minnen vi skapat tillsammans.

Jag älskar alla er.


Gott och ont

Gårdagen va en bra men jobbig dag.

Dagen började med att jag klev upp och ringde till Jennie och vi va ut på en promenad, efter promenaden så va vi hemma hos henne och satt och surra och fika, mycket trevligt.

När jag kom hem så fick jag så grymt ont i huvudet och de kändes som om att jag hade ett stort hål i magen mycket skum känsla, och huvudvärken satt i länge jag måde inte alls nå bra.

Igår så surrade jag även med Frida en hel del, de är mycket som ska planeras och fixas nu när man snart ska iväg på bröllop.
De känns så jobbig allt, bröllopet/dop ska bli jätte roligt, men allt runt omkring känns så jobbigt.
De bli så grymt mycket utgifter denna månad så de känns riktigt jobbigt.

Idag är de en blåsig och tråkig dag, de finns inte så mycket att göra, jag fundera på att göra något gott???

Ja just igår fick jag en tidig födelsedags present, en ganska mycket förtidig present jag fyller ju inte år förns den 25de oktober, men iaf så jag fick Gilmore girls sista säsongen =) av Carina, Perra och Mathias. Carina ville inte ha den liggande hemma hos dom längre. Carina ha lånat Gilmore girls boxarna av mig och den sista säsongen hade jag inte så nu ha jag fått den av dom, så nu kan hon även låna den av mig när hon är klar med alla andra =) Man kan nästan säga att de är en present till oss båda =) hihi.


En misslyckad lyckad kväll

Ja de kan man säga att dennna kväll ha varit.
Den blev inte alls som jag hade tänkt mig, jag va ganska så instäld på party ikväll, men de blev åt ett helt annat håll ist, de blev en myskväll med Antonia, Mattias och Mathias ist.
Vi hade dock lite otur till en början, vi for ner till stan och skulle hyra film, när vi kom hem till helgum så funkade inte filmen, ganska så irriterande, så vi såg på Meningen med livet de är nån typ av serie tro jag? Och jag tro att de va så den hette, och så såg vi på Robert Gustavsson, och på nån akvarium film :P haha.

Iaf så va de hen helt perfekt kväll, jag hade nog inte orkat festa, de blev ändå ganska så hårt igår, men roligt va de =).

Jag kan ju säga de at jag är tacksam över denna lugna kväll.

Nu ska jag sov.
Sov så gott.

 

 


Grattis Linda

Grattis till min underbara vän Linda som fyller 21 år idag.

Jag hoppas att du haft en underbar dag och jag hoppas att din kväll blir lika så bra =)
De käns tråkigt att jag inte kan vara med å fira dig idag.

Här tre lass med bara lycka,
dem får staten inte knycka.
För i sjunde budet strå
att man inte knycka får.


Må lyckan följa dig i spåren
och strö doft i ungdomsåren,
och skaffa dig en vän så rar
vars like ingen annan har.



19de september 2009

19de september 2006


Lillebror 18 år idag =)

Ja idag är de min lillebrors dag, han fyller 18 år =) Grattis

Och Grattis till Tore som oxå fyller 18 år idag.

De är helt otroligt, jag ha ståt ut med Micke i 18 år nu, han är jobbig, gnällig, bossig, lat, snäll och underbar, han är den bästa lillebror som man kan önska sig.

De känns så roligt att man nu kan ta med Micke på krogen (lagligt) hihi

Så idag ska de firas eller ja vi ska iaf försöka, tyvärr så ha Micke fotbollsträning ikväll och nu på dagen så är han på konsum och sliter.

Men ett stort Grattis till min lillebror som fyller 18 idag =)

 

Ja jag kan ju tala om att jag ha varit duktig nu på morgonen fram tills nu. Jag ha packat upp resväskan sen jag va i turkiet och jag ha städat mitt rum och hela övervåningen =)

Ha en bra dag alla glada =)




Hjärtat har inga fönster.

Ja nu sitter jag här igen, och jag har inte något speciellt att berätta.

The proposal
I söndags så va jag och såg den filmen tillsammans med några ifrån jobbet, de va riktigt mysigt och trevligt, och filmen den va jätte bra, riktigt lättsam och rolig. Jag skulle vilja finna kärleken på de viset som hon gjorde i filmen, de verkade så roligt.


Idag ha varit en underbar dag, de är ju så grymt härligt väder ute.
Jag och Antonia ha varit på en promenad idag, sen så ha jag och katten Ragnar prominerat runt på gården.
Jag ha även städat lite idag.


Å vad tråkigt jag kan verkligen inte komma på något bra att skriva.
Så jag tro att jag ta och slänger mig i soffan eller gå ut och se hur de går för bror och tvätta bilen ist för att sitta här och försöka skriva något bra.

Ha en bra kväll.....


Sjuk

Ja då va de dax igen. I sommras så blev jag sjuk, jag fick öroninflamation och jag mådde verkligen inte bra då.
Nu är de dax igen, jag är förkyld och jag ha ont i hela kroppen, och jag är trött och less, jag blir på dåligt humör om någon säger minsta lilla fel ord till mig.
Jag tycker inte om att vara sjuk, ingen tycker väl om att vara sjuk, men när jag bli sjuk så bli jag alltid så orolig att jag ska få problem med öronen, jag få alltid problem med öronen när jag bli sjuk mer eller mindre, och de är just därför jag inte gillar att vara sjuk, för när jag få problem med öronen så förvandlas jag till ett monster, jag blir arg, gråter och inget är bra, och ingen förstå hur jobbigt de är och hur ont jag ha.
Jag lider med alla som ha öronproblem, Jag tycker mest synd om alla öronbarn som få åka på sjukhuset med jämna mellanrum, jag vet hur ortoligt jobbigt och hemskt de är.

Men så som jag känner mig just nu så är de på bättringsvägen, jag känner mig mycket piggare, så de är ju bra, men jag är ändå orolig över öronen, för de sticker som till i dom lite då och då, och ont gör de.
Men med mycket vila och vitaminer, frisk luft med mera så hoppas jag att jag är helt frisk om mån dag.


Iaf så ha veckan varit bra, Fredag och lördag va jobbig att jobba för de va då jag va som sjukast, då va allt jobbigast, kroppen va tröttast då, men de ha ändå varit bra dagar.

I onsdags hade jag en härlig kväll tillsammans med Jennie.

I torsdags fyllde Louise 20 år =) de va en massa gott fika och trevliga människor, min andra familj.

Igår lördag, så jobbade jag till 12 och sen så for jag och pappa upp till junsele och tittade på graninges borta match, de va en grymt dålig match, men den blev lite roligare på slutet, men den va ändå dålig, de va så synd om graninge dom hade så många bra spelare borta, men dom gjorde de bra som kämpade in i de sista. De va mycket otur i matchen.
På onsdag då ha dom hemma match så vi få hoppas att de gå bättre då.

Ikväll så ska jag på bio tillsammans med vännerna ifrån jobbet, de ska bli roligt =)

Nu ska jag antingen gå på en promenad eller så ska jag hoppa in i duschen...

Ha en bra dag.


Träning

Nu är de som så att enda sen i våras ha jag sagt att jag ska börja träna regelbundet, men de ha inte gått så bra.
Dom första dagarna gå bra, sen bli jag lat, sen gå de några veckor och jag försöker igen. Jag fatta inte varför jag ha blivit så lat, jag ha alltid tyck om att träna, eller de gör jag ju fortfarande, men jag ha ingen drivkraft.

Jag ha försökt att träna själv och tillsammans med vänner, inget håller, de kommer alltid till en punkt då jag bli för lat.
Nu ska de bli ändring på de. Jag söker en person som jag inte stå så nära, hellst någon som jag bara vet vem de är, nån som självklart tycker om att träna, jag behöver någon som jag inte våga säga nej till, någon som kan hjälpa mig på traven att nå mitt mål.
Kära vänner, de är jätte roligt att träna tillsammans mer er, men de är för lätt att säga ifrån till er om jag inte känner för att ut och springe eller gå på gym osv. Jag behöver någon som inte ger sig. Men om någon av mina kära vänner känner för att plåga mig en massa så så låter jag er gärna försöka, men ni måste klara av att jag kan bli riktigt grinig och arg, men de är mest till en börja, de är just de att jag behöver hjälp att komma igång, jag behöver komma till den punkten då jag känner att de gå lätt och att jag klarar av de själv.

De va ju så mycket lättre förr, då hade jag skidorna, och vi va en stor grupp som tränade tillsammans, och jag är ganska så tävlingsinriktad så då vägrade jag att ge upp. Nu ha jag ju inget sånt som driver mig längre, jag ha slutat att tävla i skidor, jag ha slutat med fotboll, jag ha slutat rida, jag ha slutat med allt. Och nu vill jag verkligen komma igång igen, jag känner att jag ha tid igen att börja träna.
Anledningen till att jag slutade med allt va för att jag inte fick tid till något annat, jag han inte leva mitt liv, de va bara skola och träning hela tiden.
Nu ha de gått några år sen skolan och jag ha legat på latsidan allt för länge och tiden den är funnen så de är dax att ta sig i kragen.

Träna träna träna......... De står högst upp på listan just nu.


GLAD

Vad är vänskap? Jo, en blomma vuxen uti hjärrtas bo. Skön den är, då den omslutes utav kärlek, hopp och tro.

Vi kan dra ett sträck över allt jag skrev tidigare.

Jag pratade nyss med en av mina mest underbaraste vänner, och jag fick höra en sån underbar nyhet så jag fick tårar i ögonen, denna nyhet gjorde verkligen min dag så mycket bättre.

Denna vän ha verkligen gjort mycket för mig, hon ha stått ut med mig ;) hihi nej, men hon lyssnar alltid och kommer alltid med så goda råd, Jag ha inte kännt hon i så många år, men de känns som om att jag kännt hon i hela mitt liv, hon är så lättsam och hon har ett hjärta av guld, hon är verkligen toppen. Alla vi som känner och är vän med hon, vi är lyckligt lottade.

Du betyder mycket.

De som händer innom dig just nu är så underbart, jag är så glad att de händer just er, de är så perfekt.

Jag vet inte vad jag ska skriva eller säga mer än att jag är så glad för er. Nu kommer att bli toppen föräldrar, dom bästa.

Med ett lite vänligt ord, du sprider glädje på vår jord.

Kärlek, lycka frid och fröjd alltid glad och ständigt nöjd. Pengar framgång, allt du vill, önskas dig och lite till.

Många kramar från lilla mig.


Battlefeld

Ja jag är så förvirrad och de känns som om att man lever i ett slagfällt, man vet aldrig när de ska ta slut och man vet aldrig om de bli bättre eller sämre, allt går bara runt runt, och jag fattar inget alls.....

De känns som om allt de bra och de goda försvinner, som om att de glömts, de känns som om att jag är djävulen som rår för allt trotts att jag inte ha någon aning om vad som står på? Vad ska jag göra, jag kan inget göra?

Just nu idag så känns inget lätt, jag ha en stor saknad inom mig, ingen kan förstå hur de känns, allt är så förvirrande, och den saknad som jag känner, de är just den som ingen kan förstå, sutuiationen kan ni förstå men inte saknaden för den är så komplicerad att knapt jag förstå mig på den.

Jag önskar att allt va lätt som de va förr, och när jag mena förr så mena jag inte då vi va små och allt gick som en dans på rosor, då de värsta som kunde hända va att vi ramlade på cykeln eller nått sånt. jag vill att de ska vara som förr då vi skrattade och hade roligt tillsammans, alla va glada, vi delade tankar och vi gjorde allt, att bara ha kännslan där man vet att vi finns där för varandra om de skulle hända något.

Livet är inte lätt de vet vi ju, men att de skulle vara så svårt de hade jag inte räknat med, jag hade inte räknat med att man va tvungen att bara glömma och låta vara, jag hade hoppats på att man kunde ha alla minnen kvar, fortsätta dela minnen, skapa minnen, men just nu känns de fel att tänka på dom glada tiderna, de känns som att de är förbjudet. Och är de verkligen så vi vill ha de??????
Jag vill inte att de ska vara så här.

Vad kan jag göra för att de ska bli bättre??? Jag kan inte vara den enda som vill att de ska vara som förr.

Den 19/9-06 gjorde jag något som förändrade mitt liv, Snart är de den 19/9-09, en dag som jag hells vill glömma.

Ta aldrig någon för givet. Ha alla dina vänner nära ditt hjärta, för du kanske vaknar en dag och upptäcker att du förlorat en diamant när du va upptagen att samla på stenar. Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.
Jag hoppas att du vaknar upp och upptäcker att du är på väg att förlora en diamant.




Hemma

Ja nu är jag hemma =) de känns riktigt bra. de är ju alltid skönt att åka iväg, men de är alltid bäst att komma hem=)

Jag ska berätta lite kort om hur vi ha haft de.

De hela började ju som sagt på fredagen, runt 2-3 tiden for vi upp till övik, vi stannade till inne i stan och käka, de bruka ju inte vara så god mat på flyget.
Iaf när vi kom fam på flygplattsen så kände jag hur jag blev bara mer och mer nervör, de är inte lätt att vara flygrädd, iaf så blev jag bara vitare och vitare i ansiktet och till sist så blev jag tvungen att springa och spy, men de kände mycket bättre efter de, flygresan ner gick sådär, kunde inte sova något.

De va ju natt när vi kom fram och en lång och jobbig bussresa väntade oss, men på lördag morgon va vi iaf framme på hotellet.

Första dagen så skulle vi ligga på stranden, och vi skulle möta upp Jessica & Maria där.
Men de tog några timmar innan jag och Antonia hittade dom, lilla jag som trodde att jag viste precis vart vi skulle, de visade sig att jag hade fel, jag tycket att de kändes fel när vi hade gått en bit, men eftersom de va ju ett år sen jag va där så kunde jag ju inte komma ihåg precis allt på en gång, när vi hade gått typ en mil så blev vi riktigt less vi frågade om vägen och de visade sig att vi va på helt fel strand, så jävla lyckat.
Iaf så blev vi erbjuden skjuts av en äldre kar, efter många om och men så hoppade vi in i bilen, för vi orkade inte gå en meter till. Först så skjutsade han oss till nån typ av vattenpark som han ville visa, de va riktigt mysigt där, men bilresan dit va lite skum, han körde oss långt upp i bergen, men han va riktigt trevligt så de va ju ingen fara, men lite rädd blev vi.
Som sagt efter många timmar så träffade vi Jessica och Maria på rätt strand, då va vi så trött och slut så vi va inte där så länge.
På kvällen så blev de party =) alltid lika kul med party, vi spelade även lite kort innan vi gick ut och jag förlorade, jag blev riktigt sur, jag är en dålig förlorare.

Dag nummer 2 så låg vi bara nere vi stranden och sola och bada.

Vi kan säga som så att vi låg vi stranden alla dagar nån dag vid poolen och vi va ut några kvällar, käkade ute några och lagade mat själv några dagar, de va som lite blandat.

Vi va iaf ut på en undebar båttur, grymt härligt va de, stannade och badade på olika ställen, tittade in i grottor, åt mat drack öl och dansade och hade roligt.

Vi va även upp i bergen en dag och tittade på solnedgången och fick även se en massa gamla byggnader och höra om hur de va förr. mycket roligt.

Nu orka jag inte skriva nå mer, de va iaf en toppen semester.
Vill ni veta mer så få ni fråga.

Ja just flygresan hem va de värsta jag varit med om, så mycket som jag grät då ha jag nog aldrig gjort sen mormor Märta dog. jag va 100% säker på att vi skulle dö.

















Nu orka jag inte lägga upp fler bilder här, jag tog över 500 bilder där nere.

Jag är iaf jävligt trött och slut, jag han ju inte mer än komma hem så va de bara till att åka på jobbet eller jag han ju sov några få timmar först, så nu ha man jobba helgen och imorn är jag ledig, så imorn ska jag sova tills jag vakna, ska inte ställa någon klocka.

Nu ska jag sätta mig framför tvn och äta något gott=)


RSS 2.0