FTV

Hej! KAROLINA. Du är
välkommen den 29 januari
kl. 10:00 Hälsningar Tand
Sofia Näsmark.
Folktanvården Långsele.

Detta sms fick jag igår.
Så jag va till tandläkaren i dag, blää, jag hade inga hål och allt va bra, men dom ville att jag skulle använda tandtråd.
Dom skulle knäppa kort, de tycker jag inte om, de gör så ont när man ska ha den där stora saken i munnen, nu ha jag rivsår i gommen bara för de, tack så mycket!

Igår när jag kom hem från Farfar så ringde Linda, vi surrade på ett tag, hon verka ha de riktigt bra där uppe.
Jag blev så avis, allt lät så roligt.

Johanna fyller år idag, surrade med hon för en stund sen, och allt va bara bra med henna, hon och Tobias skulle komma hem till Helgum den 17:de Februari, ska bli kul att träffa dom de va ju ett tag sen, och de ska bli spännande och se Johannas mage, den lär ju vuxit en del tills dess, Jag tycker att de är så fint att vara gravid.
I alla fall GRATTIS Johanna på 21 års dagen, ha en trevlig och mysig kväll. / Puss och Kram

Idag ha jag inte gjort så mycket, jag va ju till tandläkarn och sen efter de så ha jag hängt tvätt, lekt med snabeldraken och tagit reda på disken.
Men hon nån timma så ska jag slinga håret på Kim, han klipte sig igår, så alla slingor försvin väll så jag ska göra nya.
Han och dom andra grabbarna från Helgum åker till fjäls imorn, kul för dom, deras årliga tripp.

Imorn och på Lördag ska jag jobba, jag längta nästan, de ska bli skönt att få göra något, jag är lite less på att vara hemma, de finns inte så mycket att göra.
Men på Lördag kväll så ska jag och Antonia på fest hos Erika, mer om de när de närmar sig.

//// Billa


Johanna, Jag, Jim och Jörgen

Johanna och jag


Grattis Farfar

Idag fyller min kära farfar 74 år. Så ikväll ska vi ner till han och äta tårta och fira.

Om en stund ska jag åka ner till stan med Linda.  Trevligt.

Jag ha inte så mycket mer att skriva just nu.

I alla fall Antonia kommer hem imorn, vi han ju aldrig träffas något i helgen när hon va men, men nu bli hon hemma lite längre, så vi kommer hinna träffas, jag tro vi ska på fest på lördag.

Nu ska jag göra mig klar och vänta på Linda.



 

Snö = Roligt

Hihi japp snö de är roligt de.
Igår kväll låg jag framför tvn, och va lite deppig, jag hade tänkt åka skidor på dagen men de hade ju kommit så mycket snö och ingen hade gjort iordning spåren, så de blev alrdig av, så jag va lite arg på snön ett tag.
Efter maten så va jag fortfarande arg på snön, de kom ju så grymt mycket de slutade aldrig snöa, och jag va riktigt sugen att åka skidor, men jag ville inte ut i ogjorda spår, de är inte lika roligt. I alla fal efter maten så la jag mig framför tvn igen, men efter en stund ringde Louise, hon bad mig komma ut och åka bil med hon, hon va redan på min gård när hon ringde, så jag gick ut till hon i bilen, henner lillebror Andreas va också med, jag frågade vad vi skulle göra, svaret: vi ska ut och sladda..... Då blev jag vän med snön igen, de va perfekt väder för att vara ute och leka med bilen, oj så roligt vi hade, att åka runt på grusvägar där de liggen nån cm ny pudersnö och bara sladda runt, de va roligt. vi va ute längen.
Efter nån timma for vi hem till Louise, vi spelade lite kort och surra, mycket trevligt, efter några kortspel så gick vi ut i bilen igen hihi, vi satte os och lyssna på musik, sen kunde inte Louise låta bli, vi foriväg en sväng till och sladda runt, men denna gång hade vi inte riktigt turen med oss, fläkten slutade funka mitt uppe i allt de roligt, de immade igen och vi såg inte ett skit. Men som tur kom Fredrik och två kompisar till han och hjälpte till, när bilen va fixad for vi hem till Louise igen, grabbarna följde med, Louise bjöd på kaffe, sen när dom for skulle Louise skjutsa hem mig, men vi for och sladdade runt lite till först, hehe, fy så roligt vi hade.


Idag så ha jag inte gjort så mycket än, jag sov så länge så jag ha inte hunnit med så mycket.
Isabell ringde nyss och undrade om jag jobba, vilket jag inte gör idag, hon skulle äta lunch på Terrassen och undrede om jag också hade lunch så vi kunde äta tillsammans, men vi få ta de en annan dag.
Eftersom jag och snön ha blivit vänner igen så kanske jag ska börja min måndag med en promenad nu, innan jag kommer på något annat att gör.

Ha en bra dag!


Tråkigt

Japp denna lördag ha inte alls börjat så bra, den ha ju inte varit jätte dålig men den ha inte börjat som jag hade hoppats på.
När jag klev upp så la jag mig framför tvn en stund, tittade på skidor, sen försökte jag få tag på Louise, de gick inte så bra, sen surra jag med Antonia som ha komme hem över helgen, hade hoppats på att vi skulle hinna träffas en sväng, men de lär vi inte hinna gör, hon hade så mycket hon skulle hinna med.
Sen va de dax för mig att börja med maten, eftersom mamma jobba så måste jag laga mat, och maten blev så vidrig, de va de sämsta jag gjort, jag bruka inte vara jätte bra på laga mat, men de jag gör bruka gå att äta, inte denna gång, fy så vidrigt de vart, vi bara skrattade för di gick nästan inte att äta alls, överkokt pasta+ en sås som är jättegod till, men de misslyckades jag med, den smakade bränt och mycket annat, de gå inte att beskriva hur vidrigt de blev.
I alla fall nu sitter jag här, och jag ska väl duscha om en stund, sen skulle Louise höra av sig när hon kom hem från skoterturen, och så skulle Antonia höra av sig när hon kom hem, så få hoppas på att kvällen bli bättre än dagen.

Hoppas att ni andra haft en bra och att ni få en trevlig kväll.

/ kram

Fredag

Ja nu är de fredag, dagen som många längtar till, sista dagen att jobba och helgen är nära. Så är de ju inte alltid för mig att jag längtar till fredag för efter fredag kommer helgen, jag jobba ofta helger, så de är inte så mycket att se fram emot, men denna helg är jag ledig, jippi så roligt, ja ja kanske inte så roligt, jag ha ingen aning om vad jag ska göra? jag hoppas på något roligt, jag ha absolut ingen lust att barra sitta hema och glo på tv.

Jag ha ju jobbat idag, de ha varit riktigt lugnt, fram till kl 15, då de komm ett helt hav med folk, så man ha haft fullt upp, men kl 17 då jag skulle gå hem hade de lugnat ner sig lite.

Nu ska jag äta lite och sen ha jag ingen aning om vad jag ska göra?

Trevlig kväll på er.

Snart sovdax kanske

Ja idag ha jag jobbat, de ha varit en lite seg dag på jobbet, de ha inte varit så mycket folk, sen hade jag ingen ork till att göra något. Så mesta delen va jag i kiosken med Marina, de är mycket roligare att surra med henne än att jobba då man känner sig lat, sen fanns de ju inte så mycket att göra heller, när Marina slutade så kom Theres så då va jag mesta delen i kiosken med hon och surra skit tills jag skulle gå hem kl 18.
När jag kom hem så gjorde jag iordning lite mat och sen ha jag ändrat lite abretstider och sett på tv.
Nu sitter jag och skriver här och surra med lite folk på MSN. Fick höra att Antonia skulle komma hem en kort sväng i helgen, så roligt.
Men så länge till kommer jag inte att sitta här, jag är ganska trött, jag hade så svårt att sova natten till idag, jag hade så grymt ont i ryggen så jag låg och vred och vände på mig till 4 på morgonen, sen när jag väl somna så va de dax att kliva upp, så de ha väl varit en del av att de varit så jobbigt på jobbet idag, så de blir en tidig kväll ikväll, jag ha sovmorgon imorn börja kl 10, så jag är förhoppningsvis utvilad.

Linda min kära vän, jag saknar dig, de är tomt utan dig, de va ju bara du och jag kvar, och nu är jag själv.
Tänk att alla tjejer stuckit här ifrån.

HEJ HOPP NU SKA JAG SOVA
GOD NATT

Tråkig dag

Ja idag ha jag inte gjort ett skit, jag ha haft så tråkigt.
Jag vet inte ens vad jag ska skriva?
Jag klippte mig igår, nöjd blev jag, jag ha riktigt snygg färg i håret.
När jag kom hem igår och när vi alla skulle äta så va de ingen som såg att jag klippt mig, mamma frågade om jag färgat hårt vilket va rätt, men hon såg inte att jag klippt mig, jag klippte lugg jag ha inte haft de på läng och hon såg ingen skilnad, efter att hon tittat närmre så såg hon skilnad och tyckte att de va snyggt. Pappa frågade om jag hade tagit bort långhåret, ja de va ju oxå rätt men de gjoer jag i söndags, de såg han igår, han såg ingen skilnad på färgen eller frisyren, han såg bara att jag tagit bort de långa håret.

Nu orka jag inte skriva nå mer, jag ska försöka komma på nå roligt att göra, men jag lär ju hamna framför tvn.

Bilder

Här kommer lite bilder.



VOLBEAT. Så grym dom va, vill se dom igen.


Julklappen jag gav Mathias.


Nyår, korvgrilning på 12 slaget.



Nyår.


Frisyr

Igår tog jag bort mitt löshår, fy så jobbigt de va, jag fick så ont i armarna.
Så just nu se mitt hår hemskt ut, jag ha ingen frisyr och jag kan inte göra ett skit med de, tråkigt, är man nöjd med håret så är man oftast nöjd med sig själv knepigt nog, tänk att ens frisyr ska ha en sån stor betydelse, helt otroligt.
I alla fall jag ringde och bokade klipptid idag så imorn kl 10 ska jag klippa mig :) så roligt undra vad jag tänker göra denna gång med håret, jag ska nog inte klippa av de, de ha jag gjort dom senste gångerna, jag fundera på att spara ut de nu så slipper jag sätta i löshår fler gånger, de känns billigast sp hihi.
Efter att jag klippt mig imorn så ska jag och Jenny gå en sväng på stan och fika.
Sen på kvällen blir de barngympa.

Nu ska jag sätta mig framför tv och ta de lugnt ett tag, sen kanske jag ta en sväng på skidorna?

Övik/hundvakt

I onsdags for jag och Louise upp till övik, för hon skulle ha tenta på torsdagen, så jag skulle ta hand om kevin när hon va borta.
När vi kom fram så va vi och handlade mat vi köpte även några filmer, sen när vi kom hem till lägenheten så började jag med maten medans Louise städade, sen när maten va klar plaserade vi oss framför tvn med vin och god mat.
vi såg tre filmer och Louise försökte plugga med men hon kunde inte konsentrera sig så bra.
På trosdag morgon så for Louise på skolan och de va bara kevin och jag kvar som låg i sängen och mådde gott.
När jag klev upp och kom in i köket så hade Louise skrivit en liten lapp =)

God morgon gumman.
Jag ha gett kevin mat.
Du behöver inte diska de gör jag när jag kommer hem
/ Kramen

Ja nått sånt stog de.
DE va ett helt berg med disk, så efter att jag och kevin varit på en promenad så började jag diska, jag diskade inte allt, jag blev less och hungrig. de va ju så otroligt mycket disk, men jag fick ju bort lite iaf så de va inte lika mycket att göra sen. När Louise fyller år så ska jag nog köpa en bänkdiskmaskin till hon, de är jobbigt att diska för han och de är ju så TRÅKIGT.
Iaf Louise kom hem runt 11 och hon va glad tentan hade gått bra :) så vi åt lite lunch och sen städade louise lite till och jag såg på tv, runt 13 tiden for vi hem till helgum.

Jag fick ju ett sms där de stog att Jag ha svårt att få känslor för någon, de va lättare förut.
de är uträtt, vi träffas inte mer, men oj så nervör jag va när jag for dit på torsdag kväll, jag viste ändå vad som väntade mig, de va ju inte så svårt att räkna ut, men jag va ändå nervös, iaf vi pratade och de slutade med att jag började tycka synd om han, jag tänker inte gå in på detaljer. tiden va inte rätt för oss två, och man kan ju inte säga att vi va tillsammans med de fanns ändå något där, de ha verkligen gått upp och ner i 9 månader, jag själv ha haft de ganska jobbigt för man ha aldrig veta vart man stått och när man trott att nu är de verkligen inget mellan oss så hör han av sig och då ha man fått nya hopp, grejen är den att han ha en charm som ingen annan kille, de gå inte att beskriva. Men nu är vi bara vänner som hörs när vi hörs och ses när vi ses.
Han är den mest upptagna kille jag känner jobba jämt och när han inte jobba så jobba han mer. jag hoppas att han få ordning på allt och att han få göra de han vill en vacker dag.


Vänskap är en själ som tagit bostad i två kroppar.

Barngympa

Tisdag den 13/1

Ja barngympan ha börjat igen.
Jag ha verkligen ingen lust att fortsätta vara ledare, men varje gång jag kommer dit och barnen kommer springandes mot mig med ett stort leende och ger mig en stor kram, så bli jag så glad, dessa underbara barn, jag tycker så synd om dom, om jag inte fortsetter att vara ledare så kommer ingen annan att ta över och då kommer dom inte att ha någon gympa att gå på, de är ju jätte tråkigt för dom förtjänar verkligen att ha roligt tillsammans en gång i veckan.
Jag ha haft barngympan i några år nu och nu känner jag att de börja ta upp för mycket tid.
Alla mina tjejkompisar ha flyttat och jag vill kunna fara och hälsa på dom när jag inte jobba, men nu jobbar jag ofte helger, typ torsdag till söndag så då jag kan fara är måndag till onsdag men då kommer barngympan där på tisdagarna som gör de omöjligt för mig att åka iväg.
Men jag pratade iaf med en förälder och frågade om hon skulle kunna ställa upp och hjälpa till då jag är borta, och de skulle nog gå bra. Barnen tycker de är så roligt med gympan så jag skulle känna mig så elak om den blev inställd.
Jag vet iaf att jag kommer fortsätta fram till sommaren, efter de så bli de inge mer för mig.
Jag vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv, jag kanske vill plugga vidare, så jag ska börja funder på allt de.

Jag hoppas att när jag sluta med barngympan att kanske en förälder eller någon annan tar över de, för de betyder så mycket för barnen. Hoppas Hoppas att dom få fortsätta ha roligt tillsammans en kväll i veckan.

Ge alla ditt öra, men endast några få din röst.

Skidor

Idag så ha jag och Louise vare till stan en sväng och sen va vi till graninge och åkte skidor, fy tusan så jobbigt de va, de va ju +grader ute, så man sjönk ner i snön ganska bra med skidor och stavar, de är ingen hitt att åka skidor då de är + grader ute. men trevligt va de, Lille kevin hade roligt han skpang och sprang slängde sig i snön slog några vurpor hihi, roligt vovve, men när vi kom till bilen och skulle åka hem va han så trött så han somnade på en gång.

Igår så skulle jag och Mathias ut och åka skidor, men de va vist graningerundan då, så de blev aldrig av, jag fick sitta hemma i soffan ias och titta på Helena och alla andra, de funkade lika bra.

För en stund sen så fick jag ett sms där de stod, jag ha svårt att få känslor för nån, de va lättare förut. de känndes inte bra, nu ha jag en stor klump i magen och är nervös. vad ska jag göra?

Nu ska jag sätta mig och se på Hockey, kanske de hjälper mot den hemska känsla jag ha just nu?

Grattis Linda

Gumman Jag är så glad för din skull att du kom in på skolan, så grymt glad, Och hela min familj är glad,
Vi ha kommit varan så nära och blivit bättre vänner än vad vi va för nått år sen, vi vet vart vi ha varan och du ställer alltid upp för mig och jag för dig, du ha blivit en i familjen.
Nu när du kommit in på skolan så kommer jag att sakna dig så grymt mycket, men vi vet ju båda att jag kommer hälsa på så mycket jag kan. Men du ska veta om du behöver hjälp med minsta lilla, vad som hells du vet att du alltid kan lita på mig, jag är bara 30mil ifrån dig och kan vara hos dig bara på några timmar om de skulle behövas.
Du är bäst gumman.
Älskar dig.


Film och småprat

Vad är en röd tisdag utan film och småprat och mycke gott att äta?
Jag och Linda såg på film åt mycket onyttigt och vi surrade en massa strunt, de är så de ska vara ;)
En kväll med tjejmys.
Vi såg, En förtrollad romans, och åt chokladpudding, glass och vaniljvisp =) hihi


Middag hos Perra och Carina

Lördag den 3/1 so va familjen på middag hos Perra och Carina, De va jättegod mat och vi hade riktigt trevligt, en riktigt familjemiddag, Jag, Mamma, Pappa, Lillebror, Mormor, Perra, Carina, Mathias och Carinas föräldrar som jag inte kan namnen på?
Under middagen så fick jag sms av Antonia, hon hundrade om jag ville följa med till stan på fest, självklart sa jag ja, för efter middagen så hade jag ingen lusta att sitta och lyssna på alla dom när jag kunde gå ut och ha riligt med mina vänner, så när vi hade ätit efterrätt så gick jag hem för att göra mig iordning, men fy så grymt kallt de va att gå hem, de va -27 ute, jag hade så int i mina ben när jag kom hen för dom va helt frusen.
Men när jag va klar så kom Antonia och karro ocg vi for ner till stan, va va hos några killkompisar till Antonia, riktigt trevligt, sen kring 11 triden for vi ner på krogen, jag trodde inte att de skulle vara så mycket folk ute som de va, de blev fullt inne på valvet, riktigt roligt.

En trevlig kväll.

Inventering

Den 2/1-09 så hade vi inventering på jobbet, blä så de är tråkigt, vi började kl 6 på morgonen, fy så jobbigt de va, jag tro att jag inventerade i somnen dom första timmarna.
Men jag hade tur jag och Marina inventerade tillsammans, så de va ju roligt, alltid kul att jobba med hon, man vet aldrig vad som händer ;)
I alla fall, vi öppnade kl 12 då vi va klar, då började kunderna komma in och allt va som vanligt igen, som tur jobbade jag bara till kl 3 men de blev ju några timmar i alla fall eftersom jag började så tidigt.

Det är omöjligt att njuta helt av sysslolösheten om man inte har mycket att göra.

Nyårsafton + Nyårsdagen

Jag firade nyår hos Jonsa och Emma. De va riktigt trevligt. De va mycket god mat, en hel hög med förätter, god varmrätt och bäst av allt efterrätten, så grymt gott, vi åt och åt mest hela tiden samtidigt som vi drack och hade trevligt, vi lekte även lekar som man alltid gör på Emmas och Jonas fester, jätte roligt. På 12slaget gick vi alla ut tillsammans och sköt raketer, vi grillade även korv, de va en mycket trevlig kväll, men man blev ganska trött av allt ätande och värmen som vart i huset av allt folk, runt 2-halv3 så for vi hem, och jag somnade riktigt fort.
De va ett mycket trevligt nyår, men jag saknade mina vänner som inte va med på festen, speciellt Linda för vi va så inställd på att fira nyår ihop, och även sofie, och kattis.
Jag hoppas att alla mina vänner hade de riktigt bra på nyår.

Nyårsdagen, jag gjorde inte speciellt mycket, jag låg i soffan och såg på film mest hela dagen, en bra start på de nya året ;) hihi.

En äkta vän står aldrig i vägen för dog, om du inte råkar vara på väg nedåt.

RSS 2.0