Bättre rygg??

Idag ha jag varit hos en chiropraktiker, så jag känner mig ganska öm och trött i ryggen just nu.
Han hittade mycket fel, jag hade ett ben som va längre, ena axeln va hörge än den andra, de va nån kota som låg fel lite här och där, muskler som va överansträngda, jag ha även överrörlighet, de kanske låter ganska bra, men de är de inte, ja de va en massa som va fel.
Jag hoppas hoppas att de bli bättre nu, jag förvänta mig inte att de ska bli kanon bra på en gång, men jag hoppsa att jag iaf känner av nu att de bli bättre, just nu kan jag inte säga om jag känner mig bättre, jag är så öm och trött.

Han frågade oxå om jag druka ha ont i knäna, de svara de jag ja på, de kunde han se, dom blev även till knäckta.

Han kunde också känna på mina muskler att jag va stressad, stressad tänkte jag?? men jag är tydligen de....

Jag ha jobbat idag med, de ha varit en halvseg dag, men jag ha haft massor att göra iaf, jag bli så less på detta väder, de är inge roligt att jobba, en de kunder är lite bitter, dom gillar inte heller de här vädert, och ibland känns de som om att dom ta ut de på oss personalen?? dom mena nog inget illa med de, men en då, folk är inte på så jätte bra humör då de är dåligt väder på sommaren, jag är lika dan, på sommaren vill man ha bra väder.

Imorn är jag ledig, och de ska ju vara bättre väder imorn, jag håller tummarna, vad jag ska göra imorn de vet jag inte? de beror på hur jag är i ryggen.

Nä nu orka jag inte skriva nå mer, jag ska ta och lägga mig i sängen och se en film.

Sov så gott.

50,60-tals fest

Ja i lördags va de tillbaka på gamla goda tilden som många säger, iaf min farfar säger så :)
När jag berättade för farfar att jag skulle på 50,60-tals fest så blev han glad och tyckte att de va jätte roligt, han börja de betätta en massa historier för mig om hur han hade de då och hur roligt han hade de :) min farfar är bäst :)

De va ju cykellopp på lördag med, men jag cyklade inte runt.

strax efter 18.00 for jag upp på festen.
Alla va så grymt snygga, kim ta hem priset för bästa klädsel, han va skitsnygg, Henke blir nr 2 hihi
Alla va värkligen hur snygga som helst.
Vi började med mat och lite tipsrunda mycket trevlig, efter de så blev de brännboll, synd att jag inte hade så mycket ork i kroppen och att jag va nykter, men jag hade riktigt trevligt, alla kära vänner va där, okej inte alla med dom flesta, de va riktigt mysigt, och vädret gjorde de ju änu bättre sol och varmt hela kvällen :)
De va en mycket bra fest.
Jag älska då de är tema- fester och att man ha lekar, de bli så mycket roligare då i stället för att bara sitta och dricka och surra, de kan man ju göra när man vill, de är roligare då de häner saker :)


Kim och Linda


Mat dax




Jag och Linda


Tobbe och Christer


Tobbe och Kattis


Jag och Antonia


Jag och Linda


Brännbolls dax


Linda och Jennie


Linda


Henke





-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lite bilder från Musksjön






Efter några timmar

Ja kvart över 2 va jag hos farbror doktorn eller man kanske ska säga faste eller moster doktor???? Iaf jag hade en kvinnlig läkare, jag ha aldrig varit med om något värra, hon va otrevlig, och de kändes som om att hon inte tog mig serriöst, de va ungefär som om hatt hon ville att de skulle vara över fort, att hon ville hinna ha sin lunch eller bara komma hem i bra tid, jag tyckte iaf att hon va hemsk hela hennes sätt att vara va helt fel, en läkare ska inte vara som hon.

Iaf ryggen fick jag inte nå hjälp med. Men hon kollade öronen och halsen, de visade sig att de va inflamation i både öron och hals, jag fick penicillin som jag ska knapra på i 7 dagar nu, jag ska oxå ta en massa alvedon och ipren.
Smärtan i hals och öron ha släpt ganska bra, ha fortfarande ont men inte så on att jag ska börja gråta vilken sekund som hellst.
Ryggen må inte så bra, men den känns också bättre de är väll pillerna som gör de.

Jag är helt slut i kroppen, jag ha sovit hela dagen typ. När jag kom hem från sjukan så gjorde jag en tårta för att trösta mig själv, de va dö jobbigt.
Jag hade bara i goda bär och mycket vaniljkräm, Mamma pappa lillebror Perra och Carina tyckte att den blev jätte god.
Själv så kände jag inte så mycket av den goda smaken, jag känne typ ingen smak, jag är sugen på allt, så fort jag få något i munen av de som jag är sugen på bli jag äklad, de smaka absolut inte som jag tänkt.
Och jag skulle gissa på att de är värken och pillernas fel.
Men men jag vill ju bli bättre så de är bara att stå ut.

Jag ska gå och lägga mig strax, så få se om jag klarar av att sova något. Jag hade tänkt jobba imorn med, så få se hur de går???

De känns nästan som om att jag måste jobba imorn, bara för att jag ska på fest på lördag, jobba jag inte imorn så känns de så dumt att gå på fest på lördag, och jag ha verkligen sett fram emot denna fest, så man få så lov att stå ut


Sov så gott kära vänner
PussOch Kram

Ont de gör så jävla ONT

Allt började igår på väg till sundsvall, på väg ner till sundsvall kände jag att jag började få ont i huvudet lika så med ryggien, de blev bara värre och värre helatiden, men jag stog ut i nån timme, tillslut så gick jag på apoteket och köpte alvedon, huvudväsrken försvan nästan helt och de kändes mycket bättrem jag hade fortfarnande lite huvudvärk och ont i ryggen, men de kunde jag ta.
På väg hem kom allt tillbaka + att jag kände att jag började få ont i öronen, Jag gick och la mig nästan på en gång då jag kom hem, men jag ha inte såvit et skit inatt, jag ha haft eller har så ont i fyggen så jag vet inte vad jag ska ta mig till?? jag kan inte sitta ligga stå gå, kan inte göra något de gör ont hela tiden, sen så ha de bara blivit värre i örorna inatt med, de ha gjort så grymt ont så jag ha inte kunnat tänka på något annat, halsen ha jag oxå ont i, jag kan inte äta eller svälja, till och med andas är jobbigt och gör ont.

Jag ha ont i precis hela kroppen, jag ha fått frossa så jag är så kall så de gör även ont i armar och ben.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, imorse kräktes jag några gånger bara för att de gör så ont, smaka fan gör de med galla, fy fan så vidrigt.

kvart över två ska jag vara hos doktorn, få inte jag nå piller mot denna smärta så lovar jag att jag kan lika så börja gräva ner mig för jag pallar inte detta.

jag lovar ni ha aldrig varit med om så mycket tårar nån gång, de hjälper att gråta ibland........

En härlig helg

I fredags kväll blev de inte mycket gjort, tog de bara väldigt lugnt.
Men igår belv de en tropp till Musksjön med grabbarna och kattis, hihi.
Vid halv 4 kom Kattis och hämtade upp mig, vi for hem till henne och packade de saker hon skulle ha med sig, strax efter 4 tro jag att klockan va när vi kom fram, Tobbe Henke och Tobbe va redan där dom hade röjt undan lite innan alla kom.
Iaf när vi kom fram så tog vi de bara lugnt satt och solade på altanen, mycket härligt. När Jim kom vid halv 7 så började vi grilla, de va en himla fart på grillen kan jag säga, allt blev flamberat ;P hihi
Efter maten blev de en tur med båtarna, garbbarna badade oxå, och jag fick ro, fast jag ville ro så de ska jag inte klaga över, när vi kom in till land igen så stod Kim Linda och Hasse å väntade in oss. Vi gjorde upp älv nere vid vattnet och satt där och surra och hade trevligt, efter en stund kom Jonte, Patrik, Linda och Nicklas. Efter några timmar då de blev lite för kallt för att sitta ute gick vi in i stugan och fortsatte allt de trevliga där, runt två tiden så for jag Hasse och Jonte ut med båten, vi tog en liten fisketur med fiskelycka, vi fick en gädda på kroken, fy så vidrigt.
efter den turen va de dax att lägga sig i stuga å sova.
De va en mycket revlig tropp med gänget, de va lugnt och skönt precis som de ska vara, mycket trevligt hade jag.

I morse då jag vaknade så fick jag ett sns av Johanna där de stå att hon fick en lite pojke 04,23 imorse, riktigt glada nyheter, en lite Damien blev de.
Han är jätte söt, jag hade lite svårt att avgöra vem han är lik på de kort jag fick, men de såg ut som om att han hade Johannas näsa iaf.
Jag är mycket glad för eranskull. ett stort grattis...

Just nu gör jag inte så mycket, jag sitter och planera lite, på onsdag ska jag och Jenny åka till sundsvall, jag ska försöka att hitta nå 50-tals kläder då så önska mig lyckatill.

till veckan är de jobb alla dagar utom onsdag dåjag ska till sundsvall, och sen är jag ledig helgen, å de är så skönt då man få vara ledig på helgerna=)
När man jobba helg så känns de som om att veckorna aldrig ta slut de gå bara runt runt.
Jag lider med er om ha jobb där ni måste jobba helg som jag, vi vet hur jobbigt de är.
Ni som ha turen att slippa jobba helg, ni är lyckligt lottad, hoppas att ni ta vara då era ledig helgdagar.

Så nu ha jag inget mer att säga.

Så ha de bra ...

/// Billa

Nu ha jag helg =)

kl 15.07 typ fick jag helg idag, så underbart härligt, de va längesen nu jag va ledig en hel helg, jag kommer inte igåg sist..
Iaf de ha gått riktigt bra att jobba idag, jag åkte en timme tidrgare på jobbet i morse så jag va där 06.45 sen så hoppade jag över lunchen så just därför kunde min helg börja kl 15.00.
Jag blev klar med allt riktig fort iaf allt de viktiga, sen så ha jag haft lite småsaker att göra bara.

Nästa vecka skulle jag ha varit ledig tisdag och onsdag, men eftersom Märta blev sjukskriven så måste jag jobba på tisdag, de gör inte mig så mycket, tisdagar bruka ju vara tråkig så då kan man ju jobba, men på onsdag är jag glad att jag är ledig, då ska jag åka ner till stan och försöka hitta kläder till 50-60tals festen, Jag hoppas att jag hittar massor, så jag få göra av med lite från fetlönen jag kommer att få på onsdag :P hihi skojjas bra, men jag hoppas att jag få bra med pengar, de känns som om att de är så mycket jag vill ha just nu, jag skulle vilja ha lite nya kläder, fler dvd-boxar, skor, och en massa andra små saker, jag måste ju även spara pengar så jag kan köpa mig en vattenskoter och så att jag kan flytta.
I sommar så hade jag försökt hinna med att måla om en bänka som står på logen, jag hade den när jag va lite, och jag tycker om den riktigt mycket, den är ljus rosa nu och ha tappat lite förg, men jag vill inte ha den i rosa heller, hade tänkt måla den i nån vit färg, om jag inte mins fel så tro jag att de är morfar eller nån annan släkting som ha gjort den.

Ja just de, Jennie ringde idag när jag jobbade, hon hade vare och handla och glömt vitlök så när jag va på väg hem så gjorde jag mit sista jobba för dagen som varuutlämnare :P jag är riktigt van de, de är många som hör av sig och vill att jag ska handla saker till dom innan jag åker hem från jobbet, de är lite roligt tycker jag.

Jag ha ingen aning om hur helgen bli?? tro inte att de bli nån musksjön, de kommer nog inte att bli nå bättre väder än såhär tro jag. iaf jag hoppas att jag kommer att göra något roligt, och jag hade tänkt sova ut ordentligt oxå för de behöver jag.

Nu ska jag ta och skala mig en mango och sätta mig framför tvn en sväng.

Ha en bra helg alla glada.

Torsdag

Ja bara torsdag jag önskar att de va fredag idag, men de är de ju inte.

Idag ha de varit en mycket seg, tråkig och tröttsam dag igen, fy så jag bli deprimerad av detta väder.
Jag kom på jobbet 07.45 idag och började med frukten, strax efter 8.00 kom fruktleveransen, och jag kan ju säga de att de va inte lite frukt jag hade beställt, de va en hel del, de känndes så jobbigt när jag såg hur mycket de va, men jag hade hjälp att få in allt i kylen så de gick riktigt snabbt och smidigt, jag blev klar med allt riktigt fort idag, så de blev så långtråkigt på slutet då de inte fanns något att göra, jag börja väl bli proffs på de här nu så jag borde få nå tuffare utmaningar :P hihi skojjas bara, men jag ha iaf fått till en rutin att följa, och de är ju bra, allt gå smidigt och bra, sen är ju alltid vissa dagar bättre än andra.

Imorn ska man upp tidigt igen, tråkigt, jag vill verkligen sova ut, jag få aldrig sova nu mera, de är alltid något man måste upp och göra, jag är van vi att man kan sova ut till 12-13 tiden på dagen, men nu är de verkligen slut med de.

Jag trodde att de skulle stå en båt på gården när jag kom hem från jobbet idag med, men de gjorde de inte, men vem vet snart gör de någ de, mamma ha hittat en båt som hon verkligen är sugen på.
Själv så vill jag ju ha en egen vattenskoter, men jag så nog spara ihop till de själv, micke kan ju inte bidra med så mycket och mamma och pappa vill inte ha någon vattenskoter, dom sattsa på båt ist.
Jag är så avis på Kim och Christer, dom ha två stycken dom kan vara ute och åka och leka med dom när dom vill, samtidigt är jag ju avis på Linda och Jennie med, eftersom de är deras pojkvänner som rår om dom så gör ju typ dom oxå de, jag är så svis på er, hihi.
Kanske om 4 år ha jag min egen.
Ja ja en båt kan ju oxå vara roligt, kan ju åka ut och sola på den, dricka lite vin och äta ost och kex, låter inte så dumt.

Å på tal om ost och kex och vin, jag måste fixa en vinkväll snart, dra ihop ett gäng tjejer, fy så mysigt och trevligt, de va ju så längesen man hade nå sånt nu, få försöka hitta en kväll som passar alla.

Å jag längtar till den 18de , då de är 50-60tals festen, ska bli roligt, men jag ha ingen aning om vad jag ska ha på mig?
Om någ ha nå förslag så tala om för mig, snälla.....

Nä nu ska jag lägga mig och sova, ska drömma om att de bli bra väder i helgen, jag hoppas att min önskan slår in =)



Tisdag

JA idag är de tisdag, fy vilken tråkig dag, de ha varit så lugnt och tråkigt på jobbte, blä jag vill att de ska vara fullt upp, inge slöande iaf inte när man är på frukten och på golvet, när man sitter i kassan ha jag inget emot att de är lugnt, så imorn när jag jobba hela långa jävla dan så behöver de inte va nå folk, så kom inte å handla imorn ;)

Sen jag kom hem från jobbet ha jag inte gjort ett skit, ha bara lega i soffa och tagit de lugnt och så kommer kvällen att fortsätta.

Igår så jobbade jag, när jag kom hem kl 14.00 så cyklade jag ner till Jennie, hon höll på måla så jag höll henne lite sälskap i nån timma, fy så snyggt deras hus bli nu när dom måla om de, de bli riktigt bra.
Efter de så for jag hem och åt sen låg jag på alltan och såg på film fram till kl 20.00 då va de bara till att ta på sig träningskläderna och bege sig ut i springspåret, jag och Antonia va så grymt duktida och de va så grymt skönt att springa, de är härligt att springa när de små regna =)

I söndags så va jag och några till till stan och åt pizza, mycket trevligt va de=)
Och på söndag kväll så fiskade jag och Louise en sväng.

I lördags så jobbade jag hela långa dagen, men jag hade ju Linda så de gick bra, fast de va en tråkig kväll att jobba.
Sen när jag kom hem bytte jag bara kläder och sen gick jag ner till grabbarna, dom skulle bara ha en liten fest, men den blev lite större.
Iaf jag blev less efter ett tag och som tur så kom Jennie dit och tittade in en sväng, så vi gick hem till henne och tittade på film, de va så passande =)

Nog om de som ha varit, i veckan så jobba jag alla dagar, inte så roligt, jag ha sovit dåligt på slutet så jag skulle behöva lite sömn, kanske två långa dagars sömn, i helgen är jag ledig iaf, men då är vi ett gäng som ska åka till musksjön, så är de tänkt iaf.

nu ska jag gå och slöa lite till framför tvn :) måste vila upp ryggen, fast jag tro inte att den må nå bättre av att jag litter såm en säck i soffan.

Ha de bar..

// Billa

Ja just, Johanna jag hoppas att allt är bra med dig och magen, de är ju så nära nu =) / Puss och kram

Otur

Ja gårdagen va en dag full av otur, iaf på jobbet, lite hemma med.

Jag kom på jobbet i god tid och hade tänkt att jag skulle hinna fylla upp allt som jag hade kvar i kylen, allt gick bra till en början, men jag fick så jävla mycket frukt och de va bara jätte tunga lådor allt ihop, jag fick jätte ont i ryggen av allt lyftande då mena jag riktigt ont, jag blev rent av illamående. mitt i allt så va ju kunderna som gamar, jordgubbarna va ju billiga så alla skulle ha och alla skulle trängas och ja ni vet allt, så man fick ju springa och fylla på och städa upp alla jordgubbar som ramlat ut lådorna och blivit till mos och låg runt golvet, så jag blev ju lite stressad där, blev orolig över att jag inte skulle hinna få in all den nya frukten osv. När jag höll på lasta av bananerna så råkade jag sticka kniven rätt in i låret, de gjorde lite ont, de va ju bara toppen på kniven, men ändå, så typiskt.
Alla på jobbet va så orolig, och dom sa till mig helatiden att ta de lugnt, men jag tog de inte så mycket lugnare, på ett vis så tycker jag om när man ha mycket att gör på ganska kort tid.
Men iaf typ en timma innan jag sluta va jag klar med allt nästan iaf, jag lämnade kvar sedlarna och frukten som skulle skrivas av tills idag.

När jag kom hem från jobbet igår så gjorde jag iordning lite mat, eller ja, ni vet sån där färdigmat blev de, och de va de vidrigaste jag varit med om, de gick inte att äta, jag fick slänga allt, efter de så plockade jag undan lite och slängde in tvätt i tvättmaskinen.
Sen skulle jag och Louise åka och bada, först skulle vi bada i helgumsjön på badplattsen alltså, sen ändrade hon till Mo efter de ändrade hon till sandudden sen hennes slutliga val blev Graninge, så vi for till nå badställe i graninge, jag Louise Emelie och Andreas, jag kan säga att de va ju ett bra ställe att bada på, lite dålig strand bara, men de va riktigt lång grunt och de passar mig, men just igår va de så blåsigt och vågigt också, så de gjorde de änusämre, men i vattnet va de varmt när man väl hade kommit i helt, de tog väl 30 minuter för mig att doppa mig.
När alla hade kommit i vattnet så blev Louise och Andreas som galningar :P dom fick för sig att kasta sand på varann, de slutade med att jag fick en stor sandboll på mig, halva i munnen och resten i höger öga, de smakade inge bra och de gjorde riktigt ont i ögat, men de gick ju bra iaf. när jag kom hem från graninge hoppade jag in i duschen och sen la jag mig på alltan och åt en mango, såg även på film, kvart över 12 kom jag på att jag hade tvätt i tvättmaskinen så jag fick ju kliva upp och hänga den med, runt 1 så kom jag i säng, men sen kl 6.00 ringde mobilen och de va dax att kliva upp. så grymt jobbigt.

Iaf så idag ha varit en bra men tråkig dag på jobbet.
Jag va på jobbet 20 i 8, jag började med att fylla på all frukt, sen satte jag mig vid datorn och gjorde prisändringaran, de bruka ivanliga fall ta riktigt lång tid men inte idag de gick jätte fort, sen gjorde jag iordning skyltarna innför kommande vecka, sen räknade jag ut en hel hög med följesedlar och krossboken räknade jag ut, sen skrev jag av lite frukt och sen fyllder jag på de frukt som gick att fylla på, kl 11. 11.30 va jag klar med allt, så ja de ha varit lite folk och handlat idag eftersom de gick så fort för mig, sen ha jag bara gåt runt runt på jobbet i flera timmar och försökt hitta saker att göra, idag tro jag att vi ha varit mer personal än kunder. jag hoppade över lunchen och eftersom jag kom tidigare på jobbet så kunde jag cykla hem kl 15.00 iadg och de va skönt, men de hade varit bättre om jag kunde gå hem kl 12 då jag deftnetift va klar med allt, men men.

nu är jag jätte trött, jag ha legat ute och sovit i soffan på alltan i nån timma nu, jag vaknade av att min vattenkanna tippade över mig, mamma tyckte de va roligt, ja just de mamma och pappa kom hem idag med, så nu hoppas jag att jag slipper allt husarbete på ett tag :P hihi skojjas bra jag lova att jag ska hjälpa dig mamma.
 just nu så litter pappa och sover på alltan, mamma hon håller på träna golf,  micke är på golfbanan och jag sitter här.
Men jag tro att jag ska ta och skala mig en mango och lägga mig i soffan och äta den och se på film nu.

Ha en bra kväll..

// Billa

RSS 2.0