Full fart & inget alls.

Blandat.

Min helg började i torsdags. Jobbade till 16.00 sen blev de hockey i övik med grabbarna. MODO förlorade men vi hade en trevlig kväll iaf, eller ja allt va bra fram till Hasse kom på att han skulle mjölka kossor, då blev jag lite less och drog. Men de va faktiskt riktigt roligt att se Hasse lysa upp som ett litet barn på julafton då han hjälpte till med kossorna.

I fredags va de städning på schemat, jag började med att åka ner till stan och köpa nya kuddar, filt, blommor, krukor, ljus, förvaringslådor med mera. 13.30 började jag att städa 17.30 va jag klar, och jag va helt slut. Kvällen tillbringade jag framför tvn med en massa godis.

Lördagen började lugnt och fortsatte så hela dagen, tillslut fick jag så ortoligt tråkigt. Men efter många många timmars fundering så kom jag fram till att jag skulle gå ut.
Kom hem till Mia runt 19.00 , vid 23.00 åkte vi ner till stan, jag va nykter och körde.
När vi väl va nere på krogen så drog allt tokigt igång, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara kvällen nu när jag sitter här och skriver??? Den va händelserik, de va stunder då de va otroligt roligt och stunder då de va lite mindre roligt.
Jag kom hem halv 5 på söndag morgon.

Igår söndag va en härlig söndag. 13.00 va jag nere i stan hos Micka, Sander & lille Aaron.
Vi gick på skylt söndagen tillsammans, de blev även mat på kajsas. De va en mycket trevlig dag, så synd bara att de va så otroligt kallt.
Kvällen va lugn, slöade i soffan och åt godis.

Idag ha jag inte gjort många knop, hängt tvätt, eldat och slöat framför tvn.
Nu ikväll ska jag åka ner till Sofie och Svenna.

Imorgon kväll ska jag till Micka, vi ska baka och ha en riktigt myskväll, förhoppningsvis äter vi inte upp allt vi kommer att baka, Så om Micka ha tur så kommer hon att ha lite gott fika att bjuda på :)

Jag känner mig lite fast och handikappad på dagarna, jag ha ingen bil fören efter kl 15.00 nu mera när de är så här kallt :(




Glad!

Denna dag började otroligt nervöst, men allt slutade med ett stort leende på mina läppar :) jag är så glad och stolt just nu.
Om jag ha turen med mig så blir nog morgondagen kanske änu bättre ;)
Om de skulle vara som så att morgndagen skulle bli riktigt lyckad så ska ju köpa mig ett par nya skor kanske två par :P
Skulle morgondagen inte gå så bra som jag hoppats på så är de bara att ta nya tag och försöka igen.

RSS 2.0