sol & regng, blixt & dunder

Ja de är precis vad denna dag består av.

Dagen började med att jag klev upp kl 7.00 och gjorde mig iordning, halv 8 tog jag cykeln och trampade iväg till jobbet, de va så underbart skönt att cykla imorse, de va så lugnt och skönt, tyst och lagomt varmt.
När jag kom på jobbet va de bra att börja fylla på frukt, fyllde på de jag hade ikvr i kylen och sen kom de nya och de bara att fylla på mer och mer, de va lasta av och lasta på, lasta av och lasta på hela dagen lång. Jag jobbade även in lunchen idag så jag kunde cykla hem lite tidigare, alltid skönt att göra så då man är på fukten, dom i kassan är ju oberoende av mig så jag behöver bara tänka på mig själv, så grymt skönt.
Jag fick en dusch av vridrigt champinjonvatten iadg med, riktigt äkligt.

Jag fick även ett mycket roligt samtal idag när jag jobbade, Louise ringde och hade glada nyheter, hennes föräldrar gifte sig igår, och de tycker jag va på tiden =) jag är mycket glad för deras skull, tråkigt nog så gjorde dom de i smyg, jag hade ju vela kommit på brölloppet, men men, samtidigt tycker jag att så som dom gjorde de va riktigt romantiskt.

Fick ett sms av mamma idag med, dom ha de riktigt bra på semestern.

När klockan va strax efter 16.00 så trempade jag hem, de gick så bra så tills jag kom över hängbron, då kom de ett gupp som jag totalt missade, och vad händer jo typ allt jag hade handlat som ligger i korgen hoppade ut, mycket roligt, som tur va så hände de inte på hängbron, jag hade ingen lust att försöka ta mig ner i vattenet och fiska upp allt.
När jag väl kom hem så stod Micke och Tore och lagade mat, eller ja dom grillade korv, duktigt ändå för att vara dom, hihi. Sen såg jag enu en glad överraskning, lillebror hade kört igång diskmaskinen, de va duktigt gjort, han och jag hade ett berg av disk men nu är de borta, menjag måste köra maskinen igen för han hade satt på fel program, men iaf han va duktigt som försökte.

När jag hade duschat ätit och plockat unden och lagt mig till rätta ute på alltanen för att se på film så smal de till, de började att åska, jag som är rädd för åska tyckte inte att de va allt för roligt, dess utom va jag ensam hemma då, Micke och Tore hade åkt på golfbanan för att gå några hål.
Och under denna tid de ha åskat regnat och blixtrat, så ha jag gråtit och varit rädd, jag är fortfarande ärdd över att de ska komma tillbaka, blixten kan jag ta och regnet med, men verkligen inte åskan, fy så jag tycker att de är hemskt.
Men som sagt förhoppningsvis är de över nu.

Jag kom och tänka på de idag att när sommaren började och Linda kom tillbaka för att sommarjobba på konsum så tänkte jag å så roligt att få surra och umgås med Linda så mycket i sommar, ha ju inte kunnat umgås så mycket med henne nu innan sommaren eftersom hon pluggar i umeå. Men vet ni vad jag och Linda ha tur om vi hinner se varan på jobbet i 20min och de är på fikarasten på morgonen, vi jobba helt olika tider och vi ha inte alls nå många lediga dagar tillsammans, så grymt tråkigt.

En ska till ha jag att berätta, ixå innan sommaren började och jag förberedde mig för att vara ansvarig över frukten i sommar, jag ha haft emska drömmar om att vara på frukten i sommar, typ som om att jag bli krossad av all frukt när jag ska lyfta ner dom från pallarna som är högre än mig själv, men dom ha iaf slutat nu och de går riktigt bra att vra på frukten, Monicka sa till mig idag att hon aldrig sett mig så arbetsvilligt nån gång, men de är ju roligare att få göra något annat än att bra sitti i kassa, fast jag sitter ju ivanliga fall inte bra i kassan men oftast.

En annan sak jag kan betätta är att jag känner mig som en ny människa, jag är mycket gladare och allt, de känns som om att något tugnt innom mig ha fyfts bort, och de känns så underbart skönt, jag vet inte vad de är och vad som ha gjort de men de känns riktigt bra, toppen.

Imorn är jag ledig och jag ha ingen aning om vad jag ska göra? om de är bra väder så ska jag kanske bada en sväng med Jenny, jag kanske ska springa en sväng? kanske göra en massa vettiga saker? men framförallt ska jag sova ut för de ha jag inte gjort på länge.

Igår kväll då va jag på Graninges sista div. 6 match , nu är de uppehåll fram till agusti, så nu bli de inge mer fotboll att titta på, på ett tag lite tråkigt tycker jag eftersom att jag älskar att åka och titta på fotboll.

Nu ska jag hitta på något annat.

Ha de bra, jag vet aldrig när jag skriver igen? kan dröjja länge eller inte... ;)

Puss och kram // Billa

Underbar dag.

Idag ha varit den bästa dagen på länge, kl 11 i morse for jag och mina vänner på sandudden, och där ha vi tillbringat våran dag fram tills nu. Vi ha sola, bada, kört vattenskoter och haft riktigt roligt.
De började ju riktigt bra när vi kom fam, jag ville ju såklart åka vattenskoret på en gång, så jag åkte ut med Christer och vad händer efter en stund, jo jag flyger av då mena jag flyger av, de va ganska roligt, de  gjorde ju inte ont eller nått så de va ju bra och så fick jag ju ett dopp på köpet.
Sen så va jag och Kattis ute och körde, Kattis som aldrig hade kört förut tog de lugnt, vilket är förståligt, men jag som älskar då de gå fort, sa åt hon hela tiden att trycka på gasen, efter en stund got jag över körningen och då tro jag att Kattis skulle dö, de gick lite för fort och galet för henne, men jag tro oxa att hon tyckte de va roligt.
Lillebror körde av mig och jonsa och han själv med, vi tippade, de va oxå riktigt kul, efter att Micke hade kört ett tag så ville jag köra och de hade inte Jonas något emot, men han ångrade sig lite sen för jag körde inge lugnare, hihi.
Iaf dag ha varit riktigt bra, kunde inte ha varit bättre, de bara måstes göras om.

Tack alla ni som va där för denna dag.

Igår tog jag mitt första dopp, jag ,Cami och Antonia va ut och sprang, sen efter de gick vi på badstranden och tog oss ett svaklade dopp, de va skönt då man väl hade kommit i, jag är ju ingen jätte badare, de ska vara riktigt varmt för att jag ska kunna komma i fort och vara kvar länge i vattnet, men Cami och Antonia dom kan bada dom, ingen av dom tvekade när dom skulle i vattnet.
Så de va en riktigt trevlig kväll igår med, ett perfekt slut på en riktigt lång arbetsdag.
Jag va även in hos Patrik och Linda en sväng, drack två glas vin och satt och surra lite, mycket trevligt, de va inte tänkt att jag skulle göra de, men de blev så.

De va ju ett bra tag sen jag skrev sist, men de är ju så tråkigt och sitta vid datorn nu när de är så bra väder, så förvänta er inte att de bli nå mycket skrivet i sommar.

Sen jag skrev sist så ha jag inte gjort så mycket, de är väl mest de vanliga, jobba och ha varit på fotboll, tränat, umgåts med mina kära vänner.
Jag kommer inte ihåg om jag ha skrivit något om midsommar??? Men de va iaf bra, de va lugnt och skönt i ramsele, sen när jag kom tillbaka hem till helgum så va jag upp till grannen Jonte en sväng och hälsade på folket som va där.
Midsommardagen va jag uppe i junsele med Jens, kattis och tobbe, jörgen, och Henke, och några till som jag inte kände, de va oxå trevligt, lite besviken blev jag, jag ha så höga förväntningar men de blev bra iaf.

Imorn skulle jag vara ledig, men så blev de inte dom ringde när jag låg på sandudden och ville att jag skulle jobba imorn, så jag börja kl 8.00 och sluter när jag är klar.
Mamma och pappa åker ut med husvagnen imorn med, ska bli skönt att få ha huste för sig själv en vecka eller mer??
men jag jobba ju så mycket till veckan så jag få inte njuta av de så mycket som jag vill.

När jag ha tid och orkar ska jag lägga upp lite bilder från idag, men de få ble en annan dag, nu ska jag ut i solen igen.

Ha de bra
/// Billa

...

Ja nu va de ett bra tag sen jag skrev.

Jag kom hem från Gran Canaria den 3/6 
Jag och Louise hade de jätte bra, vi fick ett jätte bra hotell och de va mycket bra väder där =) helt perfekt.
Vi badade i havet pressade i solen Plya de Maspalomas va perfekt för oss.
Vi va och tittade på ell lyxhotell och då mena jag lyx, dom försökte lura på oss att köpa in oss där och bli medlem, vi va även tvungen att låssas att vi va ett par. Vi va även på en djurpark (Palmitos Park) de va riktigt roligt, dom hade mest olika sorters fåglar men de va roligt att se. Vi va bara ut en kväll, men då blev vi så dålig, men roligt va de. Iaf så hade vi en mycket bra semester. jag köpte inte alls nå mycket där nere, de blev ett armband till antonia och ett ljus och armband till mamma eftersom de va morsdag då jag va där så va jag ju så illa tvungen att köpa något till mamma.
Men jag kan säga de oxå innan vi kom iväg på våran semester så hände de en lite olycka, som inte alls va så roligt, för en liten stund så trodde jag att de skulle förstöra hela semestern, men de gjorde de inte och tur va väl de.

Iaf när jag kom hem på Onsdagen så gick jag och la mig på en gång dklockan va ju 5 på morgonen, sen när jag vaknade packade jag upp och på kvällen va jag på fotboll med Antonia.

På lördag den 6/6 Sveriges nationaldag så hade jag personalfest, och fy så roligt de va, och mycket god mat och roliga lekar hade vi, jag kommer absolut inte att glömma den dagen.

Vad ha jag mer gjort sen jag kom hem??? jag och Antonia ha varit ute och sprunge varit på promenader osv, jag och Jenny va till stan idag och vi kom verkligen inte hem tomhänta iaf, jag gjorde av med mycket pengar idag.
Sen så ha jag varit på några fler fotbollsmatcher och självklart så ha jag jobba med.

Snart är de midsommar =) så roligt, jag ska åka upp till ramsela och vara med mina kära vänner och så fyller Jörgen 25 år =)
Erika fyller oxå 25 år på midsommar, men jag kommer tyvärr inte att vara med att fira och ha roligt tillsammans med hon.
Men jag önska hon en mycket bra dag och grattis.

På torsdag är de ju trav på dannero med, jag är så sugen på att åka dit men få se hur de bli, jag jobba till 19.00.

Sen på lördag så är de ju hålligång uppe i junsele med, få se om man kanske åker dit med??

Ja just de vi ha ju fått internet och hemtelefon tillbaka idah med, vi ha varit utan de i två veckor, så när hemtelefonen ringde idag så dansade jag och pappa som små barn av glädje, de såg nog riktigt dumt ut med vi va så glada.

Nu ska jag gå och göra lite vettigare saker om att se på tv ;) hihi skojja bra, jag ska göra vettiga saker.




RSS 2.0