2011-11-14








































2011-11-14

En ledig dag!
Idag är jag som sagt ledig å de känns så skönt. Jag ha inte gjort många knop än, jag ha nästan nyss klivit upp, morgonrocken är fortfarande på och lär sitta på ett bra tag till, om jag fått på mig nå kläder till kl 16 idag så ha jag gjort de bra. En lugn och skön slö dag få de bli idag, kanske en promenad med Sofie i kväll.


Helgen jobbade jag, men jag han med att ha roligt oxå.
Lördagen va riktigt rolig, jobbade till 14.42. När jag kom hem från jobbet slängde jag in mig i duschen och sen begav jag mig till Antonia för att sätta ihop möbler och dricka vin, till en början gick det inte så bra för oss, men till slut så rullade det på riktigt bra. Sofie och Madde kom oxå bort till Antonia och det blev en riktig "byggfest" massor av skratt och galenskap. På krogen hamnade vi oxå, lika roligt var det, länge sen jag stannat på krogen tills det stänger.
Tack brudar för en otroligt rolig lördag, men de är ju inga nyheter vi ha ju alltid så roligt då vi är tillsammans, vilka underbara vänner jag har.

Nu ska jag ta å se några avsnitt av Bones.

2011-11-11

Jag känner mig som en tickande bomb!
Allt känns just nu bak och fram, upp och ner, in och ut.
Glädje, sorg, rädsla, vrede, ja just precis alla kännslor man kan känna far runt som rusningstrafik innom min nu, fast dom "elaka" kännslorna är starkast, känner mig mest som djävulen.
Att vara tjej är då fan inte alltid lätt, 3-4 dagar, en gång i månaden och man är en helt annan person.
Så som jag kännt idag är de värst jag varit med om, och som om de inte ska vara nog med alla förstärkta kännslor så ska man ha så jävla ont oxå.

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att morgondagen blir bättre.




2011-11-11

Tänk att ett datum kan väcka så stora intressen.
Dagens första bebis fick namnet Älva om jag inte läste helt fel i tidningen.
Folk gifer sig till och med klockslaget 11:11.
Jag tycker det är lite för mycket ståhej runt detta dagum.
Vist det är ett speciellt datum, och vist är det ett coolt födelsenummer.
Det är ett datum som är otroligt lätt att komma ihåg, så ni karlar som förlova er och gifter er idag kan ju aldrig ska kunna glömma en årsdag.



2011-11-10

Torsdag morgon, jag är inte alls på nå bra humör idag, känner ett rus av irritation innom mig.
Börja jobba kl 11 idag och jobba till 18.12 så jag ska försöka tygla mig själv idag så jag inte få något utbrått på nån kund eller medarbetare.
Efter jobbet idag tänker jag åka hem till Helgum och tillbringa natten där, känner att jag behöver det.

Ha en bra dag gott folk.

2011-11-09

Det är något som stör mig så otroligt mycket, jag tycket att de är en aning äkligt.

Nu ska jag inte dra alla älder tex gubbar över en kam, även tanter och kanske till och med yngre människor ha en sån här med sig överallt.

Nu ska jag komma till saken, VAD ÄR GREJJEN MED ATT HA MED SIG EN KAM I BAKFICKAN ELLER PLÅNBOKEN?????
Seriöst, jag förstå inte, jag skulle aldrig vilja ta i en kam som legat i en plånbok eller i någons bakficka.
Det är säkert ingen skillnad på att ha en kam i bakfickan/plånboken som om att ha den i handväskan som kanske många har, men endå, jag tycker det känns så fel och de se så motbjudande ut.
Jag som jobbar i mataffär har sett många kammar som får ha sin platts i bakfickan och plånboken, jag tycker det är jätte äkligt då en gubbe ta fram plånboken och ska betala och så ligger det en kam bland pengarna, och av ren reflex så titta man upp på personens hår om den vill säga ha något, och i många fall så ser deras hår fett och otvättat ut.
Det där med kam förstå jag mig inte på, och jag förstå verkligen inte varför dom som knapt ha något hår ska gå å bära på den där kammen.
Om jag inte minns fel så har det väl varit ett mode att bära kam i bakfickan/plånboken, min åsikt, de är det absolut dummaste mode nån ha kunnat komme på iaf bland de snuskigaste.

Snälla försök sluta med kammen, och förvänta er inte att den finns kvar om ni tappa den på mitt jobb och vill ha tillbaka den för den åker snabbt som ögat i soporna.




Idag ha jag varit ledig och jag ha haft en lugn och skön dag.
Jag ha varit på stan och fika med Micka, de va så längesen vi sågs så de va roligt att få spendera några timmar med henne.
Sen ha jag lega i soffan en hel del och titta på film och dippat morröttet.
Nu va de tänkt att jag och Sofe skulle ta oss en promenad, men fick nu ett sms med ändrade planer, vi ska åka upp på klädax en väng med hennes mamma, få se om de blir en promenad efter det.

Ha en trevlig kväll gott folk.

2011-11-08

Fy fan vilken jobbig natt jag haft. Har sovit otroligt dåligt. Jag ha så jävla ont i ryggen så jag vet snart inte vart jag ska hä mig nån stans. Jag har inte kunnat ligga på rygg eller sida inatt, de ha tryckt och gjort galet ont, mage va de bekvämaste men inte ens de va skönt, jag vet inte hur många gånger jag klivit upp och bara gått runt runt i lägenheten inatt. Jag är så otroligt less nu.

Börja jobba 14.30 idag och jobba till 20.18 så jag ha några timmar på mig att få ut alla agritioner så jag kan vara någorlunda glad på jobbet.
Jag blir så grinig och arg då jag sovit dåligt och har ont, men det är väl fullf förstårligt.

2011-11-07

Dagarna rullar på med full fart, två veckor skulle kunna vara en vecka, dagarna och veckorna går för fort.
Jobb, jobb, jobb & jobb känns som om att jag inte gör annat just nu, på vardagarna umgås jag inte med nån, jobbar så långa dagar så då jag kommer hem är jag så trött och slut, helgen är de oftast jobb och den lilla tid man är ledig ska man hinna med så otroligt mycket. Just nu känns det som om att jag inte har något liv alls.
Jag drömmer om ett 7-16 jobb så man få vara ledig på helgen som alla andra. Men vad vill jag jobba med? vad vill jag bli? Det är så otroligt svårt.

Julen börjar närma sig, så jag längtar, jag älskar julen. Hela december är så mysig. glögg och myskvällar med vänner, köpa julklappar och julpynt. December månad är glädje, kärlek, familj, vänner och en massa stress och panik, månaden har både gott och ont med sig men mest av det goda.

Ha en bra dag gott folk, nu ska jag åka på jobbet.

RSS 2.0