2012-02-29














2012-02-29

Vad less jag blir på mig själv, att man ska skjuta upp allt till sista dagen.
Har haft en hel månad på mig att göra ett ATG test och nu ikväll sista dagen kom jag på att det skulle göras, men nu är det gjor och jag klarade det :)
Men jag blir less på mig själv, att de ska vara så svårt att göra saker och ting på en gång.
Som tur är så är det ju inte så att man skjuter upp allt bara det tråkiga, men de finns för mycket tråkiga saker att skjuta upp.

Idag ha jag varit i Helgum hela dagen och tagit hand om Ragnar och Katla.
Jag och Katla var ut på en härlig promenad runt berget, och jag och Ragnar såg på film tillsammans.

Två dagar kvar att jobba sen blir det ledig helg :)

2012-02-28

Tjejvasan är nu gjord, och jag är så nöjd och lättad av att de är över.
Jag var sjukt lat med träning inför tjejvasan men trotts det så är jag nöjd, 3 mil på 2 timmar 53 minuter, det är klart godkänt. Spåter var jätte sönderkört när det var dax för våran start, på många delar av spåret var de som att åka på strösocker och i nästan varje uppför & nedförsbacke var de kö, folk vågade inte åka nedför så det blev långa klumpiga köbildningar. Men trotts den hemska träningsverken man hade efter loppet så var det så värt det, det var en härlig upplevelse tillsammans med 10000 + andra tjejer.
Hela helgen nere i Mora var härlig, resan började på fredag morgon, första stoppet blev i Söderhamn, där blev det fika, sen for vi vidare mot Bollnäs och bär blev vi kvar i några timmar, vi gick på stan och handlade mat där.
Vid 16.00 nån gång var vi frame i Mora, och oj oj oj vilken trafik det var där, att ha mamma bakom ratten då va ingen höjdare, hon har inget tålamod :P haha, Men efter några felkörningar där nere så hittade vi dit vi skulle bo, när allt var inpackat i huset for vi in till Mora igen och gick på mässa och åt mat, sen på kvällen blev det lite vin och surr innan sovdax.
Lördag då va det tävlingsdax, en underbara dag, man kan inte förstå att det va så mycket folk. På kvällen var vi alla trött och slut, vi gick ut och käka men jag orkade inte med något vindrickande då, så jag gick till sängs medans dom andra smaska på vin.
Söndag morgon då for vi hem och vi körde fel en än gång och åkte en lite längre väg hem.

Nu är det en ny vecka och än så länge rullar den på med full fart, jobbade igår och har jobbat idag.
Ny boss på jobbet har vi, kan inte säga så mycket om det än, känner han inte och han ha bara jobbat 2 dagar, men det blir nog jätte bra.

Just nu ligger jag i soffan och skriver här och titta på tv medans min underbara prins hänger tvätt och städa, vilken hemmafru jag har :P

Imorgon är jag ledig och då ska jag till Helgum och vara hundvakt, om jag har tur så får jag träffa Jennie och Alva en sväng.

Nu ska jag ta fram piskan och se till så att prinsen gör rent och snyggt ;)

2012-02-24

Mora & Tjejvasan här kommer jag :)

Sitter nu och vänta på att Carina ska komma så vi kan åka nån gång, jag är så sjukt trött och mamma lyckedes lura upp mig för tidigt, så nu tänker jag inte köra någon bil, bara sova hela vägen ner......

Imorgon kl 12.00 går våran start.
Mamma Harriet: 11236
Jag: 11243
Carina: 11235

Ha en trevlig helg gott folk, Snälla håll tummarna för oss ;)

2012-02-20

Vilken otroligt härlig helg jag har haft. En riktig familjehelg har det varit.
I fredags for jag och Sofie till Sundsvall och gjorde några fynd. &  vi hade lika roligt som vanligt.
Kvällen tillbringades i Graningen hos Mathias föräldrar, Smurfarna såg vi även på.
Lördagen började med skidor i Graninge efter det blev det fika.
Efter det for jag och M till Cuben och titta på fotboll, när fotbollen var slut så blev de go middag i Graninge, 3 rätters till och med, det blev oxå en hejdundrans massa skratt, tårarna rann nedför kinderna.
Söndagen blev det skotreåkning från stan till Graninge, sen blev det middag på City.

Tack kära Björklundare för en underbar helg.


Imorgon är det fettisdagen och då är det tipspromenad runt elljusspåret i Helgum, så jag längtar, det är så mysigt.

Nu ligger jag i soffan och myser och har en massa bra serier att följa ikväll, fundera på om jag ska göra popcorn och dipp.

Nu är det inte många dagar kvar till tjejvasan =/

2012-02-10

Vilken dag, oj oj så den ha gått med full fart, jag är helt slut.

Dagen började tidigt, runt 06.30 ringde första väckarklockan, då var det dax för Björklund att kliva upp och göra sig iordning för skotertur och allt annat roligt som han skulle ha.
08.30 ringde min väckare och då va det dax för mig att försöka ta mig ur sängen, det var inte lätt, men upp kom jag och till duschen tog jag mig. Jag hade även ett stort diskberg som väntade på mig.
10.30 hämtade jag upp Antonia och vi for först till Väja och hämtade upp pappa, sen for vi in till Kramfors för att hitta ett par skidor till mig, men inga fann vi där. Vi for in på Dollar en sväng och gjorde några fynd, sen for vi på butik lillasyster och gjorde några fynd, sen blev det sportringen i Solle, där hittade vi ett par nya skidor till mig, det blev även en snabb sväng in på näbbar & klor, där köptes det schampo till Katla det nya tillskottet i familjen.
Efter allt rännande va pappa less och vi skjutsade han till sin bil.
Jag och Antonia fortsatte mot långsele och mio en sväng.
Det blev många fina fynd idag.
När jag kom hem till min kära lägenhet blev det storstädning, oj oj vilken ren lägenhet jag har nu.
Man känner sig alltid så nöjd när man ha gjort en riktig storstädning.
När städandet var klart for jag hem till Helgum, jag är fortfarande kvar i Helgum, tänkte sova här så jag inte stöka ner min nystädade lägenhet, haha.

Som jag skrev tidigare så har vi en ny familjemedlem, en Schäfer vid namn Katla, hon kom idag.
Hon är riktigt go och lättsam och nyfiken. Det är inte helt 100% att hon får stanna kvar hos oss, vi ska ha hon på prov först och se så hon går ihop med Ragnar.

Imorgon väntas jobb 9-16, jag känner inte alls för det, så jag hoppas att dagen rullar på bra imorgon.
De känns som om att man ha så många bollar i luften ny så jag vet inte hur jag ska hinna med allt????

Dagen ha varit lite stressig och fullmatad, men härlig har den ändå varit, jag hör nu hur sängen ropar på mig, ska bli så skönt att få sova och varvaner.

Godnatt!

2012-02-09

God morgon torsdag.
Idag jobba jag 11-20.18 så jag har fått mig lite sovmorgon, jag hade ingen större lust att kliva upp idag, jag  sov så otroligt skönt.
Jag hoppas iaf att det blir en bra dag på jobbet, jag gillar inte alls att jobba dessa långa arbetspass, det är så trist, men kliver upp gör sig redo för jobb, jobba hela dagen och när man komma hem ska man typ sova på en gång, det är så tråkigt.




2012-02-08

Har nyss kommit hem ifrån jobbet, jobbade till 18 ochsen hade vi middag på styrelserummet, känndes konstigt och lite sorjligt, har som svårt att känka mig att imorgon är Jens sista dag, och innom kort börja den nya chefen.
Thomas jobba snart sin sista dag med, känns jätte konstigt att han ska sluta oxå.
Therese går snart på mammaledighet.
De kommer att kännas så konstigt att gå till jobbet dom närmaste veckorna, men samtidigt känns det lite spännande.
Iaf så var maten helt okej, det var tre små rätter ifrån kina resturangen.
Jens och Thomas fick sina avskedspresenter, och vi andra fick oss en ros av chefen som tack för tiden tillsammans.





2012-02-07

Sitter nu i soffan och titta ut igenom fönstret och ser det härliga vädret.
Kl 15.00 ska jag och mamma ut i skidspåret.

Jag längtar till helgen, Känns som om att den komma bli en aning spännande.

Imorgon blir det jobb 9-18, efter jobbet blir det middag med arbetskamraterna.

Nu ska jag ta å hälla i mig en massa vatten och byta om till skidkläderna.

2012-02-6

God morgon.
En ny vecka är här, oj oj så fort dom går nu, man hinner inte med.

Jag for aldrig till Helgum igår, jag tillbringade eftermiddagen hos Sofie igår, sen blev det middag på kajsas med Sofie, Mathias, Jimmy, Fredrik & Lisa, det var mycket trevligt och mycket gott.

Idag hade jag då tänkt åka till Helgum, det är därför jag är uppe så här tidigt, jag vänta på att M ska komma och skjutsa hem mig så jag kan ta min bil och åka till helgum. Han är ju så underbar som erbjuder sig att skjutsa mig så att jag slipper gå i kylan.

Nu måste jag göra klart allt innan snyggingen komma.

Ha en bra dag gott folk!

2012-02-05

Vilken helg.
I fredags då jag for till jobbet blev jag stående på långselevägen i ca 45min, jag hade fått nån is propp så bilen började typ koka, de va inte roligt, de va jävligt kallt, jag fick skrapa rutorna från insidan 3 gånger för bilen isade igen helt, jag tappade nästan all känsel i fötter och händer, när jag väl kom till jobbet så frös jag hela långa dagen. Men när jag kom hem från jobbet fick jag krypa ner i soffan med en mysig pläd och en mysig kille, de blev oxå hallonpaj och en bra film.
Lördagen va kalla, mysig och roligt. Började dagen lite lugnt i lägenheten, lite slöande framför tvn, sen tog vi oss ut i kyla och gick på stan och fika och tittade i några affärer.
Runt 15.00 kom Jimmy och då for vi och handlade, sen lagades de god middag, efter maten for vi ner på bowlingen och bowlade, vi blev även kvar där resten av kvällen, en mycket trevlig kväll.
Idag söndag, jag ligger nu i sängen och gruva mig för att kliva upp, det känns så kallt.
Vad denna dag har att bjuda på är änu oklart, jag är ganska sugen på att åka hem till mamma och pappa.

Nä nu tro jag att jag ska ta mig lite mod och kliva upp.

2012-02-03

Underbara fredag är här, helgen är nu nära åter igen.

Förkylningen är nu så gott som borta, rösten är tillbaka, smärtan i halsen är borta och jag känner mig riktigt pigg.

Jag kan helt ärligt säga att så glad som jag är över att åka och jobba idag ha inte jag varit på länge, känns så otroligt skönt att få komma på jobbet och få surra med massa folk.
Jag kommer säkert att ändra mig så fort jag komma dit, men just nu känns det bra + att jag jobba kvällen med underbara Frida och det är alltid trevligt.

På grund av denna hemska kyla som kommit så har helgen blivit ändrad, det blir inga skidor, grillning, mm.
Men helgen kommer bli mycket bra iaf.

Ha en bra dag gott folk, nu ska jag åka på jobbet.

RSS 2.0