2013-01-30

Det var nu ett tag sen jag skrev.
I det stora hela är allt toppen.
Men Januari månad har varit en bergodalbana, det ha hänt saker hit och dit så ibland har det varit ett under att man orkat kliva upp och ta sig på jobbet. Men men Januari är snart slut och då är det slut på alla hemska saker med. (hoppas jag) 
 
Jobbet ja det är som vanligt, (ingen ordning, man får aldrig veta något, jobbiga kunnder, och ja allt annat) men ibland är det så bra, synd bara att det bra kommer så sällan nu.
Jobb less är vad man är, semester skulle sitta fint.
Men idag vart jag lite extra less då jag fick veta att två arbrtskamrater skulle få åka på ATG utbildning på bergsåker, men inte jag som är ATG ansvarig...... DÅLIGT.... Men jag fick dock veta att jag skulle få åka på utbildning sen när det var nån.
 
Underbara vänner har Jag/vi, vi har haft så trevligt helger med middagar, lite lite skoteråking, filmkvällar med mera.
Och i helgen fortsätter det roliga.
Vi ska till grössjön och må gott, åka massor med skoter och äta gott, ska bli så trevligt ser verkligen fram emot det, hoppas bara att skotern håller nu då vi änterligen ha fått tillbaka den :)
 
 
Jag testade något nytt, jag skulle köra en ditox i 20 dagar, gick inge bra de, jag gav upp idag, jag klarade av två dagar, är man kass så är man :P
 

RSS 2.0