Deppig

Jag känner mig så ortoligt deppig, och jag ha kännt så länge nu.
Jag vet inte varför jag känner som jag gör, men jobbigt är de.
Jag ha som en stor klump i magen som går ända upp i halsen och den vill inte försvinna, en klump som består av ångest, deprition, en riktigt tung klump.
ibland när de känns som om att man ha en stor jobbig klump (känsla) så brukar den försvinna om man få fälla några tårar och få ut allt, men inte denna gång, jag kan inte ens gråta, jag ha försökt, de kommer inte en ända tår.
varför känner jag mig så deppig???
även när jag umgårs med mina underaba vänner och gör saker som jag tycker om och vill så så känner jag de tunga klumpen av deprition.
De känns jobbigt att vara glad, men jag vill vara glad men de känns bara så ptroligt jobbigt att dra upp mungiporna och lee.
Jag vet inte vad de är med mig, men jag hoppas att de går över snart, något är iaf fel, eftersom jag inte ens känner mig nå bättre då jag umgås med mina underbara vänner och gör de saker som jag vill.


Julen närmar sig med stora steg, de märks på jobbet, folket handlar som tokar redan nu, idag ha jag suttit i kassan från då jag började kl 10.00 tills då jag slutade 17.00

Jag hade såna stora förväntningar på julen iår, och den kommer inte att leva upp till mina förväntningar.
de första felet är att de är allderles för lite snö och ingen tjock is på sjön.

De andra felet är att jag inte kommer att få fira jul med hela familjen i år, vilket jag är ganska så sur och irriterad över.
Farmor och farfar ska åka ner till Jöjje, men dom kan jag förstå eftersom Jöjje och familjen inte kommer upp hit och fira jul varje år så måste ju Farmor och Farfar åka ner för att få fira med dom.
Perra och Carina ska vara hemma hos dom i år, och de kan jag Abrolut inte förstå, vi bo bara några 100meter ifårn varandar så varför inte vara på ett och samma ställe???? Men men dom ha nog nån bra anledning dom oxå, bara att de är en anledning som jag inte kan förstå.

Nyår börjar oxå närma sig, jag våga inte ens tänka på nyår, vill inte börja bygga upp hopp, så att de oxå går i krach som julafton.

Nu när jag sitter här och skriver så tro jag att jag börja förstå lite vad mitt problem består av.
Jag som älskar December månad och allt som ha med julen att göra, inget går som planerat och tänkt än så länge iår, kanske är därför jag känner som jag gör, jag kanske är rädd för att detta ska bli min första misslyckde jul.
=(

Hjälp !!!


Vi få allt se hur de blir. Nu tänker jag iaf önska alla som läser min blogg God jul och gott nytt år, för jag vet inte om jag kommer att hinna eller orka skriva nå mer på bloggen förns i Januari.

God ju och Gott nytt åt!

Sömnbrist

Just nu så lider jag av sömnbrist, jag ha så otroligt svårt att sova på nätterna.
Månen och snön lyser upp så mycket tillsammans så de bli så grymt ljust inne på rummet, nu inatt så blev jag nästan bländad av ljuset som kom in, ni förstå inte hur otrolig starkt de lyser.

Iaf så i min sömnlösa natt så låg jag och funderade en massa, jag kom bland annat på att de va läng sen jag hörde något från Linda så jag tog och skickade iväg ett sms till henne.

Jag saknar Linda så grymt mycket, jag är jätte glad för hennes skull att hon håller på att utbilda sig till något hon verkligen är intresserad av, men samtidigt tycker jag att de är tråkigt eftersom hon bo så långt bort, alltså för min skull är de tråkigt, men som sagt jag är så glad för hennes skull, men jag saknara hon som en tok.
Och vi är ju båda två kassa på att lyfta upp telefonen och skicka iväg ett sms eller ringa, men de vet vi ju båda om så vi ta ju inte illa upp över de, om hon bara kunde bo några mil närmre.
Men nu närmar ju julen sig med stora steg, så då kommer hon väl hem en lite längre stund än vad hon bruka =)

Nu ska jag strax åka på jobbet och jobba några timmar,

Ha en bra dag =)

01-dec-2009

Jag vaknade kl 01.00 inatt och låg och stirrade upp i tacken en stund, sen klev jag upp och stälde mig och tittade ut genom fönstert, de va så otroligt vackert ute så jag kunde inte slita mig ifrån fönstret, efter en kvart så gick jag tillbaka till sängen och la mig.

Vi alla gillar sommaren, den är varm, man kan bada och göra mycket roligt.
Våren och hösten ha sin charm.
Men vintern är den vackraste årstiden på året. Och den ha den absolut bästa månaden på årdet, December månad är den mysigaste och bästa månade på året, Den är varm och vi alla är stressade över julhandeln och längtan till julafton då vi få umgås tillsammans med våra nära och kära. Bara den härliga doften under december månan kan få en att lee som ett lite barn, den härliga doften av glögg och man känner hur julmyset närmar sig med stora steg.
Jag älskar vintern, den är kall och man få klä sig i varma mysiga kläder, tända ljus och bara njuta.
När man går ut och dra in ett djupt andetag och känner den kalla luften komma in i lungorna, när man få se träden glimma som diamanter, den otroligt vackra och härliga snön faller ner från himelen och lägget sig som ett täcke över marken och gör våran mörka tid till en ljusare mysigare tid.
Vintern är underbar, de är då mirakel händer.



Personalfesten va jätte rolig, god mat, rolig hockey match och en rolig krogkväll,
allt va super. Tack för en riktigt bra personal fest, jag hade jätte roligt.



<3



RSS 2.0