Alanya, sol, bad och värme

Här kommer jag.

Om bara nån timma så ska jag sätta mig i bilen och åka upp till övik, Jag, Antonia, Maria och Jessica ska äta där innan vi sätter oss på flyget, å de ska bli så roligt.
Jag känner mig verkligen värd att åka iväg en vecka.

Nervös som bara den är jag, jag få bara mer och mer ont i magen när jag ser hur tiden går och de börja närma sig bara mer och mer. Jag hata verkligen att flyga, så gott folk va berädd på att jag kommer att gråta.

Jag hoppas att alla ni här hamma oxå kommer att få en bra vecka, jag hoppas att ni slipper regnet.



Haha ja just, en liten rolig sak, jag åker nu till turkiet för andra gången, jag åkte ifjol tillsammans med kim, vi hade de riktigt bra, men jag åker nu på precis samma datum som då vi åkte och från samma flygplats till samma ställe.

Kim och Linda åker oxå till turkiet, men då åker imorn från sundsvall, jag hoppas att ni oxå får en bra semester, hoppas att flygresan går bra, men ni är kanske inte lika rädd som jag, hihi.

Nu ska jag sluta skriva, jag ha några små saker kvar att packa sen ska jag bara hitta nå kläder att ha på mig, alla ha ju hamnat i resväskan.

Hej då.

Vecka 35

Ja denna vecka är full av längtan och väntan.
Jag ha haft tur för dagarna ha gått fotr, de tackar jag för, de finns ju inget värre än å bara gå runt och vänta.

I måndags så va jag till stan med Antonia vi köpte lite saker som vi ska ha med oss på resan. när vi va klar på stan så for vi till Marre och hälsade på, vi lagade mat och såg på film, de va riktigt trevligt. Klockan 7 så va vi nere på polisstationen, vi va på information om polisutbildningen, de va riktigt lockande =)

I tisdags så jobbade jag, de va en skön dag att jobba. jag käkade även lunch tillsammans med Linda, de va riktigt trevligt, de är så syd att nu när hon ha komme hem så åker jag, sen när jag ha komme hem då är hon hemma i umeå, men vi ska försöka hinna med en promenad nu innan jag åker, sen så få jag ta och fara upp till umeå och hälsa på.

Idag så ringde Louise och väkte mig strax före 10, hon ville att jag skulle följa med till stan en väng, så jag klev upp och gjorde mig iordning, sen såg jag att jag skulle vara på företagshälsovården kl13, de hade jag helt glömt bort, så tack vare louise så missade jag inte de, tack gumman, men jag hade nog hellre missat de, de tog ju sån jävla lång tid, de va för mycket fel på mig :P haha
Nu ha jag packat lite, jag orka inte göra nå mer ikväll, jag måste ju ha lite att göra imorn med =)

Imorn så ska jag iaf gå ut och gå med Jennie, och sen ska jag fortsätta packa, något annat vet jag inte av att jag ska göra.

Sen på fredag kära FREDAG då bär de av till Alanya, vi ska åka upp till övik runt 2 halv 3 och så ska vi käka där innan vi åker och sätter oss på flyget.

Ja just de jag fick inbjudan till bröllop & dop idag med =) roligt roligt.

Nu ska jag se på tv och ta de lugnt en stund, jag ha så ont i fingertopparna sen alla prover idag =(

Vilken fest.......

Vilken underbar fest de va igår, de va den roligaste festen på länge, så grymt roligt =)

Jag älskar att festa tillsammans med mina föräldrar.

Jag och pappa tog oss en sväng om på golvet med, jag klev mest pappa på fötterna hela tiden, hihi.

När jag stog i baren så serverade jag en och drack två, så man blev riktigt rund under fötterna, ett tag tro jag nästan de va servera en, drack 4.
Roligt som bara den va de =)

Jag undra om jag gjorde bort mig något??? när jag tittade på telefonen imorse så såg jag att jag hade ringt någon som jag inte känner, vet bara vem de är, jag vet inte vad jag sa eller ville? vad jag fick numret ifån ha jag en svag aning om att jag fick fråjn lillebror, men varför skulle jag be lillebror om den personens nummer???? och hur kunde jag komma på att ringa denna person???? ja ja gjort är gjort, förhoppningsvis ha jag inte gjort bort mig allt för mycket.

Iaf en mycket lyckad kväll blev de igår, jag tog 277 bilder.

  

  

  

  

  

  

  

       


Ni som inte va på denna fest ni missade något...

Bröllopsfest

Ikväll är de dax för den efterlängtade bröllopsfesten, idag är de två månader sen Thomas och Maraie fick samma efternamn.
Så ikväll ska de firas, de kommer att komma ca 67 personer tro jag att de va, och vi ska hålla till på kullaborg.
Kameran är på laddning så jag kan ta massor med kort ikväll.
Om ett tag så kommer Louise ner till mig, då ska vi börja göra oss iordning.

Tråkigt nog så missar jag Mickes match idag, jag som inte ha missat en enda hemma match, nu blir det den första, men med tanke på vilket väder de är så gör ju inte de så mycket.

Jag bli så less på detta regn, jag och Jennie som hade tänkt hinna med nån promenad i helgen, de ser ju inte så ljust ut för oss, få hoppas på att de blir bättre imorn, jag vill verkligen gå ut och gå.

Och turkiet börja närma sig med stora steg, på fredag då far vi :) å de ska bli så roligt.
De är en hel hög med "kändisar" som åker till turkiet nu, och jag förstå er alla för de är underbart där.
De känns lite skönt att de kommer vara några där nera som man känner, man vet ju aldrig de kan ju hända något, och då ha man ju några man kan vända sig till om man behöver hjälp.
Jag kan ju säga de att jag få ont i magen på en gång då jag tänker på ordet flyga, jag är så jävla flygrädd, jag tycker inte alls om de, så jag förstå inte varför jag utsätter mig för de??  Men vill man till värmen så ha man inget val, eller jo man ha alltid ett val, men ja ni förstå. iaf jag försöker tänka possitiva tankar, jag må illa av att bara skriva om de så nu tänker jag sluta skriva om de.

Just nu önskar jag att de kunde sluta regna, man bli deppig då man tittar ut och se de tråkiga vädert.

Här om dan va jag ut på en promenad med min kära Sofie, de va så länge sen vi va på promenad, jag saknar våra promenader så grymt mycket, vi hade iaf en hel del att prata om , som vanligt, och Sofie berättade vilken topp lirare kingen är han är kanon bra på säkerheten.
Vad ha jag att skryta om då??? Jo jag ha en katt som bli bara större och störra, just nu ha han erövra mamma och pappas säng, dom kan inte röra isg på nätterna då dom sover för ragnar ta utt hela sängen, han ligger på rygg och sträcker ut både fram och bakben så han bli över en meter lång, dom är lite less på han.
Man han är våran ögonsten, han är mer som en hund än en katt, han är även större än många hundar, haha de ni =)

Nä nu ska jag ta och ta fram min underbara klänning som jag ska ha på mig ikväll och börja fick lite saker innan Louise kommer.

Ha en trevlig kväll.
Puss och Kram

Sommaren 2009

Ja denna sommar är nu över, de känns iaf som så för hösten närmar sig med stora steg.

Denna sommar ha bestått av regn, reg, sol och värme, regn och regn.

De ha ju även varit härliga fester och underbara tider tillsammans med vänner och familj..
Men de känns som om att jag ha missat så mycket denna sommar, jag ha jobbat så grymt mycket så jag ha inte haft tid till så mycket mer än att hitta på saker på nära gångavstånd till sängen. Men jag ska inte klaga de ha varit bra, men jag hade velat hinna göra så mycket mer.

En lite lista på vad jag ha missat.
Ingen husvagnstripp
Minigolf
Tennis
Risön
Umeå
Träffat alla vänner, som inte längre bo här, som bara är hemma i sommar, jag han bara träffat nån =(
Åka ner och hälsa på Kricko
Storsjöyran, blev en kort sväng på urkult ist och de ångrar jag, urkult är inget för mig.
Jag ha inte haft någon fest här hemma som jag hade tänkt
Och mycket mer små saker som jag alltid bruka göra på sommaren..


Men nu ser jag fram emot en härlig höst och vinter, de bli ju inte så mycket jobb för mig nu så då ska jag försöka att ta igen de som jag ha missat iaf de som går att ta igen.

Eftersom sommaren ha varit halvbra så hoppas jag nu på en jättebra vinte mer massor av snö =)
Och en härlig höst, då man se förvandlingen inför vintern.




Jobbig morgon...

Ja denna morgon ha varit riktigt jobbig...

Jag är ledig idag och jag klev upp klockan 7 för att åka upp till min morbron och släppa in sotaren, mellan halv 8 och 9 skulle han komma så jag va ju där uppe strax efter 7, och de fanns inget alls att gör där så trist, de va kalls, fanns ingen dator eller tv för de ha dom hemma i stan... jag la mig och sov i kalla soffan i väntan på att sotaren skulle komma.

När de va klart och när jag kom hem så satte jag mig vi datorn och skulle betala utlandsresan, de funkade ju inte igår, och de gick inge bra nu helle, så jag ringde till detur och pratade med dom, och dom kunde inget göra, så jag fick ringa till banken, och jag fick sitta i telefon med dom i typ en timma, inte så roligt, de va iaf en massa strul, tillslut så gick de iaf att betala resan, men de är fortfarande saker som inte funka, jag bli så jävla less på nordea, enda sen dom gjorde om hemsidag så ha typ inget funkat......

Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag ringa nordea igen, jippi vilken rolig dag jag har.......

Hoppas att ni andra ha de bättre........

Grattis pappa

Idag är de pappas dag, han fyller 43år idag.

Dagen började med att vi klev upp halv 9 och grattade pappa, åt tårta och tog de bara lugnt, en riktigt mysig morgon =)

Halv 11 började jag jobba, de gick riktigt bra, tiden gick så fort, när klockan va 3 så slutade jag och då beställde vi pizza, vilket jag tyckte va kanon bra, jag va grymt sugen på de.

Under dagen då jag jobbade så ha allt folk varit här och fira pappa så jag ha inte fått träffa en kotte, hihi, jag träffa ju dom  alla jämt iaf så de gjorde inte så mycket.

Om en liten stund så kommer Antonia hit, vi ska boka utlandsresa, jag tro att de bli turkiet, de va biligast resor dit :) jag längtar som en tok, ska bli grymt roligt :)

Nu orka jag inte sitta här och skriva något mer, de är så tråkigt väder så jag kan inte komma på något bra att skriva...

Ha de bra..
Puss & kram


Augusti

Ja augusti är en fullspäckad månad.

Jag förstå mig inte alltid på denna månad, man jag älskar denna månad, de händer alltid så mycket i augusti, och de är ju en mycket härlig månad, de är oftast alltid bra väder.

Iaf de är hej dundrans firande.
Den 7de fyllde Kim och Christer 26 år, Så grattis igen ;)


Den 10de alltså igår va en dag med mycket firande.

Sofie och svenna firade att dom varit tillsammans i 5 år =) Grattis grattis


Mamma och pappa firade att dom varit gifta i 13 år, grattis till er med:)
Älskade mamma och pappa jag är så lyckligt lottad som har er.



Och igår va ju dagden då den ostyrliga tonårsbruttan förvandlades tillen lika präktig som stabil primadonna,
Antonia 20 år =) jippi, grattis gumman.



Nästa firande bli den 16de då pappa fyller 43år

Efter de, den 22  då bli de bröllopsfest på kullaborg, då ska Thomas och Marie firas

Efter de då ska jag och Antona åka utomlands vi vet inte vart än och vi vet inte precis när vi ska åka men de bli iaf i slutet av augusti.

De ha varit så härliga dagar nu på slutet, en jädrans massa firanden och mer bli de, sen så ha jag lega och sola i värmen tillsammans med Jennie och Cami.
Jag ha varit på lite fotbollsmatcher.
Varit på promenade med Louise.
Åkt båt med lillebror och andra.
Jobbat såklart, inte så jätte roligt men de ha funkat.
Vinkat hejdå till Linda som är på solsemester med Tobbe.
Varit uppe tidigt på morgonen och tagit mig en springtur innan jobbet, super härligt.
Och jag ha bara tagit de lugnt och mått riktigt gott.

Idag ha jag inte gjort så jätte mycket, jag är ju ledig så jag må ta vara då min lediga tid, haha, jag ha börjat städa rummet, ska fortsätta med de imorn.

efter 4 idag ska jag och Antona ut och springa.

Imorn jag jag fortsätta städa och sen på kvällen ska jag se film med jenny.

nu ska jag sluta skriva för de ha börja åska så jag ska krypa ner i sängen.

Ha de bra....

Sommar

Ja på sommaren ha man alltid fullt upp, jag ha varit riktigt dålig på att skriva nu på slutet, men de är ju så mycket man ska göra och vill göra, att sitta framför datorn är ju inte så roligt, trotts de dåliga vädert så ha jag ändå ingen lust att sätta mig här och skriva.

I alla fall. Spela kula med potatis, Fuck you, dålig start på dagar, Radio, underbara vänner, härliga fester, även lite tråkiga fester, båt, promenader, fotboll och mycket annat. Ja de är väl vad som ha hänt sen sist, jag orka inte skriva om allt men lite kan jag skriva om.

Spela kula med potatis. Mitt underbara jobba och våra underbara kunder, haha, ibland är dom monster, feg och jobbiga.
Jag förstå inte hur man lyckas med att hälla ut en hel back med potatis??? och sen inte bry sig om att tala om vad som ha hänt, även dom som inte hade gjort något kunde inte säga något, jag fick gå runt och plocka potatis runte halva affären, fy så irriterad jag blev, foket brydde sig inte dom körde över dom sparakade iväg dom, dom spelade kula med potatis......

Fuck you. Japp en kund pekade fuck you åt mig, en äldre man på typ 58-60 år skulle jag tro att han är, hallå??? Så gör man väl bara inte, vist jag tog inte illa upp, men ändå.
Han är en mycket nkepig typ och han ha varit på mig sen dagen jag började jobba på konsum, jag jag kan erkänna att jag är lite rädd för han.

Radio. Jag jag lyssna ju mycket på radio nu nät jag jobba och jag bli så less dom surra om samma sak hela tiden, spela samma musik hela tiden, jag bli så less. kom på nå bättre att prata om snälla, något vettigt skulle vara roligt. vem bry sig om vad man heter och att man inte få heta vad som hellst, och vem årkar höra på andras dåliga förhållanden i radion, och vem är så korkad så dom betättar sånt i radion??? lös problemet med din partner ist för att gå ut och betätta de för hela sverige och sen tro att du va så modig och att du ska bli förlåten. Förlåt men jag bli bara så irriterav av att höra på sån här skit i radio.

Ja nu orka jag inte skriva nå mer om de som ha varit, de mesta ha ju varit som vanligt och ni som läser min blogg vet ju då hur  festerna bruka vara och att jag ofta är på fotboll umgås med mina vänner osv.

Iaf nu så ska jag strax åka på fotboll, graninge ha hemma match, de känns som om att de kommer att bli en bra och spännande match.

De härliga och varma vädret verka komma tillbaka med, vi få hålla tummarna på att de håller i sig.

Ja just de Johanna ha varit hemma i veckan med, så jag ha fått träffa lillskrutten nu:) en liten sötis, ska bli skönt att dom flyttar hem snart, så man få vara med och se då lillen växer upp.

nu tänker jag gå och göra mig iording för fotboll, så ha de gott kära vänner.

Puss och kram

RSS 2.0