Fest hos Nicklas 22/5
















Gran Canaria

Ja igår ringde Louise mig när klockan va runt 13.00 hon berättade att hon hade hittat en billig resa, så vi började planera på en gång, Jag som jobbade kunde inte göra så mycket, men jag fixade iaf folk som kunde jobba åt mig nu när jag skulle åka iväg. Louise fick ta hela ansvaret med att bestämma vart vi skulle åka och boka osv, typ varje kvart ringde hon och hon hade hittat en enu bättre och billigare resa.
Iaf igår ikväll bestämde hon att vi skulle åka till Gran canaria, så halv 10 ikväll åker vi till sundsvall och sätter oss på tåget ner till arlanda, imorn kl 8.00 typ lyfter vårat flyg.
Så kära underbara värme här kommer jag.
Jag kan ju säga de med att jag ha inte sovit ett skit inatt, jag är så nervös, jag tycker inte om att flyga, men de ska nog gå bra.
Igår började jag att packa men jag ska väl fortsätta med de idag, men jag måste ner till stan en sväng med, måste på apoteket och köpa lite saker.

Förra året va jag på två utlandsresor.
Den 10de maj for jag med familjen till Mallorcka (Alcudia)
De va riktigt mysigt och trevligt, men de va inte så jätte bra väder som jag hade hoppats på.











Sen den 28de agusti vi jag till Turkiet (Alanya) med Kim,
De va en riktigt bra resa, de va varmt och skönt 30grader i vattnet, passade mig. men ibland va de nästan för varmt.








Men nu ska jag åka på min tredje utomlandsresa och jag hoppas att den bli lika bra som dom två andra.
De ska bli så skönt att åka iväg.


Ha en bra vecka alla glada.
För de kommer jag och Louise att ha.

Puss & kram

Härliga dagar

Ja dom senaste dagarna ha varit riktigt bra.

I torsdags så va jag med Johanna typ hela dagen, de va så grymt roligt att träffa hon igen och hennes mage är jätte stor och så fin. Johannas familj bjöd mig även på mat, de va riktigt gott, när vi hade ätit klart så va klockan strax efter 20.00 så då for vi hem till mig och Johanna och Tobias lånade hem ett spel av mig.
När dom hade åtk så ringde Jenny och sa att hon va på väg att hämta mig, vi for till hennes bror Jens och tittade på film,
de va oxå riktigt trevligt, vi såg på Låt den rätta komma in, jag tro att den hette så, de va ingen film för mig, den va vidrig, och tydligen så ska boken vara värre, tur att jag inte läser. Iaf jag kom hem kl 1 på natten.
Och jag han inte mer än somna så rinde hemtelefonen, vem ringer kl 2 på natten, jag blev ganska irriterad, men de va pappas jobb och ha va tvungen att åka iväg på jobbet.
Typ 4 timmar senare så kommer mamma och smäller upp dörren till mitt rum, då hade dom ringt från hennes jobb och hon va tvungen att åka och jobba, de fattades bara att dom skulle ringa från konsum och be mig komma tidigare på jobbet.
Jag fick inte mycket sömn denna natt.

Iaf på fredan då jag va på jobbet så va de massor att gör, men tiden gick iaf fort, och när klockan blev 17.00 fick jag gå hem.
När jag kom hem så åt jag lite mat och sen gjorde jag mig iordning inför kvällen, när jag va klar för party så kom Jenny och hämtade upp mig.
När vi kom till nicklas så va de ganska lugnt, men de tog inte lång stund innan de va massor av folk och alla va på topp.
De va en riktigt trevlig och roligt kväll, lite tråkigt att de va dåligt väder, jag va så sugen på att spela brännboll, en annan sak som va synd va att Linda inte va där med oss, hon va hemma med sin familj och hade trevligt.

Idag så klev jag upp runt 10.00 jag åt lite frukost och sen va de dax för marknad, kl 12 for jag och Louise ner, när vi kom ner mötte vi upp Jens och när vi alla va samlade gick vi ett varv och tittade på allt, de är så jobbigt att gå på marknad de är ju så mycket folk överallt så man bli ju helt slut i huvudet, men de är mysigt oxå. Jag köpte inget eller jo 14st munkar hihi.
Efter marknaden så for jag och Louise hem till henne, vi gick ner till sjön och badade Kevin, han är som fisken i vattnet den lilla hunden.
Så fram till nu ha dagen varit riktigt bra.
God mat fick jag till middag med, pappa är kung på laga mat.
Jag ha ingen aning om vad jag ska göra ikväll, de jag fundera på är att sitta hemma och se film och bara ta de lugnt eller åka upp till Nicklas och ta de mindre lugnt, så få se vad de blir kan bli nå helt annat med.

Imorn ska jag jobba 10.30-15.00 efter de ska jag åka på fotboll i graninge.

Ha en bra kväll.

Puss och kram

Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen.

Jag ha ganska nyss fått reda på att de är många som kommer hem i helgen =)

Kricko kom hem igår, så roligt att hon är hemma, man träffa ju inte hon så ofta.
Johanna är ju på väg hem just nu så bli så roligt att se hur hon se ut nu.
Linda är oxå på väg hem och de är alltid lika roligt då Linda kommer hem.
Tråkigt nog så är Kattis inte hemma, hon åker iväg då alla kommer, hihi inte riktigt så då, hon är nere hos Tobias.
Louise kommer hem från övik ikväll med, men hon träffa jag ju riktigt ofta men hon ha haft så mycket pluggande nu på slutet så hon ha varit mycket i övik, men nu är hon hemma, och på lördag på dan ska iaf hon och jag gå på marknaden.
Sen vet jag inte riktigt om de är några fler som kommer hem och jag vet inte av att de är några fler som inte kommer att vara hemma..

Så jag hoppas att vi kan få till en rolig helg, jag är sugen på att spela brännboll och grill och kanske spela nå roliga spel och leka nå roliga lekar. Så jag ska bara höra med alla om vad dom tycker, ni som läser bloggen se ju vad jag ha för planer, så kära vänner vad tycker ni?

Ja just jag som önskade mig bra väder i morse då jag skerv, så blev de ju inte, men de är ju iaf mysigt att sova till regnet, så jag ha sovit mest hela dagen, men god middag fick jag iaf.

Ha en bra kväll.

Puss och Kram

Karolina

Hihi ja idag är de min dag och inte bara min de är Sofies med hon heter ju Karolina i andranamn.

Så grattis till dig och mig =)

Och grattis till alla andra som heter Karolina.

Idag så vaknade jag vid halv 7 kunde inte sova, de va ryggen som spökade igen, men när jag kom ner fick jag en puss på kinden av kära mamma och en stor kram, för en gångs skull kom hon ihåg att jag hade namnsdag.

Nu ha jag nyss prata med sofie vi ha sagt grattis till varandra.
Mormor ringde med och sa grattis men telefonen dog så jag måste ringa upp hon.

Iaf idag önskar jag mig bra väder och god mat, hihi

Och jag måste säga att jag skrev fel igår, min mormor fyllde inte 64 hon fyllde tydligen 67, jag kan inte tänka mig att mormor är 67 år, hon se så mycket yngre hon verka mycket yngre, men men 67 år är hon iaf.

Nu ska jag göra mig lite frukost och sen ska jag se vad jag ska hitta på idag.

hej då;)

Lycklig den som inte sörjer över vad han saknar, men som gläds åt vad han har.

Jag är en mycket glad och lycklig person, men de är ju ändå saker som jag saknar, men om man se allt med kärlekens ögon så känns de bättre, med lite tid och tålamod så kommer allt att lösa sig och allt kommer att bli bra om inte bättre, de finns ingen anledning till att grävaner sig.

I de stora hela så är allt riktigt bra, men de finns små små saker som gör de lite jobbigt, jag är absolut inte den person som gräver ner sig och tycker allt är jobbigt, jag hittar oftast en lösning och allt känns mycket bättre.
Men just nu så är de lite för mycket små saker som tär på mig.

Min rygg är inte alls bra nu, inatt ha jag inte sovit alls, jag ha haft så ont så jävla ont, och så här ont som jag ha nu ha jag aldrig haft, de gör ont när jag ligger, sitter, står, går, de gör ont hela tiden.

Sen så ha jag en oro i kroppen som inte vill släppa och jag vet inte varför jag ha den, de känns lite skumt, de känns som om att något dåligt kommer att hända.

Jag ha haft så knepiga drömmar på slutet som jag inte alls förstå mig på, mycket skumma.

Jag är less över att jag inte få jobba så mycket som jag vill, men nu börja de ju närma sig semester och då kommer jag att få jobba riktigt mycket, så de känns ju bra, men jag skulle vilja ha iaf en ledig vecka under sommaren, men de gå nog inte att fixa.

Jag är grymt less på att bo hemma, vist de är lättasmt, billigt och bra, men jag börja bli less, men jag ha vrkligen inte råd att flytta.

Men som sagt allt löser sig med tiden allt kommer att bli bra,
På tidens vingar flyger sogren bort, eller man kanske ska säga på tidens vingar löser sig allt, för de är ju ingen sorg som jag gå och bär på.

Nog om de jag just skrev jag är lycklig och glad.

Iaf min kära mormor fyller år idag, jag tro att hon fyller 64 år
så ikväll bli de tårta, så gott.

Jag hade tänkt försöka hinna med en springtur ikväll med, och sen så är de ju så mycket bra på tvn med som jag inte få missa.

Och Marre kunde jobba åt mig på lördag, så grymt bra, så nu hinner jag gå på marknaden och träffa johanna lite mer innan hon åker hem igen.

Men jag måste säga att jag är så grymt besviken på vädret, jag hade verkligen hoppats på att de skulle vara bra väder i veckan, men nej de ska vara grått och trist, fast de är ju ganska varmt, men jag hade tänkt ligga ute och sola och få en massa färg på mig, men så verka de ju inte bli, men jag håller tummarna på att de bli bättre imorn och resten av veckan.

Nu orka jag inte skriva nå mer så ha hen bra dag alla glada och sura ;) hihi


Min underbara mormor

...




Jag bär ditt hjärta med mig
Jag bär det i mitt hjärta
Jag är aldrig utan det
Överallt jag går, går du, min kära
Och de enda som jag gjort själv
är det du gör, min älskling
Jag är inte rädd för tillit
Du är min tillit, min älskling
Jag vill inte ha någon värld, vacker
För du är min värld, min sanna
Här är den djupaste hemligheten
ingen känner till
Här är rötternas rot
Knopparnas knopp
Himlens himel
Det som vi kallar livet
Som växer sig högre än någon kan hoppas
Något vårt sinne kan gömma
Detär ett under som håller stjärnorna isär
Jag bär ditt hjärta
Jag bär det i mitt hjärta


I carry your heart with me. I carry it in my heart.
I am never without it. Anywher I go, you go, my dear.
And whatever is done by only me... is your doing, my darling.
I fear no fate... for you are my fate, my sweet.
I want no world, for, beautiful... you are my world, my true.
Here is the deepest secret no one knows.
Here is the root of the root... and the bud of the bud...
and the sky of the sky of a tree called life...
which grows higher than the soul can hope... or mind can hide.
It is the wonder that´s keeping the stars apart.
I carry your heart
I carry it in my heart.

En bra helg

Jag ha haft eb mycket bra helg.

I fredags så jobbade jag till 17.00, de va så skönt att jobba men de va en hel del att göra men ändå de känndes så bra, när jag kom hem så skulle jag åka på 75års kals men jag va så trött och slut så jag orkade inte, jag va bara hemma och tog de lugnt.

I lördags så jobbade jag oxå men då bara till 16.00 de va oxå en skön dag på jobbet, men typ två minuter innan jag skulle gå hem så hände de något som inte riktigt va tänkt, de va en kund som ville ha två smörgåsar och en kopp kaffe och en te, när jag skulle hälla upp kaffet och tevattnet så gick de lite fel, brickan som jag ställt allt på tappade balansen och kaffekoppen ramlade över hela mig de gjorde grymt ont och jag skrek, när jag hade skrikigt klart så kom tekoppen med över hela mig och jag började skrika igen, de gjorde riktigt ont och de va riktigt varmt, men de gick ju bra, kunden som skulle ha de som tippade ut över hela mig ropade ut att jag skulle slänga av mig kläderna, vilket inte lät direkt passande, men alla fick sig iaf ett gott skratt och de bjuder jag på.

Iaf när jag kom hem så va de dax att äta och sen gjorde jag mig iordning för att åka till forsmo på grillfest.

Igår söndag så va de en mycket härlig dag med mycket bra väder, runt  halv två for jag, pappa, mamma och Tore till sundsvall för att titta på fotboll. Vi va även in på birsta en liten sväng pappa köpte golfklubbor på Dormy och vi va in på Biltema och handlade olja till Kim, sen va vi in på Stadium där jag köpte en supersnygg baddräkt och tre tröjjor, när allt de va klart va de dax för fotboll på Norrportens arena , de va som att sitta i en gryta och titta på fotboll, solen va så grymt varm och de va inte ett moln på himlen, men de va riktigt roligt Graninge gjorde en bra match och de blev 0-0 mycket bra gjort tycker jag.
När vi kom hem så va klockan 20.00 och jag va grymt trött, men jag han inte mer än sätta mig ner i soffan så ringde Jennie och undrade om vi skulle gå ut på en promenad och de kunde jag inte säga nej till, jag älskar att vara ute och gå.
Så vi va ut på en härlig kvällspromenad, mycket trevligt.


Så jag ha haft en mycket bra helg.

Jag vet inte hur veckan bli än men jag ska jobba hela helgen, men jag hade tänkt försöka få ledigt på lördag, sen så den 20de så kommer Johanna hem så jag ska träffa hon med =)
Jag hoppas att de bli bra väder i veckan iaf så man kan vara ute och må gott i solen.

Nu ska jag beställa lite kläder.

Ha de bra

/// Billa

God morgon

Ja idag är de en seg morgon, jag är riktigt trött, varför vet jag inte för jag gick och la mig ganska tidigt igår.

Tråkigt väder är de idag med, tänk om de kunde sluta blåsa, så skönt de skulle vara då.
Jag vill verkligen ha sommar nu.

Idag ha jag ingen aning om vad jag ska göra? Mamma kom iaf hem imorse så nu slipper jag städa, tvätta och laga mat.
Jag ska kanske gå på en promenad med Antonia iadg, om hon hinner.
Om jag känner mig piggare ikväll så kanske jag ska ut och springa, jag måste ju komma iform nu.

Igår va jag ut på en promenad med Jennie, de va en härlig promenad, Jennie gick inte så fort denna gång så jag hade inga problem mad att hinna med, annars då vi är ute och gå bruka jag få be hon gå lite saktigare, hon gå grymt fort, och hon är ju längre än mig med så hon ta längre steg än mig, jag skulle kunna jogga när hon gå. hihi

Sen igår kväll så va jag och tittade på fotboll i österforse, graninges andralag hade match.

Imorn ska jag jobba till 17.00 och sen ska jag och familjen på 75år kalas, mammas farbror fyller år, så jag hoppas att dom bjuder på tårta....

Nu orka jag inte skriva nå mer och jag ha inge mer att skriva heller.
Så ha hen bra dag.

// Billa

Fotboll

Ikväll ska jag iväg till graninge och titta på fotboll.

Men innan de så ha jag tusen saker att göra här hemma, jag ha städat undan lite och jag håller på att tvätta, de finns ju så grymt mycket att göra, de är jobbigt att mamma är borta, nu måste ju jag göra allt, men just nu flyter de på ganska bra, och maten måste jag börja med snart, de bli tidig middag idag.

Mamma jag saknar dig, hoppas att du ha de bra. Puss

Ha en bra dag alla glada.


Bilder från fest hos Nicklas den 9/5





























Absolut den bästa festen på länge...

Bilder sista april





















Att lära utan att göra, är som älska utan att röra.

Ja de va länge sen jag skrev nu, men jag ha inte haft tid och jag ha inte orkat.

Iaf de regnar ute nu så jag ha ingen lust att gå ut och de är inget bra på tvn så då sitter jag här.

Sista april va trevligt, förs åt vi middag hos Tobbes föräldrar och sen va vi hos Nicklas.
Vi hade 4 stycken brasor =) Hasse ramlade in i en, han klarade sig utan skador så tur va väl de.
De va inte direkt någon fartfyld fest, de va lugnt och skönt vi satt och surra och skrattade tillsammans och vi tog massor med roliga bilder, de va en trevlig kväll och jag kom hem i lagom tid, och de va ett stort + för man vill ju inte sova bort hela nästa dag, man vill ju kunna göra något då med.

Första maj va en härlig dag jag och lillebror va ute och spelade fotboll i de härliga vädret, sen grillade vi, å så gott de va, efter maten så ringde Louise och ville att jag skulle komma upp till henne och äta tillsammans med hon, för hon ville inte äta själv, så jag gick upp till henne och åte middag igen, de va lika gott de. När vi hade ätit klart så låg vi i solen en sväng sen for vi in till stan och upp på Hallsta vi åkte en sväng med skoter och lite matta ner för backen, de va riktig blött vill jag lova, men de va roligt. Efter de roliga blev de godis dax och tvn väntade hemma på mig.

Lördagen den 2/5 så jobbade jag till 15.00
Sen när jag kom hem så åt jag och efter de kom Louise och hämtade mig, vi for upp till hon och öppnade en vinflaska och lite annat gott och så spelade vi kort mycket trevligt va de, lite senare så for vi upp till Nicklas och grabbarna, hos dom va de bartömning. En riktigt trevlig kväll.

Söndag den 3/5 så va jag ner till stan och tittade på fotboll, de va en jätte rolig match att se, men lillebror blev skadad, så då blev jag lite orolig men de gick ju bra, han hade bara lite svårt att gå dom två första dagarna efter matchen.

Måndagen den 4/5 va en lugn dag, jag va ut och spran en sväng med Louise, sen va de väl inge mer som hände den dagen.

Tisdag den 5/5 så va jag och Jenny ner till stan vi fikade och tittade runt lite, Jenny fick även välja sin egen inflyttnings present,

Onsdag den 6/5 va en aktiv dag. På morgonen (runt 11-12 tiden) så va jag och Jenny ute på en lång promenad i skogen, de va roligt, men man skulle haft kameran med sig, efter de så for vi till långsele och köpte glass sen for vi hem igen.
Efter middagen så va de dax igen, då tog jag cykeln och trampade till forse och vi va ut på en mycket längre promenad än då vi va ut på morgonen vi sprang även en stund, efter den långa promenaden så trampade jag hem igen i full fart, va tvungen att vara hemma till 21.00 för då va de ju bra på tvn, hihi.

Torsdag den 7/5 så jobbade jag mellan 11-18

Fredag den 8/5 så jobbade jag från 8.54-15.00
Efter de så va jag på en långpromenad med Jenny och efter de så va de en lugn fest hos Nicklas
(Bartömning igen)

Igår lördag den 9/5 så jobbade jag till 14.18 å fy fan vilken hemsk dag de va på jobbet, dom första två timmarna på morgonen va lugn och skön, sen kom allt folk och de gick bra dåligt för oss alla som jobbade, de va verkligen ingen bra dag, de va så mycket folk så man han inte fixa frukten, mjölkkylen och allt de andra. Jag va så less och arg när jag slutade.
Men sen så kom den underbara kvällen och räddade mig, fy vilken toppen kväll, de va fest hos Nicklas och de va den bästa festen på länge så som vi skrattade och hade roligt, vi körde jag ha aldrig leken alltid lika roligt att köra den när man är på fest, och vi tog jätte mycket roliga bilder. Vi va även ute och grillade de va så mysigt vi satt ute så länge de bara gick typ och solen lyste så fint och typ inga moln på himlen, jag och Kattis gosade ner oss i filtar när vi satt ute.
De va verkligen en toppenkväll så grymt roligt och trevligt, måste göras om många fler gånger, de va som inge speciellt som hände med de va bara så trevligt, vi hade hatt party där ett tag med, de kom även fram lite maskeradkläder.

Idag söndag ha jag inte gjort så mycket, när jag vaknade så började jag göra frukost jag gjorde tomatsoppa så grymt gott. jag ha varit ut på en promenad i skogen med Jenny, sen ha jag inte gjort så mycket mer, men de ha varit lugnt och skönt.

I veckan så kommer kära mamma vara borta hon ska ner till valbo eller nått, hon åker inatt och kommer hem på torsdag, de är nå genom komun och jobbet som honska åka iväg på, hon ska även gå på bankett så de kan ju bli roligt för hon.
Men nu när mamma kommer att vara borta några dagar så är de ju jag som sköter om allt här hemma, tråkigt nog så är jag ledig dom dagar då hon är brota så jag måste städa och laga mat, och de är ju så svårt att komma på varje dag vad man ska göra för middag, jag kommer att ha fullt upp, men de kommer ju inte att bli jobbigare äv vad jag gör de till, men de är lite skönt att mamma ska vara borta för då kan jag hålla på och röjja och flytta om skaer bäst jag vill och så som jag vill ha de, jag kan till och med tvätta olagligt hihi mamma och pappa vill inte köra torktumlaren på sommaren, men jag vill de kläderna bli mycket skänare och mjukare när man tumlar dom, så nu kan jag tumla bästa jag vill, hihi fast jag måste ju tvätta på dan, för på kvällen är ju pappa hemma, men han ha ändå fullt upp mad att skjutsa micker på träningar så han ,äsker nog inget.

Jag vill börja apela golf i sommar med, men jag vill ha nån som kompis som jag kan golfa med, och de är inte de lättaste att hitta, alla tycker att golf är tråkigt.
Så finns de någon frivillig som vill börja spela golf??????

Nu orka jag inte sitta här nå mer, jag ska lägga upp bilder från alla fester sen när jag orka.

Ha de bra

/// Billa


RSS 2.0