2012-05-29

Typ 7 veckor och 5 dagar kvar till semester om jag nu ha räknat rätt.
29 arbetsdagar kvar i dom ingår 3 helger.
Jag vill ha semester nu, jag längtar så otroligt, ska bli så skönt att bara få vara ledig och släppa jobbet helt och bara göra sånt man tycker är roligt.

Igår va jag på inredningsparty hos Linda, det var mycket trevligt, och så mycket fint det fanns, jag beställde ett kakfat och en ljushållare.
Jag tro nästan att man måste ha ett sådant party i månanden för de fanns så otroligt mycket fint som jag ville ha.

Idag jobba jag 14.30-20.30 sen är jag ledig onsdag, torsdag och fredag, jobbar helgen :(
Så typiskt att man alltid jobba då det är något roligt som händer.


2012-05-24

Dagarna rullar på med full fart.
Jag jobbar kväll denna vecka så jag börja 14.30 alla dagar.
Så dessa förmiddagar som varit så ha jag städa, städa och städat lite till, olja in balkongen, färgat håret på Sofie, sen ha jag nog inte gjort så mycket mer.
De soliga dagar som varit nu har jag inte fått njuta mycket av, men jag hoppas att det soliga vädret fortsätter i helgen och till veckan så jag oxå få vara ute i solen och gå på härliga långpromenader.

Nu när köket är klart så ha jag börjat med ett nytt projekt ( balkongen )
Jag köpte blomlådor nån dag nu i veckan och idag innan jobbet oljade jag in den och imorgon hade jag tänkt köpa mig lite blommor, sen få jag se vad jag mer kan komma på för smått och gott som man skulle kunna ha där ute.

När jag nu tänker efter så känner jag mig ganska så driftig, jag måste vara en mycket bra flickvän som fixar och greja på :P haha, ( jag ha ju inte fått några klagomål på mina ideer än iaf :)


2012-05-20

Denna långa helg har varit underbar, goda middagar, trevligt sällskap, massor av gott fika, 70 års firande, allderles för lite sömn, men som sagt en underbar helg. <3


2012-05-14

Då var det måndag igen.
Jag har en ganska så fullbokad vecka framför mig:)
Massa roligt.

Idag jobbar jag 13-20.30
Tisdag - Då blir det städning i lägenheten, och med tur så blir köket helt klart då.
Onsdag - Då ska jag handla till bakning på morgonen, sen mitt på dagen åker jag, Sofie och Antonia till Övik för lite shopping och mys.
Torsdag - Då ska det bakas hela långa dagen, men ett avbrått vid 10 tiden för koutsläpp i Helgum :)
Fredag - Jobb och bakning
Lördag - Mormor 70 år
Söndag - Jobb


2012-05-12

Här rullar det på med full fart, kaklet är nu snart klart och det blir så fint.
Vi ha precis börjat köra igång igen efter ett avbrått, vi skjutsade Jimmy till Forse på klassåterträff, sen tog vi oss middag på Orren för det kände vi oss värd, och när vi satt där och tuggade i oss mat kom Linda och Patrik förbi och gjorde oss sällskap, fast dom hade redan varit på Diana och ätit, sen följde dom med och tittade till hur det går för oss med renoveringen.
Nästa gång ni komma så lovar jag er kaffe/te och nå nybakt fika;)


2012-05-12

Nu ligger golvet på plats, allt är målat och klart i lägenheten, bara ett varv målande kvar på några lådor, kaklet är nu på väg upp och imorgon sitter förhoppningsvis tapeterna på plats med, nu är det nära tills att köket står klart, så jag längtar och det komma bli så fint.

Så med andra ord så tillbringa jag och Mathias våran helgen med att få köket klart, men det gör mig inget att hela helgen komma gå åt till renovering, vill ju verkligen ha det klart nu, så vi kan börja få lite ordning igen.

Ett litet avbrått ska vi göra idag, om ett tag ska vi åka på volvo och fika.

Ha en bra dag och önska oss lycka till :)


2012-05-10

Livet är hårt, ingen tvekan om det.
De senaste veckorna ha varit tunga, nu är jag så less och jag har så ont i min kropp så jag skulle hur lätt som helst kunna börja gråta.

Min inkomst, suger lusten ur mig, den stämmer inte, jag har prata med chefen och lönekontoret, allt skulle stämma till kommande lön, men icke, jag blir så less.
Att pengar ska ha en sån stor inverkan på hur man mår. Nu mena jag inte att man måste vara rik för att ha det bra, men pengarna ska iaf räcka till tills nästa lön, man ska inte behöva slita som ett djur och gå runt och vara orolig över hur man ska ha råd till räkningar, mat, bensin till bilen med mera. Så har det varit för mig de senaste månaderna, nu vill jag att problemet ska lösas så fort som möjligt, jag ska försöka ring och prata med lönekontoret imorgon och höra vad det sitter i och surra lite mer med chefen.

Jobbet suger oxå en hel del ork ur mig, som jag skrivit tidigare det är tunga dagar på jobbet nu, det nya arbetssättet passar inte min kropp, sliter ut den helt, jag ha tillräkligt med problem med rygg och fötter och nu blir det bara värre och värre. Träning skulle dock kunna hjälpa mig en hel del men just nu finns inte tiden till det, för efter jobbet står man oxå i osköna positioner som sliter på ryggen, vist är det en del självförvållat men endå.
Men snart ät det klart och då ska jag fokusera på träning.

Känner mig ganska så liten och ensam just nu.

Men samtidigt som jag sitter här och skriver så håller jag i mitt fina halsband med Tingeling, och känner värme och kärlek från underbara vänner och familj som man har och självklart min underbara pojkvän <3

Är det något som jag kan skratta mig lycklig över så är det min fina Mathias, underbara familj och fantastiska vänner. Att jag har sån tur som har er, det finns inte ord som kan beskriva hur mycket alla ni betyder för mig.
Ni gör mig rik.



Ni är många fler men nu orka jag inte lägga upp några fler bilder, det tar sån lång tid, och jag hör hur sängen ropar Karro!!! Nu är det dax för dig att sova.



2012-05-08

Vilken dag, jag är helt slut.
Det har varit en tung och jobbig dag på jobbet, massor att göra, massor av kunder, massor av kaos.
Det va så skönt att få åka ifrån jobbet idag.
Hoppas att morgondagen blir bättre.

2012-05-05

Ja efter lite lätt städning så insåg jag att det va inte vad jag ville göra denna lördag kväll, så nu sitter jag i soffan med en stor kopp varmchoklad och ska se en film ( Dream House )
Mycket mer passande :)

2012-05-05

Jag som trodde att det skulle bli en lugn och skön kväll i soffan, jag hade så fel, jag har så sjukt tråkigt.
Det är bara dåligt på tvn och jag är inte sugen på något gott som jag har här hemma, sååå tråkig kväll!!
Jag ha så tråkigt så jag funderar nästan på att städa och diska.

2012-05-05

Hade en rolig och mysig kväll i skogen igår. Det är som en lugnande kännsla att bo i en stuga ute i skogen där det inte finns någon el, ingen mottagning, ingen tv/dator med mera, men toan saknar man alltid.

Vintern har kommit tillbaka, skulle kunna börja gråta.

Idag va vi hemma i stan till 11 tiden så vi tog en runda på stan och passade på att fika.
Nu är det soffläge.
Mathias ska ut ikväll med jobbet, så för mig blir det en lugn kväll i soffan.


2012-05-04

Nu är det fredag och jag har bra denna dag kvar att jobba sen får jag helg, tyvärr så börjar helgen sent eftersom jag jobba till 20.30
Men efter jobbet idag så ska jag åka till Graninge, Mathias, Jimmy och Fredrik ska jaga bäver så vi ska sova i jaktstuga inatt, kan bli roligt.
Det är nästan bra att jag jobba till 20.30 så jag slipper jaga bäver, jag tycker att dom är ganska söt.


Igår va det inge roligt att jobba, mitt humör va verkligen på botten och det va så mycket som irriterade mig.
Men idag ha jag tänkt att det ska vara en bra dag!!!

I helgen ska jag och M försöka få upp tapeterna och försöka få målandet klart.
Nu vill jag bli klar med köket, vill börja inreda.


Nä nu måste jag packa klart och fara på jobbet.
Ha en bra dag gott folk.


2012-05-03

Onsdag och det är snart dax för jobb igen, fjärde stängningen på rad och imorgon har jag oxå stängning.
Det är verkligen inte roligt att jobba så många kvällar i rad.
När jag komma hem från jobbet runt 20.30 har jag ingen ork och lust till att göra något alls, jag vill bara sätta mig i soffan och titta på lite tv i lugn och ro och sen sov, vilket roligt liv man får, å roligt för Mathias då jag inte ens orka prata med han, det är inte bara synd om mig utan även han för jag blir så otroligt osocial.
Det måste bli ändring på schemat, var tredje vecka jobba jag eftermiddag nu och få brara träffa M ca 2 timmar varje kväll och en ska man sova.
detta är inte roligt.
Drömmer om ett 7-16 jobb.

Att jobba i mataffär är jobbigt, att träffa flera 100 människor om dan blr jobbigt och snurrigt i huvudet, och sen ha man inte bara kunderna att ta hand om utan det är mycket annat med.
Jag vet inte hur många gånger jag gick till glassmaskinen igår och trodde att det var kaffemaskinen, sen tryckte jag på fel knapp X-antal gången på kaffemaskinen, så det blev extra stor förbrukning på mugar och fick köra diskmaskinen lite mer än vad som skulle behövas.

Jag känner mig helt tom och slut i huvudet, semestern är så efterlängtad nu!!!

Helgen har varit bra, har haft en massa underbara och roliga människor runtom mig.
Få nu se vad denna kommande helg har att bjuda på.







RSS 2.0