Tokigt

Hahaha
Igår när jag hade kommit hem från jobbet och hade ätit och gjort all nytta och de va dax för att bra ta de lugnt så öppnade jag min kalender och skulle se hur jag jobbade till veckan och se vad jag hade inplanerat, då såg jag att jag hade namnsdag i onsdags, och då va de ingen som hade sagt grattis till mig, och inte ens min mormor hade ringt hon bruka alltid ringa och säga grattis. Så jag gick ner till alla andra i familjen och sa att jag hade namnsdag i onsdags och ingen hade sagt grattis, och de hade mamma och dom andra glömt (tack) men iaf så när vi väl va inne på de där med namnsdagar så sa lillebror att Kim hade namsdag idag (idag som är igår nu) och de viste inte jag, jag hade sett något annat namn i kalendern, men jag gick ing i köket och tittade och mycket riktigt så stog de Kim i kalendern, så jag sprang upp och ringde till Kim och sa grattis på namnsdagen, han blev mycket glad, men förvånad för de va ingen annan som sagt grattis inte ens hans mamma, när jag och Kim pratat klart så gick jag ner till dom andra igen och då så sa mamma
- se ni inte att de stå Mars på kalendern och de är Februari nu.
jag tittade en gång till och såg att de stog Mars, Ojj tänkte jag, tog fram telefonen och började skriva ett sms till kim,
jag han inte skriva så långt på de tills han ringde upp och frågade vilken månad jag hade tittat på, han va på kalsa så han hade tydligen sagt till dom andra att han hade namnsdag och då hade dom börja tittat i kalendern med inte sett hans namn.
De va lite skratt i bakrunden när jag pratade med han igen.
Sen sa mamma att hon hade bytt månad för att se om vi skulle märka något, och se hur de gick med de....
Men kim och min familj fick ju ett gott skratt iaf, och jag få göra ett nytt försök närta månad med och säga grattis,
glömmer jag bort de, ja men då ha jag ju redan sagt de, hihi.

Denna vecka ha varit lite jobbig, jag ha varit sjuk, jag ha lega några dar, men nu ha jag börja fått lite mer krafter i kroppen jag orka jobba iaf.

Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra? jag ska kanske åka upp till Antonia en sväng.
Jag få se vad som bli.

Imorn är jag ledig och de ska jag sova länge hade jag tänkt.

Sen på måndag ska jag och Jenny åka till sundsvall och handla.

/// Billa

Alla hjärtans dag.

14/2 de va en helt otroligt dag.
Dagen började med att jag klev upp runt 9.00 sen så gjorde jag mig iordning och for på kuben och tittade på fotboll,
de va riktigt roligt och se på när lillebror spelade.
Sen kom jag hem runt 16:30, då åt jag och familjen en ganska god middag, efter middagen så börja de en massa folk höra av sig och undrade va jag skulle göra på kvällen, några ville att jag skulle med ut.
Jag kände mig inte så sugen på att gå ut på krogen, men jag hade inte lust att sitta hemme heller, tillslut bestämde jag mig för att gå ut, så jag följde med Louise till Fredrik som fylde år. När vi kom till Fredrik så va de inte så många där som jag kände, men Ingrid va där, så de va jätte roligt att få träffa hon.  Iaf jag hade hur roligt som hellst, grymt kul, jag hade även grymt roligt när vi kom ner på krogen, de va en helt fantastisk kväll.
De hände en hel del oxå, hihi

På söndagen va jag grymt bakis, men jag va tapper nog och tog mej på jobbet och jag klarade av hela dagen och kvällen, men jobbigt va de, sen så på lunchen va jag på Terrassen men Linda och åt, de va mycket trevligt.

Idag så må jag inte heller nå bra, jag ha så grymt ont i halsen och jag ha hosta, min rygg på inte heller så bra.
Så iadg ha jag lega mest hela dagen, fast jag fick ett ryck då jag plockade undan och damsög och gjorde snyggt i hela huset, jag ha även tvättat och gjort äld, så lite nytta ha jag ju gjort, men de tog bra på kroppen för nu är jag så slö så jag funderar på att lägga mig och sova.
Jag ha oxå surrat i telefon hela dage,  Antonia ringde, sen jennie, sen pratade jag med sofie och Johanna.

Nu ha jag skreve ner lite iaf så ni läsare ha något att läsa, hihi.

Sov gott / trött tjej

Utmanad

Jag läste precis Lindas blogg.
Jag hade vist blivit utmanad.
Så mapp nr 6, bild nr 6 kommer här.


De blev en bild på mig och Kim.

så då va de gjort.

Nu ska jag sova

En ond kväll

Japp, jag ha sagt Ajjjjj mest hela kvällen.

Jag jobbade till 18 idag, när jag slutade så kom Linda och hämtade mig och skjutsade mig på skolan, ( Linda är så go och snäll)
Innan jag kom bort på barngympan så va jag hem och hämtade nycklarna, och när jag sprang in i all hast så sträckte jag ljumsken, Ajj så ont de gjorde.
Och sen när jag va på barngympan så skulle jag visa barnen hur dom skulle göra, så jag hoppade från en rockring till den andra och föll ihop på golvet, de va musklerna i ljumsken som spökade igen, de gjort JÄTTE ont.
Sen när jag skulle bära fram en större tjock matta så tappade jag den på nå knepigt vis så min nagel gick av, riktigt långt in, de gjort grymt ont, då kom de till och med en massa blod.

Så nu sitter jag här med en öm ljumske och en ond tummnagel. KUL FÖR MIG!!!!! ELLER INTE......

Nu är klockan över 21:00 så de är dax för mig att sov, jag bruka försöka hålla mig vacken till efter 21:00, dom bli ju tokig på mig när jag gå och lägger mig så tidigt.
Men jag älskar och sova, jag sover för mycket igenterligen. Men ha man inget bättre för sig och de är ingen på tvn, så varför ska man sitta upp då? Då är de ju bättre att man lägger sig och sover och vänta in nästa dag.

God natt och sov så gott.

/ Billa

Tålamod

Hehe kära läsare.
Ni få ha lite tålamod, jag vet att de va ett tag sen jag skrev, jag ha gjort en held de, jag ha inte haft fullt upp så att jag inte hunnit skriva något, jag ha bara inte orkat.

Iaf sist jag skrev så berättade jag om min helg, middag hos Erika, krogen och lite annat.

De som ha hänt sen dess är inge märkvärdigt men jag tänkte berätta lite.
 
Tisdag den 3/2 va jag med Louise på stan, hon klippte sig och så tittade vi runt lite, efter de så åt vi middag på KINA, vi lyxade till de med tre rätters, de va grymt gott.
Efter maten blev de full fart hem, som vanligt på tisdagar så hade jag ju barngympa, Louise va snäll och följde med och hjälpte till.
När de va dax att sova så kände jag hur illa jag började må, jag låg i sängen och vred och vände på mig vid halv12 fick jag lov att springa ner på toan, jag spydde som fan, jag tro att de blev lite för mycket friterat till middag, men efter de så mådde jag mycket bättre.
så de va min tisdag,
Onsdagen gjorde jag inget speciellt på.
Men på torsdag va jag hundvakt, Louise skulle upp till övik på skolan över dan så jag hade hand om lille Kevin.
Vi va på en ling promenad runt bilskroten så Kevin fick springa lös och leka bäst han ville i snön. De va så underbart skönt väder så man va ju tvungen att ta vara på de och va ute så mycket som möjligt.
När kvällen kom så va jag helt slut, att vara ute och pulsa i snö i tre timmar är ganska jobbigt, så jag gick och la mig tidig och såg en film i sängen.
På fredagen så jobbade jag, de hände inte så mycket.
På lördagen jobbade jag med, men efter jobbet så for jag och Kim till stan och åt, de va mycket trevligt, efter de så for vi hem till mig och tog de lugnt såg på lite tv, sen ringde lille Anton till Kim han ville att vi skulle komma och äta kladdkaka, Kim for men inte jag, jag orkade inte, jag gick åter igen och la mig tidig, jag skulle ju upp och jobba på söndagen.
På söndagen så klev jag upp for på jobbet, och de va en mycket lugn dag, efter jobbet gick jag bort på kuben och sola och sen tittade jag på lillebrors träning, de va ganska så rogivande.
Sen när jag kom hem så hade jag tänkt baka men jag va för slö för att göra de så jag gick och la mig i sängen och såg en film.

Idag måndag så ha jag inte gjort ett skit, jag lär inte göra så mycket mer heller.
Jag hade tänkt skotta men Christer kom med traktorn och skottade åt oss, så jag slapp, fast jag hade inte haft något emot att gå ut och skotta de är ju bra träning.
Nu känner jag att de doftar mat här hemma, tyvärr så dofta de inte så gott, jag tro att de bli fisk, de är typ de värsta jag vet.

Imorn ska jag iaf jobba och sen på kvällen ha jag barngympa.

/ Karro

TÅLAMOD ÄR KONSTEN ATT HOPPAS

Helgen

I Fredags så jobbade jag, när jag kom hem från jobbet så la jag mig framför tvn en sväng, sen så färgade jag ögonbryn och ögonfransar på mig och mamma och jag klippte lillebror och gjorde slingor på han.
De va faktiskt en mysig kväll.

På lördag morgon klev jag upp och hoppade i arbetskläderna och for på jobbet, jag hade tänkt vara på jobbet strax efter 8, jag började 8:30 men jag ville dit tidigare, de är alltid så mycket att göra på morgonen och på helgen är vi så få som jobba så de är svårt att hinna med allt innan man öppna. Men iaf, jag va på jobbet strax efter 8, när jag skulle öppna dörren va den låst, jippi, och de va inte direkt varmt ute, 8:35 kom Camilla och låste upp, men grejen va den att Thomas skulle börja kl 8, men han hade glömt ta nyckel så han kunde inte öppna så Camilla som hade den andra nyckeln började inte förän halv 9, så jag fick ju stå ute och vänta jätte länge, då va jag lite less.
Men dagen va bra, och de va rätt lugnt på jobbet.
När jag slutade så va de bara att skynda sig hem och duscha och göra sig iordning, jag och några till skulle ner till Erika och äta och dricka och sen gå på krogen.
Vi hade jätte trevligt hos Erika, vi åt och drack, spelade spel och surra. De va riktigt mysigt.
När kl va 23:00 så började vi klö på oss och gick ner på valvet, de va inte så mycket folk men efter ett tag kom de lite mer.
Men på krogen hade jag inte så överdrivet roligt, de va en idiot som retade upp mig som bara den, så jag va så arg, han va helt störd i huvudet, han slog även till Mathias och stötte och va på dom andra som va med.
Men när krogen stängde så gick vi och åt och sen kom Antonias söta mamma och hämtade oss, bilresan hem va grymt roligt, vi sjöng och skratta som bara den.

På söndag morgon när jag vaknade hade jag grymt on i halsen, bakis va jag oxå, så jag låg uppe i soffan precis hela söndagen.

Idag ha jag inte gjort så mycket nytta, jag klev upp, åt frukost såg på lite tv, sen kom Linda över vid halv 1 så vi drack te och surra, hon for nyss hem, så nu ha jag bara hunne laga mat och ätit.
Så jag ska väl ta och damsuga om en stund, känns jobbigt.
Lillebror ska strax åka och träna, så jag få se om jag ska följa med, jag hade isf tänkt handla och sola medans han tränta.


RSS 2.0