Pyjamasparty!



Nu är det nära, 12.00 slaget närmar sig!


Fredag den 25/3

Fredag morgon vilken tung morgon. Jag är så trött orka knapt hålla ögonen öppna.
Jag ska strax åka på jobbet, 9-18 är min tid idag.
Det ser ut som om att de inte blir något vidare toppen väder idag med, de gör inte mig så mycket eftersom jag ska jobba hela dagen.

Jag jobbade första dagen igår sen i söndags.
Jag fick lite lätt panik då jag va på väg till jobbet, kände att de vart svårare och svårare att andas ju närmre långsele jag kom, men sen när jag hade jobbat ett tag så gick det bara lättare och lättare så som timmarna rullade på.

Åå så jag längtar efter sommaren nu, jag vill ha varmt, sola och bada, sjösätta båten och ha underbara dagar på sjön.
En utlandsresa hade inte heller varit helt fel, hade varit hur bra som hälst att få komma bort från de tråkiga väder vi har här hemma.

Nu ska jag ta å fara på jobbet.
Ha en bra dag alla.

Alla känner apan men apan känner ingen!

Ja dom flesta har väl läst i tidningen och lyssnat på radion och hört vad som hände på konsum ( mitt jobb ) i söndags. Stöld, rån eller vad man ska kalla det för. Det är så otroligt jobbigt. Känner mig riktigt otrygg.
När jag kom hem från jobbet i söndags så låste jag dörren och tände alla lampor i huset för att känna mig lite tryggare.
Det är svårt att beskriva hur de känns med det är iaf jobbigt som fan.

Åkte på jobbet och handlade en sväng idag, hade igen större lust att gå in då jag väl kom dit och jag fick den där otrygga känslan på en gång, längtar inte till nästa kväll jag jobba, de knns bara jobbigt.

Va på stan en sväng i måndags med Antonia, typ varje ställe vi gick på så frågade dom om jag hade jobbat i helgen och därefter en massa frågor. Jätte jobbigt, jag vill inte prata med folk som jag knapt känner om det som hände, de orkar jag inte.

Jag är så jävla less och arg nu, det är bara en jävla massa skit på mitt jobb hela tiden.
Kan dom jävla idioterna ge sig på något annat. Bäst av allt vore ju om dom jävlarna kunde åka fast och inte bara dom som stal/rånade oss i söndag även dom som ha gjort inbrott och vandaliserat.
Jävla idioter de finns.

De är ju inte bara jag som känner mig otrygg på jobbet, blir de inga ändringar snart så vet jag inte om jag vill jobba kvar, det kanske är att ta i men så känner jag just nu, lite längre fram då allt har lagt sig så kommer det nog inte att kännas lika tungt.

Börja jobba imorgon ingen och jobbar även hela helgen, jag vill inte.




Från något tråkigt till något roligt.

Igår hade jag en jätte härlig dag uppe i ramsele tillsammans med Antonia, Louise och lille Hampus <3





Ett år går fort

De är helt otroligt att ett år kan gå så otroligt fort och samtidigt så otroligt sakta.

Idag fyller sötaste Alva 1 år, stora tjejen.
Jag kan inte förstå att hon är 1 år, jag tycker att de va nyss som Jennie ringde till mig och betättade att hon va gravid.

Men jag tro att man tycker att tiden går extra fort då de handlar om barn, man se ju hela tiden hur dom växer och lär sig nya saker och bara på en dag kan de bli en helt ny förändring.

Själv så tycker jag att mitt eget liv står stilla, känns som om att jag bara står och trampa på samma ställe hela tiden.
Men med korta steg så tar även jag mig framåt.

Om en stund ska jag gå ner till födelsadagsbarnet och fira hennes första födelsadag.

Själv så kommer jag inte ihåg min första födelsedag, kanske inte så konstigt heller, kan nog inte komma ihåg dom första 4-5 födelsedagarna, men dom som jag kommer ihåg fån då man va liten va otroligt roliga, de va så roligt att fylla år. varför är de inte så nu?
De är samma ska med julen, de va så rolig när man va liten, nu är den mest bara trevlig, man få inte samma pirr i magen, varför va pirret i magen tvungen att försvinna?
Va man tvungen att växa upp?
Livet va ju så mycket lättare då man va liten, då hade man inga bekymer alls.
Det är tufft att vara vuxen, man ha så mycket ansvar och man måste tänka igenom allt några gånger innan man säger eller gör något, då man va liten sa man allt som man istortsett tänkte på och man gjorde allt man ville om inte föräldrarna sa ifrån.
Enda fördelen med att ha vuxit upp är kanske att föräldrarna ha inte så mycket att säga till om längre?? Eller??
De stämmer nog inte, man lyssnar ju alltid på sina föräldrar och man ta till sig de dom säger, även om man tycker att dom har fel. Det är nog fortfarande dom som bestemmer men dom få oss att tro att de är vi som bestämmer??? De är en gåta jag nog aldrig kommer att lära mig, kanske då jag själv bli förälder.

Okej detta va lite roligt, skrev allt som ploppade upp i mitt huvud :)

Ha en bra dag alla.

Och stort grattis till Alva.

Bergodalbana

Denna vecka har verkligen varit som en bergodalbana....

Allt började tidigt i måndags, och då nådde jag verkligen botten, satans, jävla, helvetes skit vad dagen blev förstörd.
Och måndagens händelse ha föjlt med alla veckan dagar, less.

Men tisdagen va ganska så okej, fick då en mycket glad överaskning, ( pengar på ingång )

Onsdagen va jag ledig, jag sov bort typ hela dagen och sen den tid jag va vaken tillbringades åt städning, inte så roligt.

Torsdagen rullade på inge speciellt, men kvällen va dock mysig, blev bjuden på kvällsfika hos Jennie, så vi surrade en massa skit och mådde gott.

Idag ferdag, Jag vet inte hur jag ska beskriva denna dag ? Jag ha mest kämpat för att hålla mig vaken, se ju inte så bra ut om man somnar i kassan.
Jag vet inte vad de är med mig nu, jag är konstant trött, inge kul alls, men nu när de börja gå mot ljusare och soligare tider så kanske de blir lättare att hålla sig vacken. Jag tro att jag är ute för lite och de är därför jag är så trött, men hur kul är de att gå ut på e promenad själv när man kommer hem ifrån jobbet och de är mörkt ute, men som sagt nu börja de ju att bli ljusare så då blir de nog lättare att hä ut sig i den friska luften med.

Imorgon ska jag jobba mellan 8-14, skönt arbetspass, kanske liet väl tidigt att börja men de går.
Kvällen ska tillbringas tillsammans med Micka, Sander och lille Aaron. Mat, film kanske lite spel, men myskväll kommer de att bli iaf.


RSS 2.0