Den enda människa du kan ändra på är dig själv

Igår vaknade upp i övik så tog jag på mig kläder och skulle gå ut och gå med Kevin en sväng, men i trappuppgången möter jag Louise som kom hem från sin tenta tidigt och hon va lite blöt med, så jag tittade ut och de regnade jätte mycket, men vi spran ut i en sväng så kevin kunde kissa, efter de så gick vi in riktigt fort, Louise började titta igenon sina papper för att se om de va något hon hade glömt att skriva på tentan, jag började diska och efter de så tog jag fram damsugaren och Louise fick torka golven, efter allt städande och efter vi hade ätit lunch så for vi in på stan en sväng.
Jag köpte en tröjja och lite små saker, Louise köpte tröjja och skor och lite annat smått.
Iaf när klockan va typ halv 3 så började vi åka hem till helgum.
När jag kom hem så va klockan kvart i 4 typ så de va bra till att sätta sig och äta och börja göra iordning inför barngympan.
Kl 18.30 va de dax för avslutningen på barngympan, jag va ute och lekte med barnen. De känns skönt nu när de är över.

Jag gick och la mig tidigt igår med, jag tro klockan va halv 9 när jag la mig i sängen.

Idag så vaknade jag halv 8, jag låg kvar en stund i sängen och sen flög jag upp, jag kom på att jag ska klippa mig, så jag ringde och bokade tid på Hårtesten, och jag ska klippa mig imorn kl 11.00, så imorn åker håret av, så spännande.
Idag ska jag hänga lite tvätt och tvätta, sen hade jag tänkt vara ute så mycket som möjligt de är ju så bra väder idag så man kanske få lite färg på sig, jag få väl ta och kratta eller något så jag ha något att göra.

Linda kommer hem idag med, så roligt.
Och imorn är de ju Valborgsmässoafton med, så då bli de fest, ska äta middag med alla vänner uppe hos Tobbes föräldrar och sen vet jag inte om vi ska vara hos Nicklas eller hur de bli.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag gå ut.

Ha en bra dag.

/// Billa

Måndag

Övik
Plugga
Hundvakt
Träna


Idag ska jag åka till övik med Louise, jag ska vara hundvakt imorn när hon ha tenta.
Och jag ska även hjälpa hon att plugga idag, sen ska vi väl hinna med nå tränings pass med.
Så vi ha de vi gör idag.

Men vilket tråkigt väder de är idag, men de är ju ganska varmt iaf.
Hoppas att de är bra väer hela veckan så man kan vara ute och få nån färg på sig nu när man är ledig.

Ha de bra!

/// Billa

Helgen

Min helg ha varit riktigt bra.
I fridags så jobbade jag till 17.00 efter jobbet så gick jag upp till Louise, vi va ut på en härlig promenad.
Och efter promenaden så tog vi oss ett glas vin och så spelade vi lite koer och ett glas vin blev två flaskor vin hihi, lite senare på kvällen kom Fredrik, Emil, Elis och Ingrid till louise med, mycket trevligt.

igår lördag så jobbade jag till 16.00 när jag hade slutat så kom Louise och hämtade mig, sn for vi hem till hon och började göra oss iordning inför kvällen, 17.30 så kom Fredrik och hämtade oss, och resan mot övik på igång.
Vi va 9 stycken här ifrån som for till övik. När vi kom fram till Louises lägenhet i övik så började vi grilla och dricka lite mer.
Maten va jätte god och Louise hade gjort en så god sallad, Fredrik va oxå duktig han hade gjort potatissallad till alla, alla sa att den va god, jag åt inte av de för jag tycker inte om potatis.
Efter maten och diskandet så for vi in på stan, de va dax för krogen, vi va på plattan.
Och fy fan vad dåligt de va, jag ha aldrig varit med om något värre.
Jag kommer aldrig mer att gå ut i övik, aldrig.
Men de va ändå en riktigt bra kväll trotts den dåliga krogen, (de är inget uteliv i övik...........)

Idag så ha jag inte gjoet så mycket, jag och Louise for till långsela och handlade frukost runt halv 1 tiden, sen va vi hemma hos henne och åt och solade.
Nu sitter jag här hemma och ta de lugnt, om ett tag ska jag gå ut på en promenad.
Sen efter de ska jag bara ligga i soffan och ta de lugnt se på film och äta en massa gott.

Hoppas att alla ni andra haft en bra helg.

(och Monica du är så go och underbar, tack)

/// Billa

Onsdag

Vilket härligt väder de är idag, jag fundera på att gå ut och sätta mig i solen.
Men idag är de så att jag måste städa, de se förjävligt ut på mitt rum, så jag måste göra de innan jag gör något annat.

Louise kommer hem idag =) så ikväll ska väl vi gå på nån promenad eller kanske en springtur, få se vad de blir.

Nu är de bestämt iaf, nästa tisdag bli sista barngympan, jippi så skönt för mig..
Jag berättade de för barnen och föräldrarna igår.
Barngympan ha tagit upp så mycket tid för mig nu på slutet så de ha blivit så jobbigt, och jag ha inte alls känt mig mottiverad till att ha den.

Jag ska inte vara fotbollstränare i sommar heller, de känns oxå så grymt skönt.
Men jag är lite arg måste jag säga. Iblan förstå jag inte hur dagens föräldrar tänker????
Jag läste i tidningen HET (Helgums egen tidning) Att dom ha problem att hitta tränare, laget som jag va tränare åt ifjol ha ingen tränare. Barnen vill spela fotboll men dom ha ingen tränare, ingen förälder ställer upp, så grymt dålig stil tycker jag.
När jag va ung och spelade fotboll så va min pappa tränare och han tränade även 2-3 andra lag samtidigt.
Varför ställer inte dagens föräldrar upp för sina bran? Dom låter dom spela men dom vill själva inte göra något, de är bilden som jag ha fått.
Jag är rädd för dagens föräldrar, ifjol så fick jag och Louise ta så mycket skit från endel så man ville nästan bara gå därifrån gråtandes, lägga sig i och klaga de kan dom men inget annat. Dom trodde verkligen att jag och Louise skulle göra allt, fixa allt. Nu mena jag inte att alla föräldara är så här som jag skriver de fanns oxå dom som hjälpte till om de va så att jag och Louise jobbade och inte kunde ha en träning eller match, och dom är jag riktigt tacksam över, tack så mycket för eran hjälp.
Men de jag mena är att de skulle behövas fler föräldrar som ställer upp och hjälper till.
Barnen tycker att de är roligt att ha sina föräldrar som tränare. Ni är deras stora förebild, dom vill vara som er.
Vist alla föräldrar är inte passade heller till att vara fotbollstränare, men man kan hjälpa till på andra sätt, som till exempel baka kakor som barnen kan sälja så dom kan åka på cupp.
Sen så behöver man inte kunna så mycket om fotboll när man träna ett lag där baren är mellan 6-10 år, dom vill ju mesta dels bara ha roligt.
Jag bry mig riktigt mycket om dessa baran jag ha haft dom i fotboll jag ha några av dom på barngympan och dom är helt underbara. Om jag hade haft barn nu så skulle jag lätt fortsätta som tränare, men nu ha jag ju inte de, jag är fortfarande ung och och jag håller på fundera på vad jag vill bli, kanske jag ska plugga vidare?
Men den dagen då jag skaffa familj och mina barn bli stor nog till att spela fotboll eller åka skidor eller va de nu kommer att vilja göra, jag kommer att finnas där för dom, jag kommer ställa upp som tränare om de behövs.
För jag vill vara som min pappa och mamma, mina underbara föräldrar. Dom är min stroa förebild, jag beundra dom så grymt mycket.


/// Billa

Tisdag

Tråkiga tisdag är här...... Jag jobba till 17.00 idag. Sen när jag kommer hem är de dax för barngympa, jippi, men om de är bra väder så kan jag vara ute med barnen nästa tisdag, men sen så är de inte så många gånger kvar heller som tur är.

Igår efter jobbet så for jag till Sofie, hon blev 22 år igår, så då blev jag bjuden på tårta den va mycket god.
Och hade fått mycket roliga och bra saker, hon ha även en halv cykel nu ;) hihi

Nu måste jag fortsätta jobba.

// Billa

Grattis Mamma

Grattis kära mamma på 44år dagen.
Du är den bästa mamma som man kan ha, vist du är lite hård iblan men de behövs när du ha en dotter som mig, men jag vet att du känner igen dig själv i mig, du va precis som jag när du va i min ålder.

Iaf ett stort grattis och många kramar från din dotter Karolina.

Tråkigt nog så jobbar vi båda iadg du till 16.00 och jag till 20.18 men vi ha ju nästan hela kvällen tillsammans, så vi kan frossa en massa tårta.

Och kära lillebror, du är ju bäst. vad roligt att du fick göra mål idag på matchen.


Och jag måste säga att jag och kerstin ha de mycket trevligt här på jobbet ikväll, men Kerstin är lite rastlös för de är så grymt lugnt, de är inga som är här och handlar, men de lär väl komma en massa folk och handla när vi stänger så vi kommer någ aldrig komma här ifrån i tid, de bruka vara så.

Nu ska jag göra lite nytta, förbereda lite inför stängning, fast de är ju över två timmar kvar, men de är aldrig fel att börja i tid, hihi

Och Grattis Katarina som oxå fyller år idag.

/// Billa


Dax för ny frisyr

Ja nu vill jag verkligen klippa mig och göra nå roligt med håret.
Igår när jag och Linda va på stan så köpte jag tidningen HårStudio  Så jag ha suttit och tittat i den, jag ha hittat några frisyrer som jag gillar, men de är en som jag gillar lite mer. Så få se vad de blir, jag ska bara komma på vad jag vill göra för frisyr, när jag ha komme på de då kan jag boka klipptid. Men jag tro att jag kommer att behöva lite hjälp från mina vänner och bestämma hur jag ska klippa.



De här är några av de många många olika frisyrer som jag ha haft.

Iaf nog om hår... Idag ha jag jobbat de ha gått bra med de ha varit så mycket att göra, när jag började kl 9 så va de bara att sätta sig i kassan, Lana va och fixade mjölkkylen, så jag fix sitta och vara trevlig mot kunderna, de va inte så svårt alla som handlade i morse va riktigt glad och trevlig. Kl 11 kom Marre då gick jag och fika, efter de så va jag på frukten fran tills jag slutade 14.18, de va så grymt mycet att göra på frukten, de va mycke gammal frukt som skulle bort och de va en jävla massa att fylla på, jag han inte göra klart allt men jag jobba ju imorn med så då få jag fixa de sista.

Ikväll så ska jag inte göra så mycket, jag ska hjälpa mamma lite att fixa inför imorn, just nu håller hon på med tårtorna, så jag ska väl börja röjja undan lite.

Ha en bra kväll

/// Billa

Fredag

Härliga Fredag eller???

Början av denna dag ha varit jätte bra.
Jag och Linda for till stan runt 12. När vi kom ner till stan så började vi våran lilla runda på stan med att fika, de va gott och trevligt och vi surrade en massa skit, hihi. sen så köpte jag mig ett par skor =) inte så ovanligt att jag gör de.
Så nu vill jag verkligen att de ska bli sommar för nu ha jag två par nya skor som vänta på att få komma ut =)
Jag köppte en bukett blommor till mamma med eftersom hon fyller år på söndag.
Och Linda hon ha tur hon, mamma ha gjort Lindas favortit tårta, och jag tro att hon bara gjort den till Linda med, eller ja alla få ju äta av den, men hade inte Linda varit hemma när mamma fyller år så hade hon nog inte gjort den.

Ikväll ha jag ingen aning om vad jag ska göra? jag va sugen på att ta mig en springtur men de blåser så mycket så jag lär väl blåsa bort om jag gå ut, så jag hoppas över de.
De lär nog bli en lugn hemma kväll för mig, se på film och äta en massa godis kanske?

Imorn ska jag iaf jobba en liten stund, jag skulle ha varit ledig men de va en tjej som inte kunde jobba för hon skulle iväg och spela fotboll så då fick jag hoppa in, men de är ju bara mellan 8.30-14.18

Så nu ha jag inget mer att skriva.

/// Billa

Tråkig dag

Ja fy så tråkigt jag ha de. Jag sov till kvart över 11 idag, de va skönt, så nu är jag pigg, men jag ha så tråkigt.
Och de är ju så tråkigt väder idag så man ha ingen lust att vara ute.

Igår blev de iaf tårta hos farbror Patrik och efter de så for jag ner till stan och hälsade på Sofie och Svenna.
Jag och Sofie gick på en riktigt lång promenad, de va så trevligt, de va en av dom roligaste promenader på länge.
Jag hade tänkt titta på lillebrors tränings match men de blev aldrig av för vi va ute och gick så länge, men de hade gått bra för dom dom vann med 5-2 tro jag att de va.

Jag ha absolut inget roligt att skriva så jag tro att jag ska fortsätta att se på tv och ha tråkigt.

// Billa

Grattis Farbror

Ja farbror Partik fyller 39 år idag så Grattis, hoppas att du bjuder på tårta =)

Och Grattis till Fredrik som fyller 18 år idag. Så roligt att du kommer att ta körkortet före mig du som fylle 18 idag lär väl ha de imorn hihi och jag som fyller 21 i år ha inte ens tagit de än.
Jag vet att de är förjävligt men men.......

Tisdag

Jag tänkte börja skriva lite om helgen.

I lördags så va vi på fest hos Hasse, de blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men de va trevligt. De va roligt att träffa Jim, han få man ju inte träffa så ofta. Sen så va ju Henke och Marita med oxå =) Marita är så rolig. De va en lugn och trevlig kväll, men de va tråkigt att Sofie och svenna inte kom förbi något.

Isöndags så vaknade jag kl halv 7 av att alarmet på telefon ringde, Jag blev så arg på mig själv, jag fatta inte varför jag ställde kl på halv 7 när jag började jobba kl 12.00 de va meningen eller jag trodde att jag hade ställt den på 11.00
iaf så ställde jag om klockan jag trodde igen att jag ställt den på 11.00 men tydligen så ställde jag den på 10.00 för då ringde telefonen igen, jag fatta inte att de ska vara så svårt att ställa klockan???  Iaf jag låg kvar i sängen en stund sen hörde jag hur mamma började damsuga, då va de lika bra att kliva upp, när jag kom ner va jag så arg på mig själv och på mamma jag förstå inte varför hon ska damsuga då vi andra sover hon vet att vi alla bli arg, efter en stund kom lillebror ner och va lika arg på mamma som jag.
När jag kom på jobbet så va jag ganska så slö, jag hade så grymt ont i huvudet och de va så jobbigt att sitta i kassan, att vara bakis på jobbet är ingen hitt, iaf jag gjorde mitt bästa och jag klarade av de ynka 3 timmar jag jobbade.
När jag hade sluta så for jag och familjen till mormor på middag, jag älskar att vara hos mormor, hon är bästa.
Efter maten så va de bara till att skynda sig hem för kl 18.00 skulle lillebror vara på skolan och spela bandy och de gå ju inte och missa, hihi
Jag va så trött när jag kom hem så jag gick och la mig i sängen och tittade på VÄNNER men de blev så jobbigt, jag orkade inte hålla ögonen öppna och tårarna rann ner för kinderna bara för att jag va så trött, jag klarade inte av att hålla mig vaken så länge jag somnade ganska fort.

I går så vaknade jag ganska tidigt, de va tänkt att jag skulle gå på en promenad med Jennie, och så va de tänka att jag, Linda och Tobbe skulle åka till stan och hälsa på Sofie och Svenna, Men inget av de blev av.
Jag for till sundsvall ist och tittade på när Lillebror spelade match och så köpte vi födelsedagspresent till mamma.
Och när jag tittade på matchen så kom Antonia och tittade med. De va så roligt att Antonia kom på matchen för de va ett tag sen jag träffade hon, och hon kommer ju hem i helgen, synd bara att jag jobba hela helgen..
När jag kom hem från sundsvall så va de tänkt igen att jag och Linda skulle gå på promenad men de blev inte av hon var fortfarande hemma i långsele.
Så jag gick och la mig i sängen och tittade på några avsnitt av VÄNNER.

När de va dax att sova så gick inte de, jag ha sovit så dåligt i natt, jag ha haft en sån hemsk känsla i magen så de ha inte gått nå bra att sova, fy jag  hoppas att de inte ha hänt någon nått, och känslan vill inte släppa något hemska ha hänt men jag vet inte vad? Jag hoppas att jag ha fel, men jag ha haft rätt förut när jag fått den här känslan i magen. Men jag hoppas hoppas att jag ha fel...........
Så kära vänner och familj jag hoppas att de inte ha hänt er något.....

Iaf idag så ska jag gå ut på promenad med Linda, de är ju så grymt härligt väder ute så de ska bli skönt att gå ut på en lång promenad.
Ikväll så ha lillebror träningsmatch igen, fast i stan, så jag fundera på att titta på den, jag ska även försöka att få med mig Linda.

Sen ikväll kl 21.00 är de Desperate Housewives dubbel avsnitt så de få man ju absolut inte missa, hihi...

Ha en bra dag.

// Billa

Påskafton

Jag ha jobbat till 16.00 idag, och de ha varit så lite folk som handlat idag, de ha varit så grymt tråkigt.

Men iaf nu är jag hemma och ha ätit god mat.
Jag ska väl börja göra mig iordning inför kvällen strax.
Jag hade tänkt lifta med Linda och Tobbe upp till hasse och dom skulle åka upp dit runt 20.00 tro jag att de va.
Så jag ha ju gott om tid på mig att bestämma vad jag ska ha för klärde osv.

Iaf hoppas att ni alla glada få en bra kväll.

Louise hoppas att du ha de bra i Blåsjön.

// Billa

Facebook

Jag ha precis skaffat facebook, och jag fattar inget, men lite roligt är de hihi. De va väl på tiden.
Eller vad tycker ni kära vänner???

GLAD PÅSK

Igår jobbade jag hela långa dagen, och fy så mycket folk de va, jag fick sitta i kassan hela tiden, de gick inte att kliva upp en sväng och sträcka på benen. Blääää
Men tiden gick ju ganska fort iaf.
Jag förstå inte vad allt folk ska med all mat till, till varje stor helg så handlar folk så grymt mycket, ibland undra man om de bara är för handlandets skull?????
Iaf så igår kväll då va de en kund som handlade för över 4000kr helt sjukt.

Idag är de långfredag. Jag är ledig idag och just nu väntar jag på att pappa ska bli klar med frukosten, hihi.
Senare idag så ska jag va med Linda, så få se vad vi hitta på?
Sen är jag så sugen på att göra en tårta med =) hihi så vi få se om de bli av.

Imorgon så jobba jag mellan 11-16
Sen ska jag ha roligt tillsammans med mina vänner.

På söndag så jobba jag mellan 12-15 inte alls nå länge, sen vet jag inte om jag kommer att vara bakis hihih.

Jag hoppas att ni alla få en riktigt glad och trevlig påsk.

///  Frida Karolina Harriet Isaksson (Billa) (Karro)

Tisdag

Idag är de tisdag, dagen som jag tycker är den tråkigaste på hela veckan......

Jag skulle ha varit ute på promenad med Jinnie idag, men de blev aldrig av, hon hade så mycket att göra innan hon skulle åka och jobba.
Iaf jag ha barngumpa ikväll, jag tycker inte att de ska bli så roligt, skönt att barnen snart ha lov.....
Efter gympan ska jag ut och gå med Linda, de ska bli roligt, ha ha så mycket att prata om hihih.

Igår så va jag till Sofie och Svenna på kvällen, jag hade ju inte sett deras hus innan. Huset va jätte fint, de passar dom riktigt bra. Vi va oxå ute på en långpromenad i regnet, mycket uppfriskade.
Och få inte glömma att igår morse så va jag och Louise ute på en promenad, vi sprang även sista biten, vi är så hurtiga, hihi.

I söndags så va jag och Louise oxå ute på en promenad/joggingtur.
Sen städade jag hela dagen.

Lördagen blev inte som jag hade tänkt, efter jobbet så va vi upp till Perra, Carina och födelsedagsbarnet Mathias.
Efter jag hade ätit upp alltårta och alla negerbollar så gick jag till Louise, vi satt och surra och sen kom vi på att vi skulle gå ut på krogen.
När klockan va typ halv 11 så va vi nere på krogen, de va inte alls så mycket folk just då, sen va vi nyckter hela kvällen med, men efter en stund så började de strömma in folk. De va en trevlig kväll med de är inte alls lika roligt att gå på krogen då man är nyckter, man bli så stel och vågar inte riktigt släppa loss.
Vi for hem runt 1 och när jag kom hem somnade jag på en gång.

Nu ska jag göra lite nytta, mamma for och jobba och lämnade mig med en massa jobb.
Plocka undan disken, hänga tvätten, skala potatis och så va de nå mer som jag inte kommer ihåg.

/// Billa

God morgon alla glada

Ja god morgon på er.
Idag när telefonen ringde och de va dax att kliva upp så ville jag inte tro att de va sant, jag va så grymt trött.
Men nu är jag på jobbet iaf, och jag är fortfarande trött men jag börja bli lite piggare.

Idag när jag kommer hen ska jag sova en stund och sen ska jag upp till Perra, lilla Mathias fyller år idag så vi ska gratta han och få äta tårta, hihi.

Min kära farbror, faster och kusiner från Gråska kom upp inatt med, så jag ska försöka att hinna med att träffa dom med, de är inte ofta man få träffa dom.

Och kära Linda kom hem igår, och hon bli hemma jätte länge =) så roligt, jag ha saknat hon så mycket, och nu kommer vi verkligen hinna träffas och hitta på saker.

Ha en bra dag alla glada.
Nu måste jag jobba vidare de börja komma så mycket folk.

// Billa

En tråkig dag

Ja än så läng är dagen riktigt tråkig, hela veckan ha varit tråkig.
Alla är borta, så man ha ingen att vara med, igår va de så underbart väder och jag satt inne hela dagen.
Idag är de lite tråkigare väder men de är ju varmt iaf, och jag lär sitta inne hela dagen idag med.

Ibland är livet så trist....

Imorn ska jag jobba 10-17 de ska bli så skönt, man ha ju iaf något att göra då man jobba..

Ha en bra dag.

/// Billa

RSS 2.0