Trött SÅÅÅ trött

Ja ni kan inte förstå hur trött jag är, jag ha sovit så dåligt dom senaste nätterna och denna helg ha varit extra jobbig, ha jobbat och sovit riktigt dåligt, kl 19.00 va jag redo för att hoppa ner i sängen men jag kom på att om jag skulle lägga mig så tidigt så skulle jag nog vakna nån gång inatt och vara jätte pigg, så jag ska försöka att hålla mig vaken en lite stund till.

I torsdags så fyllde min kära farfar 75 år. På dagen va jag ner till Jennie en sväng och på kvällen blev de tårta hos farfar.

I fradags så jobbade jag mellan 10-17, efter jobbet så tog jag de bara lugnt och la mig ganska så tidigt, och jag fick en sömnlös natt.

I lördags så jobbade jag mellan 8.30-16.18, de va en mycket trög och tråkig dag att jobba.
På kvällen så va hela familjen ner till Patrik och Linda, vi firade farfar då, Jöjje och danni hade kommit upp oxå, så roligt att dom va här, man få ju träffa dom så sällan. Farfar hade gjort jätte god mat och Linda hade gjort en jätte god tårta.
Och farfar blev så glad när han öppnade paketet, han sken verkligen upp som solen, jag fick tårar i ögonen när jag såg hur glad farfar blev, han fick ett nytt bastuagrigat så nu kan han basta igen =)
De va en mycket trevlig kväll.
När jag kom hem så tittade jag lite på tv och sen va jag så trött och hörde hur sängen ropade på mig, men jag fick änu en sömnlös natt.

Idag så ha jag jobbat mellan 10.30-15.00 de ha varit lite halv knepig stämning på jobbet idag, ingen ha varit arg eller så, de ha bara varit lite knepig stäming, vilket jag tro kan bero på allt tragiskt som ha hänt denna helg.

Den kommande veckan är jag ledig, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på??

Nä nu ha jag riktigt svårt att hålla ögonen öppna, jag måste gå och sova nu, Hoppas hoppas att jag få sov bra inatt.

God natt och sov så gott!

/// En mycket trött tjej.

Vårdcentralen

Kl 11.00 hade jag tid hos doktorn idag.
Så när jag kom dit så tittade han i öronen på mig och sa OJJJ!
Jag ha fått en ordentlig öroninflamation.
Sen tittade han på min tå, men den ville han inte göra något åt nu för den va så sårig.
Så jag fick piller för min tå och mina öron så nu hoppa jag att de blir bättre.
blir inte tån bättre så bli de operation.

....

Ja nu va de ett tag sen jag skrev, Jag ha tänkt flera gånger att nu ska jag ta att skriva ett lite inlägg på bloggen, men jag ha aldrig kommit till skott.
Men nu sitter jag här och nu ska jag skriva lite.

Vart ska jag börja????

Jag ha lite jobb nu men några dagar ha jag ju iaf, jag bli bra så less på att gå hemma och vänta på att få jobba, vissa dagar är de ju ganska så skönt att gå hemma och bra ta de lugnt men oftast så bli jag riktigt rastlös.
Jag önska att jag hade ett fast jobb, så lättsamt allt skulle vara då.

fredag den 15de, lördag den 16de och söndag den 17de va bra dagar mysiga dagar.
På fredagen så ringde Linda S runt 10-11 tiden på morgonen och fråga om jag ville komma ner och se på film, så dom kom och hämtade mig efter att hom varit och hyrt en film och handlat, Så jag blev bjuden på frukort och en mysig dag i soffan.
På lördagen så for jag, Patrik, Linda och Ida ut på en skoter tur, vi grilla och hade de bara mysigt.
på söndagen så for vi ut ett större gäng med skotrarna, de va riktigt roligt =)
Och på kvällen så hade vi spelkväll hos Linda och Patrik, vi spelade poker, jag kom tvåa =) jag fick tillbaka mina 100kr så de va ju bra =)

Tisdag den 19de hade jag och Antonia en mysdag =) vi gjorde pannacotta och såg på film, mycket trevligt.

I lördags 23/1 så va de fest hos kattis, de va riktigt trevlig. vi va även ut på krogen, jag hade inte så jätte roligt på krogen så jag gick ganska så tidigt.

Idag så ha jag haft stor besök ;) Johanna och lillen ha varit här en sväng, han ha blivit så stor, fy dom små växer så fort.
Jag ha oxå hunnit med en sväng till stan med Antonia idag, jag hittade mig till och med en ny tröjja =)

Imorn så ska jag åka på sjukan =( Jag ha ju fått nageltrång, inge roligt, de gör så jävla ont, och dum som jag är så ha jag ju varit där och peta och gjort de mycket värre. Jag ska även kolla öronen imorn, jag ha varit döv i 4-5 dagar nu, så otroligt jobbigt, jag är inte helt döv men jag har grymt dåligt, de ha slagit lock ordentligt. och jag ha provat allt för att få de att försvinna men de går inte.
Så förhoppningsvis så bli allt fixat imorn.
Jag kan inte jobba när jag hör så här dålig, jag ha inte vad kunderna sägen och jag hönr inte vad mina arbetskamrater säger heller.

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter de ska jag äta lite popcorn och dipp och se en fim, måste ha på högsta volym på tvn för att höra något, så dom andra här hemma hoppas oxå att jag få tillbaka hörseln snart så dom få lite lugn och ro.

// Billa

Helgen

Helgen ha varit mycket bra.
I fredags så jobbade jag mellan 10-17.00 sen så va jag bara hemma och tog de lugnt.
I lördags så jobbade jag mellan 08.30-15.00 sen så blev de god mat hemma och efter de fest uppe hos Nylander,
Jag va lite osäker först på om kvällen skulle sluta bra eller dåligt, jag hade en känsla av att den skulle sluta dåligt, men den slutade mycket bra =)
I söndags så jobbade jag mellan 10.30-15.00 efter jobbet så for vi ett gäng ner till stan och åt pizza och sen for vi hem till Patrik och Linda och hade spelkväll, mycket trevligt.

nu ha jag riktigt lite jobb fram över så jag försöker att hålla mig sysselsatt, igår så städade jag hela huset och tvättade, sen på kvällen va jag och Antonia ut på en promenad.

Idag ha jag ingen aning om vad jag ska göra, hade tänkt att hälsa på Jennie men hon är i stan. Men jag ha ju iaf en maskin med tvätt som behöver hängas, så de ta väl iaf 5 minuter :P

Vad tråkigt de är att vara ledig, en till tre dagar är okej men där de bli en hel vecka på rad så bli man ganska så less. Jag vill jobba......
De är ju lite kallt ute idag med så jag känner inte för att gå ut på nån lång promenad idag.
Jaja något kommer jag väl på att göra.

xoxo




.....

De är helt sjukt vad kallt de är ute nu -35. Vem vill gå ut i detta väder, vem vill ens befinna sig i denna kyla??
Jag längtar och deömmer mig till ett varmare land, en utomlandsresa skulle sitta bra fint nu.

Iaf så ha jag jobbat idag, och de ha ju inte varit så mycket folk som ha handlat idag, och de kan man ju förstå, när de är så här kallt så gå man inte på affären i onödan, man låter de gå in i de sista, de är nu folket verkligen rensar frys och skåp för att slippa gå eller sätta sig i bilen och åka och handla.

De är inte bara kallt ute de är även kallt inne på jobbet =/ jag ha suttit med mössa på hela dagen, riktigt på byltad ha man varit.
De ha gått så fort att fixa allt som ska göras idag på jobbet eftersom de varit så lite folk, så de ha varit en massa dötid, så jag han även med att se en film på jobbet =) hihi
De är bra att ha filmuthyrning och en bärbar dator i kiosken =)

Jag han även med att fundera en del när jag jobbade idag, jag kom och tänka på hur man beskriver folk.
Många frågar ofta hur dom skulle beskrivas med bara ett ord, ett ord är ju riktigt svårt att beskriva någon på. Men om man få några fler ord att beskriva nån med så bli de ju genst mycket lättare.

Om man beskriver en person som man känner så bli de ju mer "personliga ord"  (Mer om personens innre), som tex, omtänksam, underbar, självisk, ja ni fatt mer om hur personen är.
Men om man inte känner personen som man beskriver så bli de ju lite mer "ytliga ord" (mer om hur personen ser ut)  som tex kort, lång, färgen på håret, dialekt.
Ja ni kanske fatta hur jag menar, de va lite svårare att skriva om de här än vad jag trodde, de snurrar runt så mycket tankar och ord i huvudet på mig nu så jag vet knapt vad jag själv skriver.
Men men.
Och frågan är då den hur skulle ni som känner mig och ni som läser min blogg beskriva mig??
Kommentera gärna och skriv =)


Nu orka jag inte skriva något mer, nu bli de film och något gott att äta =)

Ha en bra kväll.

xoxo



Trettondedagsafton

Idag är de Trettondedagsafton och imorn är de Trettondedag jul. Trettondedag jul är den röd dag vilken innebär att typ alla är ledig. Och Trettondedagsafton borde ju vara en sån där däg då man hittar på något roligt eftersom man är ledig dagen efter.
Än så länge vet jag inte som de bli nå roligt ikväll, men de lär ju märkas under dagen.
Jag hoppas att de bli något iaf för jag vill inte bara sitta hemma och rulla tummarna.

För två år sen va vi på dans, de va riktigt kul, ifjol kommer jag inte ihåg vad vi gjorde?

Skoterturen igår blev väl inte riktigt som den va tänkt, de va ett riktigt snöoväder så man såg nästan inget alls, och Henkes skoter gick sönder, så turen blev ganska så kort. Men de va ändå skönt att få komma ut och köra en sväng.
Igår kväll va jag nere hos Patrik och Linda, surrade en massa och drack te vi spelade oxå lite wii, fy så länge sen de va man spelade de, de är faktiskt riktigt roligt och bra tidsfördriv.

Just nu så gör jag inte så mycket väntar på att klockan ska börja närma sig 13.00 så jag kan åka på jobbet, jag jobbar mellan 13-17.00 idag ett riktigt kort pass bli de idag.

Jag hoppas att ni alla få en bra och rolig dag idag.

xoxo

År 2010

Ja då va de ett nytt år igen. Vad tiden går fort.
Under detta nya år så tro jag att de kommer att hända en hel del, de känns verkligen som så, och de ha redan börjat hända en massa saker och de ha bara gått 3 dagar in på de nya året.
Mycket ha hänt som jag inte kan skriva här på boggen både bra och dåligt.

Iaf så något jag kan skriva om som kommer att hända innom kort är att min älskade mamma ska börja jobba i stan på ett dagcenter eller ja något liknande, och de fick jag veta nu idag för ca 15 minuter sen.
Mormor ska flytta till en annan lägenhet i stan nu i slutet av januari eller om de va ibörjan av februari.
Johanna och lillen ska flytta hem, Tobias oxå men han kommer lite senare, Johanna kommer hem nu i slutet av Januari.
Jennie och christer ska bli förädrar i Mars. =) så underbart.

De händer massor, de kommer att bli ett kanon bra år de känner jag på mig.

Julen va mysig, den va dock inte som den brukar vara med den va mycket bra iaf, helt okej julafton.
Juldagen va otroligt rolig, de går inte att säga så mycket mer om den mer än att de va hur kul som hellst.

Nyår va bäst, den bästa nyår någonsin, de va så otroligt roligt, trevligt och god mat, allt va perfekt.
De går inte att beskriva med ord hur bra de va. Men de va verkligen bästa nyår någonsin.

Idag ha jag inte gjort så mycket, jag ha varit nere hos Jennie och fika och surra en massa.
Nu ikväll så ska jag åka på bio tillsammans med Marina och så skulle Annika, Micke och barnen med. så de ska bli roligt. Vi ska se Göta kanal 3 =)

Imorn så ska jag ut och åka skoter om vädret tillåter, så vi hoppas på bra väder =)

På Tisdag är de Trettondedagsafton, så då kanske de händer något roligt, vi ha inte bestämt något än.
Och när jag skriver vi så mena jag mina underbara vänner.


Nu ska jag hitta på något vettigt att göra innan jag åker iväg på bion.

xoxo

RSS 2.0