Tisdag

Ja idag är de tisdag, min bästa dag på veckan, eller inte!!!
De är ju iaf bra på tvn ikväll hihi.
Men innan man kan sätta sig och se på tv så ha jag barngympa, så roligt.........
Vad ska man säga till barnen då dom se hur jag se ut då? ÅÅÅ så jobbigt jag orka inte med deras frågor, jag vill inte.... Men jag måste. Jag hoppas att sommaren kommer fort. Men de skulle nog vara lite roligare om man kunde vara ute med barnen och leka de bli ju lite annat inte samma samma hela tiden. Sommar sommar kom NUUUU!!!!!!

Jag hade lite tråkigt nu på förmiddagen så jag gjorde CHOKLADBOLLAR (Negerbollar) Dom blev så goda. hihi
Jag bruka alltid göra något gott då jag ha tråkigt.

CHOKLADBOLLAR

200 g smör eller margarin
2 dl strösocker
6 dl havregryn
4 msk kakao
1 msk vaniljsocker
4 msk kallt kaffe


Träning
Jag måste verkligen komma igång med träningen nu igen, jag ha varit riktigt latt ett tag nu, men nu hade jag tänkt att de ska bli ändring på de. Men de är ju lite tråkigt då man inte ha någon att träna med, alla som jag ha bruka träna med ha ju flyttat, de är lite tråkigt.
Men men jag få klara mig själv, nu är de iaf träning som gäller, jag ska sattsa hårt.

Nu ska jag försöka komma på vad jag ska göra med barnen på gympan ikväll, jag skulle vilja göra något vi aldrig gjort förut, kan bli svårt att övertyga barnen bara dom vill ju gör samma sak hela tiden.

Ha en bra dag alla glada.

/// Billa

Är man snäll åker man på stryk

Helgen ha varit bra, typ.

Jag va ju ut i lördags, de va riktigt trevligt då vi satt uppr hos Mathias och drack innan vi for ner på krogen.
När vi kom ner på krogen började min otur.
Ifrån början va allt jätte trevligt, vi dansade och hade roligt.
Men sen så började de, först så ramlade jag ut ur en soffa, fast de va ganska så komiskt, hihi.
Men sen så när jag stod och dansade så va de någon som klev på mig och samtidigt vred jag mitt knä, och de small som bara den, de hoppade ur led och tillbaka igen, mina knän är lite mysko, de händer lite då och då, och de gör så jävla ont, men efter ett tag så går de ju över som tur är, men iaf så gick jag och Antonia ut för jag ville ha friskluft, jag kunde inte gå ordentligt på benet, så Antonia tänkte bära mig, men vi kom inte ens ett steg, vi trillade, de va ju som lite halt, så jag dundrade mitt onda knä i isen, ajajaj säger jag då bara, och Antonia hon slog rumpan och ryggen, men vi tog oss upp och in igen, vi satt och vilade ett tag och sen va vi uppe på dansgolvet igen.
Sen händer de värsta av allt då vi skulle hämta ut jackan,
de är min tur att hämta ut min jacka och då kommer den en tjej och fråga om hon få tränga sig före, jag tittade upp för man bruka ju alltid vilja se vem man svara till, jag lät henne ta ut sin jacka före mig och sen när hon fått sin jacka gav hon mig en rak jävla höger rätt över ögat, de är tacken de för att man är snäll. jag frågade vad fan hon häll på med,
till svar fick jag .
-Du tittade på mig så konstigt.
och sen fick jag några sparkar på benen, jag blev så jävla arg hon hade absolut ingen rätt att slå mig, jag va snäll mot henne, hon skulle ha sagt TACK inte ge mig en rak höger.
Iaf när vi kom ut så kulle hon hoppa på mig, men hon blev stoppad. tack och lov för de för hon är mycket större än mig.

När vi skulle äta så träffade jag på killen som stod bakom mig i kön, han såg ju precis allt, han såg ganska förvånad ut, han fattade inte varför jag fick en smäll, de gjorde ju inte jag heller.

Så här såg jag ut när jag for ner på krogen


Och så här när jag kom hem.




Inte alls nå roligt. onte gör de med.

Jag hoppas att du Andrea läser och ser detta, (ja just, Andrea heter hon som slog mig, och sparkade mig)

Iaf igår så gjordejag inte så mycket va på en Promenad med Louise.
Idag ha jag varit till stan två gånger och så ha jag åkt skidor (jag och Louise)
Ikväll ska jag bara ta de lugnt och se på tv, jag ska hänga tvätt med mamma skicka precis ett sms.

Antonia gumman hoppas att flytten till sundsvall gått bra, hoppas oxå att ditt nya jobb funka bra.
Kricko hoppas att resan hem gick bra, de va roligt att träffa dig, hoppas att du kommer hem snart igen.

Hoppas alla andra haft enn bättre slut på lördagen än mig.

/// Billa

Party

Ikväll så är de barnens tur att gå ut och ha roligt, hihi.
Ikväll ska jag ut med Antonia, Kricko, Mathias och Mathias, Louise ska oxå ut men hon ska inte vara med oss först så hon få jag träffa på krogen, men hon kommer strax hit och ska låna lite kläder av mig.
Jag hoppas att de bli en rolig kväll ikväll.

Idag ha jag iaf varit på stan med Antonia och hennes mamma.
Sen va vi till Hennes moster och fikade, mycket trevligt.

Nu ska jag gör mig iordnig, och jag hoppas att maten är klar snart för jag är hungrig.

Mamma den söta mamma jag ha, hon ska ju ha roligt ikväll med, hon ska på vinparty. hihi

Ha en bra kväll alla glada.

// Billa


Underbara vänner

Jag måste bara säga de att jag ha så underbara vänner, ni ställer alltid upp för mig och även för min familj.
Tack så jätte mycket.
Ingen kan ha bättre vänner äm mig, när är bäst.

Igår fredag så jobbade jag till 17.00 fast jag gick hem en timme tidigare, Antonia kom och hämtade mig, så vi for och solade, de va varmt och skönt.
Sen när jag kom hem va de bara till å slänga i sig mat, de skulle ju komma en massa folk till oss.
när klockan va strax efter 17.00 så började de strömma in folk i huset, de va över 20 stycken som va här, mycket roligt, men de vi inte mina kära vänner de va mamma och pappas kära vänner, dom hade "för fest" hos oss innan dom skulle ner till stan på Valvet och äta och ha roligt.
De va ett himla liv är hemma vill jag lova.
Och pappa fick en skiva med filmsnuttar och några bilder av thomas, de va sen pappa hade 40år kalaset här hemma, de va en rolig fest vill jag lova, dom som va här igår tycker att den festen ska göras till en årlig fest, hihi de skulle vara roligt.
Filmerna på skiva va så grymt roligt, som tur va jag inte med på någon, hihi.
När klockan blev 19.00 skjutsade vi ner dom till stan, jag körde inte, för jag ha inget körkort än, 21 år snart och inget körkort de är tragiskt..... Men Antonia körde en bil Louise en Erik en Andreas en och nån Sara en bil.
Sen när vi släppt av alla så for vi och hyrde en fil sen drog vi till Mathias (Antonias kille) och såg filmen.
när klockan va  tyo 12.00 så hämtade vi Antonias mamma och några kompisar till hon. Inte långt efter jag hade komme hem så kom mamma och pappa med. Mamma hade haft jätte roligt hon hade stått på dansgolvet mest hela tiden, pappa han va lite arg när han kom hem, de va nån jävel som hade försökt bråka med pappa, han hade vara på han flera gånger, för utom de så hade han aft de bra.

De är så roligt att ni föräldrar oxå är ute och roar er, de är ni värd.

// Billa

Fullt upp

Hehe ja nog ha man fullt upp alltid, men de är vad man själv gör de till.
Igår va jag i Sundsvall med Antonia, vi hade riktigt trevligt. Mamma och pappa va oxå där, mamma va på sjukhuset och så köpte dom golv, dom passade även på att köpa en massa kläder, hihi mamma och jag är så lika när vi båda ska ut eller iväg på något så måste vi köpa oss något nytt att ha, hihi, fast jag är då lite värre, ni kan ju bla fråga Antonia och alla mina vänner hur de är att gå på stan eller att åka till sundsvall med mig, ni få nog till svar att jag är tokig, jag kan verkligen shoppa, när jag väl ha börja så kan jag inte sluta, hihi, men de är ju så roligt.
Pappa tycker att jag skulle passa i filmen En shopaholics bekännelser


Men när jag kom hem igår va jag så grymt trött, men jag fick inte ta igen mig så mycke, de va bara att byta om och bege sig till skolan, jag hade ju barngympa, nu är jag så less på den så jag vet inte vart jag ska ta vägen nån stans?
Jag få sån ångest när jag gå dit, jag må så dåligt, och när jag gå där ifrån känns de likadant.
Alla barnen är helt underbara, men vissa av dom ha verkligen en mörk sida innom sig som dom ofta tar fram, jag må så dålig av att stå och skrika på dom för att dom inte lyssna, och jag tycker så synd om dom barn som är så duktig och lyssna helatiden, för dom få höra mig skrika och vara arg, men ibland så måste man höja rösten riktigt ordentligt  åt dom, dom kan ju inte alltid få som dom vill. Men sen värst av allt är att föräldrarna sitter och titta på och de tycker jag är jätte jobbigt, och endel av föräldrarna bry sig inte om att säga till deras egna barn då dom inte lyssna även fast dom märker att jag inte klara av att få tyst på dom. Allt är bara en ända röra, och jag må så grymt dåligt.
De som oxå är jobbigt är att barnen är så underbara även dom med en mörk sida innom sig, jag tycker verkligen om dom alla.
Jag önskar verkligt att de kunde bli sommar nu så jag slipper ha barngympan nå mer.
Sen hoppas jag att de finns någon snäll förälder som kan fortsätta med gympan till hösten eftersom jag inte ska fortsätta med den, för barnen skull så hoppas jag att de finns en snäll förälder eller någon annan som ställer upp för dom.

Idag ha jag varit på promenad med Jennie, de va riktigt skönt att komma ut, de är ju så grymt fint ute, like kallt men de gör inget.
Jennie är en helt underbar person, hon är så lättasm att umgår med och prata med, och hon lyssnar.
Tack.

Nu ska jag äta och sen ska jag gå på en promenad med Louise, ha inte träffat hon på några dagar nu så de ska bli trevligt, och så kommer ju lille Kevin följa med, hihi.

Ikäll ska jag bara ta de lugnt och se på tv och vila inför morgondagen då jag jobba mellan 08.00-21.18
De kommer att bli en lång dag, Men kom in och handla mellan 18.00-21.00 för om ni ha bedlemskort så få ni 15% på allt ni handlar...

Ha de bra!
/// Billa

Måndag

Vaknade 08.53 av att Antonia skickade sms, hon undrade om jag ville följa med till stan, så jag klev upp och gjorde mig iordning. kl 10 for vi typ. När vi kom ner så tittade i på skor, (Jag köpte även ett par nya, hihi)
vi tittade på klädre med, jag köpte mig ett par nya byxor, sen fikade vi och de viktigaste av allt vi köpte present till Antonias mamma som fyller år idag.
De ha ju öppnat ett nytt bageri i stan och vi ville titta in där och se om dom hade nå gott bröd, och fy vilken tid de tog innan vi hittade dit, hihi.
När vi va på väg hem så for vi in i långsele och handlade och solade.

Imorn ska jag åka till Sundsvall med Antonia hon ska på arbetsintervju.
Mamma och pappa ska oxå dit, fast dom ska köpa golv och mamma ska på sjukhuset.
De börja änterligen bli lite förändring här hemma i huste, nedervåningen är klar så de är vövervåningen nu, och pappa började för långe sen, men de ha stått sill länge och igår kom han igång igen, så snar är de väl klar, hoppas jag.

Lite blider sen festen hos Henke, skoterturen och middag hos erika.
Middag hos Erika

Skoterturen

Festen hos Henke



Nu ska jag ta och göra lite nytta.

/// Billa

Helgen

Jag börja med fredag.
Ifredags så jobbade jag till kl 17. Sen när jag kom hem gjorde jag inte ett skit, jag hade så grymt tråkigt, jag låg i sängen redan kl 20.00

Lördag
Jobbade till klockan 15.00
När jag kom hem började jag göra mig iordning, skulle vara hos Jennie och Christer kl 18.00.
De va riktigt trevligt hos Jennie och Vhrister, vi åt god mat och drack mycket gott. Vi surrade och skrattade, de va surr om att vi skulle spela spel men de blev aldrig av, men riktigt trevligt.
(Tack Jennie) 
När klockan va sxrat efter 22.00 eller 22.30 så for vi ner på krogen och fortsatte de roliga där, vi dansade och hade kul.

Sista stunden på kvällen va dess värre inte alls så roligt, jag träffade en kille på alla hjärtans dag och ha haft kontakt med han och så nu ett tag, men den sista tiden ha han varit riktigt tyst, ifrån början va han riktigt på och ville träffas.
Men iaf så va han ute i lördags, under hela kvällen så gick han runt och tog mig på rumpan några gånger och sen sa han att jag bara va ute efter hans sexiga kropp och inget annat, (säg de en gång och de är roligt med när du säger de 5 gånger så är de inte lika roligt lägre och ge fan i att ta mig på rumpan om du inte vill något,) Iaf vi stod ute och pratade och självklart så undrade jag varför han varit så tyst i nån vecka nu, till svar fick jag att han hade varit upptagen, sen höjde han rösten och började säga att han inte ville vara med mig för att de bli så mycket skitsnack och alla bara lägger sig i och de va de ena och de andra, han blev riktigt otrevlig. Jag blev så arg så att jag blev ledsen och de va inte direkt så jag hade hoppats på att kvällen skulle sluta.
Men jag hade ju mina underbara vänner som tog hand om mig. Ni är alla så snälla.
När jag kom hem va jag helt slut och somnade på en gång.

Söndag. då va de dax att kliva upp och åka på jobbet Började halv 11 och jobbade till 15.00 de va ju ingen lång dag direkt men den va seg, de roliga va att de va inte bara jag som va seg på jobbet den dagen, de va även andra som hade varit ute och haft roligt, hihi.
När jag kom hem så tittade jag på skidskytta, sen blev de mat och efter de så slöade jag i soffan.
Smsade även men han som va så otrevlig mot mig på lördagen, och vi redde väll ute de mesta, så de va ju bra.
Sen rimgde kära Mathias och va lite surrsjuk tro jag, hihi, den rackaren ha varit i Norge och tittat på skidskytte hele helgen, jag är riktigt avis.
Mina föräldrar skulle ju oxå ha varit där med dom fick inget hotellrum så då blev de inget, tråkigt för dom.

Iaf de va min helg.

Bilder från i helgen, jag hade inte så många, ska försåka få bilderna från dom andra med.



En trött Karro på jobbet idag

Jag kunde inte alls sova inatt, jag va jätte trött och allt och jag ville verkligen sova, men de gick inte, sista gången jag tittade på klockan så va den halv 5 på morgonen och då skulle jag bara kliva upp om nån timma, inte alls roligt.
När mobilen ringde kvart i 7 så a de dax att kliva upp och göra sig iordning för att åka på jobbet, jag trodde att jag skulle dö av trötthet.
Iaf jag kom på jobbet jag kunde knapt stå på mina egna ben, alla på jobbet är van vid att jag alltid kommer och säger att jag är trött på morgonen så de va ju ingen överraskning för dom att jag kom och sa att jag va trött, men vissa såg att jag va tröttare en vanligt, sen så smittade tydligen min trötthet av sig lite till dom andra med.
Iaf efter lunchen så kände jag mig lite piggare men inte så mycket.
Just nu håller jag på somna jag ska nog gå och sova en stund och ställa klockan på 21.00 så jag kan se Desperate housewives och sen gå och sova igen.

Jag hoppas att jag känner mig piggare imorgon.

God natt och sov så gott.

/// Billa

En dag med Antonia

Igår va jag med Antonia hela dagen. en mycket trevligt dag.
Dagen började med att vi for ner till stan, vi åkte ner ganska tidigt, vi skulle bara ner på apoteket, men så gick vi in på stil en sväng och jag hittade mig ett par byxor och en kläning.
Efter de så for vi och handlade på konsum, vi skulle baka något gott, hade vi tänkt.
När vi kom hem till Antonia gjorde vi en hallonoch björnbärs paj, den blev jätte god, sund bara att paj är så mättande så man orka inte äta så mycket, vi såg på film medans vi åt våran paj.
Efter de så gick vi ut på en lagom lång promenad, vi kunde inte gå så jätte långt för jag ha såna skavsår,inte så roligt, när vi kom tillbaka hem igen så gjorde i iordning middag, de blev sallad och korv, da va gott, och de såg så snyggt ut, hihi. tog lite bilder, kan lägga upp de sen, de såg iaf ut som en svinstia efter att vi hållt på med allt i köket, haha, vi är små grisar ;)
Sen for vi till långsele vi hade tänkt sola, men de va upptaget och vi orkade inte vänta, så vi for hem igen.

En mycket trevlig dag =)

/// Billa

En härlig dag

Idag klev jag upp runt 11 tiden, så jag gjorde iordning lite frukost, som jag inte år. Sen kom Perra, Carina och Mathias ner och hälsade på dom va lite fikasugen, hihi.
När klockan va typ 1 så ringde jag till Hasse, tänkte höra om han hade roligt på krogen och så, sen kom vi på att vi ville åka skoter, så på ett litet kick va Hasse här och hämtade mig på skotern, de ha ju varit så grymt fint väder idag.
Iaf vi for en sväng upp till sugan och kollade läget där, sen satt vi bara på skotern och surra en stund. Sen for vi till Hasses mormor och morfar en sväng och hälsade på, efter de så for vi hem till Hasse, sen skjutsade han hem mig och nån Fredrik som hade sovit hos han, De va ju både för och efterfest hos Hasse igår.
Ja just, när vi va ute på skotern så såg vi en bäver, coolt, jag ha aldrig sett en bäver förut tro jag, sen blev vi nästan omsprungen av en hare med, den va så fin, vit som snö.

Hasse du är guld värd, att ha dig som vänn gör mig riktigt lyckligt lottad.

Igår så jobbade jag, och efter jobbet och maten så for jag upp till Antonia, vi skulle spela spel och dricka och ha trevligt. De hade vi oxå.
De slutade med att vi åkte ner på krogen och där hade jag oxå riktigt roligt. De va en kanon kväll, så de måste vi göra om.
Men slutet av kvällen va lite jobbig, men de förstöder iaf inget av källen, de blev ju inte bättre men de blev absolut inte sämre heller.

Hoppas att alla ni andra ha hafte en lika bra helg som jag.

Och HELENA JONSSON vilken stjärna du är.....
De är så roligt att de gå så bra för dig.

De är lite roligt när man jobba och kunderna fråga alltid om jag kommer att bli nästa stjärnskott från Helgum.
Alla är så glad för Helena, och alla tycker att de verka gå bra för dom som kommer ifrån helgum.

Helgum är en magisk platts och de är bara stjärnor som kommer där ifrån, de är bara de att alla ha inte blivit upptäckta än. hihi
Eller hur Helgumsbor vist är de så ;)

/// Billa


Hundvakt

Idag ha jag varit hundvakt.
Så i morse klev jag upp strax efter 9, jag gjorde frukost och sen gick jag till Louise och hämtade Kevin.
Lille Kevin låg och sov när jag kom in, han såg ut att ha de så skönt.
Vi började med en promenad, när vi kom hem till mig så va vi ute och skottade, kevin hade riktigt roligt, han älskar att leka i snön, efter allt skottande så körde vi in ved, de tyckte han oxå va roligt, han snodde kanske många pinnar av mig som jag sen va tvungen att försöka ta av han. Efter allt slitande hemma på gården gick vi på en promenad till.
När vi kom hem och gick in va han lite trött så han la sig ner och sov.
Jag tro att kl va typ 17:00 när pappa Thomas kom och hämtade Kevin.
Så nu är de lugnt här hemma, och min kära katt Ragnar känner sig trygg.
Ragnar tycker inte om hundar, han bli jätte rädd när de kommer in en hund i huset, de är tråkigt att de är så för vi vill skaffa hund, men vi måste ju tänka på katten för han är våran ögonsten <3


Jag ska jobba imorn, jag längtar nästan, jag ha inte jobba på hela veckan. Men nästa vecka kommer jag nog att längta efter ledighet för då kommer jag att jobba en hel del.

Ikväll så tänker jag göra så lite som möjligt.

//// Billa

Duktig flicka

Ja jag är en DUKTIG FLICKA. (ibland)

Igår så körde jag in ved så de är nu fullt med ved i källaren, jag städade även mitt eget rum.
Idag så ha jag haft visning på en lägenhet, och jag ha städat hela huset + jag ha gjort en laddning negerbollar, (smarrigt)
Jag ha oxå tvättat och hängt en massa tvätt.

Imorn hade jag tänkt att städa källaren och skotta.

Tänk att allt detta ha jag gjort utan att någon sagt åt mig, de är ovanlig för att vara mig, så jag är en duktig flicka iaf denna vecka, sen lär de dräjja en månad innan jag gör nåt sånt igen.

Om jag känner att jag ha ork kvar imorn så ska jag vara snäll och städa lillebrors rum med, han är så grymt lat, och han är aldrig hemma så han hinner aldrig städe, men han hinner stöka ner, helt otroligt.

Och Grattis Antonia gumman, din sista dag på jobbet idag, hoppas att den gick bra.

/// Billa

Skoterträff

I söndags va jag och en massa Helgumsbor på skoterträff, vi åkte från Helgum kl10.00 kom hem ihen runt 16.00.
De va en helt otroligt härlig dag, de blev typ 9mil på skoter, jätte roligt. Men jag fick roktigt ont i knäna när jag åkte, mina kän är inte riktigt som dom ska, men lite lindande kan jag ta för de är ju så roligt att vara ute på skotern.
Iaf så va skoter träffen i sollefteå nån stans, de började ju snöa och blåsa lite kallt när vi kom på träffen så där blev vi inte så länge.
När vi va på väg hem och kom till forsmå där Henke bo så klarade inte Hasse av att köra nå mer skoter, han hoppa ju på kryckor, så Jennie fick köra Hasses skoter hem, jag åkte med hon till långsele, de va jätte roligt, hon va tydligen inte så van att köra skoter, men jag tyckte att hon gjorde de jätte bra, vi körde fast två gånger med, självklar är de ju lite jobbigt när man kör fast, men de hör ju som ändå till och i efterhand så är de lite roligt. Andra stället vi körde fast på va snön jätte djup jag tro snön gick upp till hakan på mig, jag som är lite kortare än alla andra så gå snön faktiskt högre upp på mig så om nån sägger att den bara gick en bit åvanför midjan på dom så tänk på att jag bara är 155lång hihi.
När vi kom fram till långsele så bytte jag skoter, då åkte jag med Tobbe, då va jag nära att flyga av, de är inte lätt heller att vara kort och lätt när man åker, man ha ingen tyngd som håller en kvar på skotern, de är lättare att köra, men de va roligt.
Från början åkte jag med Jörgen, när jag åkte med han så va jag oxå nära på flyga av några gånger, han frågade mig om han skulle köra lugnare eller fortare, han fick till svar: Så länge jag sitter kvar få du köra hur du vill.

De va en jätte trevlig dag tillsammans med vännerna, jag ha nån bild jag ska lägga upp sen, tyvärr ingen på då jag och Jennie körde fast, tanken slog mig inte att ta kort då.

Men jag måste säga de att jag är så mör i kroppen efter skoteråkingen så de gå inte att beskriva jag är så grymt stel.

Måste ju oxå säga att lördagen va riktiggt trevlig med, en mycket roligt och trevlig fest.

/// Billa

25års fest

Ikväll är de fest, Henke ska firas.
De ska bli riktigt roligt.
Jag pratade med Kattis för ett tag sen och hon sa att dom skulle åka till Henke runr 5-6 tiden. så de är inte så många timmar kvar tills de roliga börja, så snart kan man ju börja leta lite kläder och duscha och äta mat innan de bär av till Forsmo.
De roliga ha redan börjat för vissa, Jörgen och tobbe skulle uta och åka skoter, de är ju så grymt underbart väder idag, hoppas att de är lika bra imorn.
Jag måste bara säga att de är grymt roligt att kattis är hemma och kan vara med på denna fest, de va så längesen vi festade tillsammans.

Igår va jag ju med grabbarna, vi va hos tobbe och spelade Guitar Hero och sen gick vi in till grannen Anna och sjöng Singstar, Sen hoppade festen imellan lägenheterna. De va en trevlig kväll, jag gick hem strax efter 12, men dom andra va kvar till efter 3 nån gång.



Ha hen bra dag och kväll, för de ska jag ha, hihi

Linda hoppas att du ha de roligt på sittningen ikväll. Puss

// Billa

God kväll

Ja som jag skerv i morse så va jag till stan en sväng idag.
Efter de så va jag ut på en kort promenad och sen solade jag.
Sen ha jag surrat en stund med underbara Linda i telefon med, de va ett tag sen vi surra, så de roligt att få prata med henne en stund.
Ikväll så ska jag nog vara med grabbarna.

Imorn på dan ska jag kanske åka till graninge och titta på när morbror åker skidor :) ( de är nån typ av åkeri-RM )

Herrar motion 5KM

Startnr               Starttid               Namn                                                                       Klubbnamn

95                      10:47:00            PER-OLOF SÖRLIN                                              Team Hedström                                   



Mathias, morbror Perra och Carina

Sen i morgon kväll ska jag på 25års fest, de ska bli roligt.

Sen på söndag ska jag nog ut och åka skoter hihi de ska bli jätte roligt, jag ha inte åkt så mycket skoter i vinte, jag ha jobbat alla gånger alla åkt ut, men denna helg är jag ledig och redo för att leka =) hihi


skoterleden, ganska mycket snö


sitter fast


sitter fast igen.


Jag måste bara säga att jag längtar till sommaren, titta på denna underbara bild.

Fast jag tro att de är tidig höst på denna dild, men iaf de är så fint.

Ha en bra kväll

/// Billa

God morgon

Ja jag ha blivit dragen ur sängen två gånger denna morgon.... Först så kommer mamma instormandes tidigt tidigt på morgonen så jag klev upp en sväng men va lika fort tillbaka i sängen, sen strax innan 10 ringde telefonen, då blev jag ju tvungen att ställa mig i fönstret så att jag hade mottagning, efter de så vågade jag inte lägga mig och sova igen, så nu är jag ju vaken iaf.
Om nån timma ska jag åka till stan en sväng, sen hade jag tänkt sola med idag.
Jag slingade håret igår så jag är ganska blond nu, så för att jag inte ska se så blek ut måste jag sola lite ;) hihi

Nu orka jag inte skriva nå mer.

Ha en bra dag

/// Billa

Rubrik?

Tänk att de ska vara så svårt att komma på vad man ska skriva som rubrik.
Varför måste man göra de? Man borde kunna få välja själv om man vill ha rubrik eller inte.
Att skriva ett inlägg är ju hur lätt som hellst, men att komma på vad som ska stå som rubrik är hur svårt som hellst, oftast så ha rubriken inget alls med inlägget att göra känns de som, eller så skriver man samma rubrik hela tiden, de är iaf så för mig.

Iaf för 4 dagar sen satt jag här och skrev precis när jag skulle trycka på Spara & publicera så blev de nå fel med datorn och allt jag skrev försvan, då blev jag grymt less.
Men nu sitter jag här igen och tänker göra ett nytt försök.

De ha inte hänt så mycket men lite roliga saker ha jag gjort iaf.
Jobbat ha jag oxå gjort men de är inte så roligt att berätta om.

Den 23/2 va jag och Jenny till sundsvall.
Vi hade riktigt roligt och vi handlade en hel del.

Den 24/2 Fettisdagen, då jobbade jag till kl 18.12
efter de så va jag på Fettisdagsrunda på klubbstugan med Kim, Anton, M-J, Katarina och Maggan.
De va riktigt mysigt, men de va jobbigt att gå tippsrundan rund spåret, de va så upptrampat så man sjönk ner jätte mycket för varje steg man tog, lille Anton som satt på bobben hade de bra, men han tyckte att de va så guppigt och han ville åka fort, så jag sprang med Anton en bit och den korta biten va grymt jobbigt, jag sprang typ 100m och så kom de en liten liten kulle och jag orkade inte ta mig uppför den de tog stopp, ni kanske tycker att jag låter jätte otränad nu men ni skulle ha pröva de själv de va inte lätt. Men vi tog oss runt och efter de så fikade vi semla inne på klubbstugan.

Den 26/2 så va jag och Louise ute på en snöig promenad på sjön.
Sen så va jag hundvakt medans Louise va hos tandläkaren.

Hela helgen ha jag jobbat och lördag kväll så va jag hos Jennie och Christer en sväng.

I måndags så gjorde jag något roligt, Jag och Jenny va till stan och foka och efter de så va vi och tittade på lägenheter.
Tråkigt nog så va de inte till mig som vi tittade på lägenheter till utan de va Jenny som va på jakt efter en, och vi hittade en med, den är jätter fin och köket blev jag kär i, de va stort och öppet. Så om två månader ska hon flytta in och då ska jag någ hjälpa till och flytta.

Jag är ganska så arg över detta........
Igår va de ju tisdag och som vanligt på tisdagsar så ha jag barngympa, så igår gjorde jag iordning allt och va på väg till skolan för att leka med barnen. När jag kom fram på skolan så va de inte en kotte där, tydligen så hade Maria ställt in gympan och inte sagt något till mig, de tycker jag är taskigt gjort. gympan vi ha hör ju som ihop, de är mycket syskon som gå på gympan och då ha hon dom mindre baranen och jag dom älder, och om ett av syskonen inte gå på gympan så gå ju inte den andra heller (oftast)
Tänk hade jag vetat om att gympan va inställd så hade jag kuna gjort något annat roligt.
Jag hade ju som gått och väntat hela dagen på att jag skulle ha gympan och jag hade planerat lekar, jag är så less.

Idag så vaknade jag halv 8 och va jätte pigg, så jag ha lega i sängen klarvaken ganska länge.
Jag ha ingen aning om vad jag ska göra iadg? Jag hoppas att jag kommer på nå roligt att göra iaf.
Jag kan ju iaf börja med att komma på vad jag ska äta till frukost, de lär ju iaf ta en timme till innan jag kommer på vad jag ska äta, hihi

Ha hen bra dag

/// Billa

RSS 2.0